Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af van_Basten7
Kan slet ikke forstå kritikken fra især Chelsea fans.

Hvis en spiller ikke føler sig 100% klar, så skal han selvfølgelig melde det ud. Har han en skade eller andet, der gør at han ikke kan spille på sit højeste niveau, så er det bedre at sige til - istedet for at holde kæft og så starte inde og evt. koste et mål.

Med den udtalelse fra Tuchel, så virker det måske heller ikke til, at det har været så let en periode for AC siden kontraktforhandlingerne strandede, så godt han kommer videre.
Skrevet af Vince71
@Fodboldfest

Dog ikke helt så gennemskuelige som de danske fans der tydeligvis ikke ser mange af ACs kampe udover landsholdet. Jeg er ret sikker på der ikke er nogen Chelsea fans som ikke mener AC er god, det er i hvert fald ganske få så.

Chelsea fans har trods alt også set ACs kampe og ved om nogen hvordan hans karriere hos klubben har været. Vi husker ikke kun de perioder med opture og ACs tid hos Chelsea har været meget op og ned. Der var også lige nogle perioder under Sarri og Lampard hvor at han ikke så særlig god ud og lignede jo faktisk også en spiller på vej væk. Hans far flirtede endda med et skifte dengang, hvilket ikke mødte mange klager hos fans. Hele snakken om AC var god nok og kunne blive god nok har alle dage været der i hans Chelsea tid, netop fordi at han svingede meget.

Har han spillet godt i Tuchels system? Absolut! Selvom det på det seneste også har været sådan en blandet omgang. Men det samme har Rüdiger jo også, som også så forfærdelig ud under Lampard og var på vej til at skifte klub inden Tuchel. Nu betragter mange ham pludselig som en verdensklasse CB. Silva ser fantastisk ud i Tuchels system på trods af sin alder. Chalobah som var ret uprøvet på dette niveau var fremragende de første måneder i sæsonen under Tuchel og har stadig sine perioder.

Pointen er at Tuchel har fået alle Chelseas forsvarsspillere til at se stærke ud i sit system, så hvorfor skulle han ikke kunne gøre det igen? Og det gjorde han endda med spillere som ikke så ud til at være gode nok og ville væk. Så det Chelsea fans i virkeligheden udfordrer er ikke om AC er en god spiller. Men nærmere det at mange ´ikke Chelsea fans´ påstår at han er et kæmpe tab og de ikke kan erstatte ham.

Det er lidt sjovt at andre skal fortælle Chelsea fans hvor vigtig AC er for dem og ikke omvendt. Den danske hype omkring AC er helt enorm og den er ret tydelig at læse som Chelsea mand.
Skrevet af Wise1964
Jesper Grønkjær version 2.0 ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Outsideren
AC er en fin spiller, som vi har været galde for. Han har dog på ingen måske fysik til at spiller premier league, det kan der ikke være nogen tvivl om. Måske har han heller ikke psyke til det, men held og lykke til ham i Spanien.
Chelsea siden 1985
Skrevet af Morten5500
Jeg ser ikke Chelsea’s kampe så måske I har en bedre forståelse, men hvis man læser det engelske interview med Tuchel, synes jeg det lyder som om det er noget psykisk (stress/angst) som gør at AC ikke kunne spille. Tuchel siger bl.a. “ I don't think that he did not want to play, he was not able to. It's a big difference”
Skrevet af Mr.Slotved
Det kan jo være mange ting der gør han melder fra.

Vis han ved han hoved er alle andre steder er det da bedre at være ærlig og sige det.

Nogen mennesker fatter bare ikke hvad elite sport handler om !
Skrevet af Lipp
Elite sport eller ej synes i det er okay at trække sig i sidste minut ?

Lad os forstille os at tuchel havde forberedt sig og lavet en plan med ham hele ugen også få minutter før kampen starter siger manden fra? Er det okay ? Jeg troede da at spille finale er det alle vil? Så hvis Danmark er i EM/VM finale og han trækker sig i sidste minut så der ingen der bebrejder ham ?
Skrevet af Wise1964
AC lyder ikke som om han har det godt og det er enhver arbejdsgivers mareridt at have medarbejdere man ikke ved kan eller vil på dagen, hvor der skal leveres.

Det er bedst for alle at AC kommer videre og så må vi se om udfordringerne fortsætter i Barca
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Common sense
Skrevet af TR1986
Jeg tænker da også, når det især er en finale, så vil man nærmest spille for enhver pris. Så det må virkelig have været noget særligt der har gjort han ikke kunne spille. Men held og lykke fremover. Jeg ønsker ham det bedste.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Cfever
En svag mand med en svag psyke. Overvurderet alle dage!


Tag dig sammen. Hvis det rent faktisk er tilfældet at han har en svag psyke, er du så sej, når du pointerer det? Idiot.
We know what we are
Skrevet af RaZZ87
Så det Chelsea fans i virkeligheden udfordrer er ikke om AC er en god spiller. Men nærmere det at mange ´ikke Chelsea fans´ påstår at han er et kæmpe tab og de ikke kan erstatte ham.

Det er lidt sjovt at andre skal fortælle Chelsea fans hvor vigtig AC er for dem og ikke omvendt. Den danske hype omkring AC er helt enorm og den er ret tydelig at læse som Chelsea mand.


Er det her virkelig rigtigt? Hvor er det, du ser, at AC bliver fremstillet som uerstattelig? Jeg er med på, at danske fans nok har et mere romantiseret billede af AC end Chelsea-fans, men overdriver du ikke den "hype", du ser?

Som jeg ser det, bliver AC et tab for klubben, sådan som han generelt har præsteret i Tuchels system. Det kan jeg vel godt mene uden at skulle belære nogen, da jeg ser mange af Chelseas kampe. Men jo, der er da nok andre, der kan gøre det mindst lige så godt. De skal sandsynligvis bare købes ind i dyre domme, for det er trods alt en dygtig spiller, de skal erstatte.
Skrevet af Jaaja8000
AC med dårlig psyke? Skal man da vidst være indædt Chelsea fan for at mene. Han er da netop kendt for at være i balance hele tiden.

Mht. Et lidt lavere niveau og folk der spørger hvad der er sket med ham.. Det er jo den største klassiker i fodboldverdenen, når fremtiden er på plads et andet sted, at man daler lidt i niveau. Samme skete fx. med Eriksen. De er mennesker som os andre og selvfølgelig vil man ikke dø for det på samme måde, når fremtiden er et andet sted, hvor man ikke vil starte ud med en skade. Ville klæde folk ikke at vurdere spillere på deres sidste måneder i en klub. AC har været klasse for Chelsea og landsholdet og er sikker på han bliver god i Barca også. En verdensklasse spiller, når han rammer sit vanlige høje niveau! Det er decideret ynkeligt at læse Chelsea fans tale ham ned nu. Chelsea ville beholde ham, men han tog til en mindst ligeså stor klub.
annonce
0