Snak

Mere indhold efter annoncen

Tuchel kritiserer Chelsea-fans: Vis respekt

Skrevet af bold
lør 5. mar 2022

Thomas Tuchel langer ud efter den gruppe Chelsea-fans, der under et minuts klapsalver i solidaritet med Ukraine valgte at synge Roman Abramovichs navn.Læs hele nyheden her
Skrevet af Wise1964
Sådan Tuchel !!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Charliemurphey
Fint svar fra Tuchel.
Der findes klaphatte i enhver klub, og selvom de ofte larmer meget (tomme tønder buldre som bekendt mest), så er de naturligvis ikke repræsentativt for klubben fans.
Skrevet af Tioman
Halvhjerner af værste skuffe…..
\"Dommeren er forkert placeret, fordi han ikke er placeret ordentligt, siger Henrik Jensen\" 2009 BIF - Hertha Berlin 3 - 4 2010 BIF - Sporting 2 - 3 2011 BIF - SV Ried 4 - (4)
Skrevet af Kong Dario
Usmageligt intet mindre
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af MortenM
Satme synd for de øvrige chelsea fans at de skal forbindes med de tåber.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af Tagedrengen
Det skal måske ses i lyset af, at Chelsea ikke havde været hvor de er idag, og med alle deres medaljer, hvis det ikke havde været for Abramovich. Måske de "fans" der gjorde det, ikke kender til andet end hans æra? Og måske de frygter hvad der vil ske med Chelsea HVIS han sælger klubben. Hvilket jeg ikke tror sker. Men Abramovich ved selvfølgelig nok mere end de fleste hvad Putin har tænkt sig at gøre, og hvor langt han vil gå.
Skrevet af Mr_Oasis
Det skaber mindelser om dengang for omkring halvandet årti siden, da Brøndby gæstede Silkeborg på det gamle Silkeborg Stadion. Et var runden efter en tilskuer var faldet til døden fra øvre tribune i Parken.

Under det ene minuts stilhed blamerede en mindre gruppe af Brøndby´s fans sig, da de begyndte at hoppe på tribunen mens de sang "Vi hopper kun for sjov, vi kender tyngdelov!".
Skrevet af Edinho
Ja det er det samme…
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Skrevet af Gshock
Tagedrengen

der findes ingen undskyldning for den opførsel.
Godt at Tuchel går ud og siger fra.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af BryanFury
Og måske de frygter hvad der vil ske med Chelsea HVIS han sælger klubben.


Så burde de nok få hovedet ud af røven, mon ikke Ukrainerne har mere at frygte end en samling hjernedøde fodboldfans.
annonce
0