Snak

Mere indhold efter annoncen

Tuchel kritiserer dommer efter intenst London-opgør:

Skrevet af bold
I går 19:55

Chelsea-manager Thomas Tuchel kritiserer dommer Anthony Taylors indsats i kampen mellem Chelsea og Tottenham, som sluttede 2-2.Læs hele nyheden her
Skrevet af Outsideren
VAR dommerne var i hvertfald spritstive. TT får nok karantæne nu, hvilket ikke er smart, men omvendt når man selv har stået på sidelinjen, så er der også brug for at afreagere en gang i mellem når møder den slags tosser.

Det positive er at vi var mindst en klasse bedre end Tottenham, så det lover godt for sæsonen!
Chelsea siden 1985
Skrevet af No_superman
Chelsea er nød til at kører den her sag så langt op de kan, for den lugtet....... Taylor og var dommeren skal da kikker efter i deres økonomi
Skrevet af Titi81
Hvis ikke Romeo får en straf for det svineri, så ved jeg ikke hvad. Havde de røget fniseurter ude i den VAR-vogn?!
No argument beats a pointing pipe!!
Skrevet af Beck
Det første mål kan der ikke gøres noget ved. Dommerne vurdere der ikke er frispark, og VAR skal ikke blande sig.

Træls men også godt.

Mål nr 2 er uden for min fatte evne, hvordan kan han undgå rødt kort, når han hiver sin modstander ned i håret? Her skal VAR blande sig. Frispark til Chelsea og udvisng til Romeo.

I stedet nyt hjørne og scoring.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano er nr. 1
Skrevet af Kaps90
Det eneste, der er 100 % sikkert her i livet, er, at vi alle en dag skal herfra, og at Chelsea bliver skampulet af Anthony Taylor hver eneste f$\+]~>ing gang, han dømmer os. Det er så sindssygt, der ikke snart bliver grebet ind. Beviserne gennem de sidste mange år taler deres tydelige sprog. Det er så vanvittigt, hvad der er foregået, at det er decideret utroligt. Ikke til at tro. Søg på google og find de artiklerne, der redegør for alle hændelserne. Det er SÅ vildt, hvordan den mand stadig kan få lov at dømme ikke bare Chelsea, men i det hele taget.
Skrevet af Tjoh
Hvis ikke Romeo får en straf for det svineri, så ved jeg ikke hvad. Havde de røget fniseurter ude i den VAR-vogn?!


Er det ikke noget med at der kun kan gives følgestraf på efterbevilling hvis spilleren allerede er noteret med et kort i dommerens bog under kampen? I så fald bliver det svært at straffe Romero.
Skrevet af Grinbold
Ved situationen med Romero før andet mål hævder eksperterne i britisk TV (mener det er skysports) at Chelsea spilleren først begår straffe mod Romero i en holdesituation, og i irritation river Romero derefter modstanderen ned i håret - altså straffe som første forseelse. Og som et halvunderligt "kompromis" vælger var og dommer at vurdere at de er lige gode om det og lader spillet fortsætte.
Skrevet af TheUnitedWay
Fair nok at dommerne ikke ser alt, men videodommerne har massere af tid. Men endnu engang spiller VAR fallit.
Skrevet af TheLastWord
Klokkeklart at bolden røres ved 1-1 målet.
Ved hårtrækkeriet bliver der først lavet en brystvorte twister og i så fald straffe … og rødt kort?
Man kan sagtens argumentere for st Tuchel skulle have gult nr2 ved 2-1 målet da han løber langt udenfor teknisk område… og iøvrigt kunne der være dømt frispark ved 2-1 målet.
Tuchel er en joke at se på efter slutfløjtet. Der må vente en del karantænedage.
Skrevet af Mowin
Mål til 1-1 er der først frispark, om bolden rammes eller ej, samtidig med det er der jo offside?! Jeg er rystet over, at den ikke bliver dømt når han står 1 meter bagved og skygger for udsynet!
2-2 målet er ubegribeligt, at der ikke bliver rødt kort og frispark til Chelsea, men når det nu ikke bliver dømt, er det virkeligt også elendigt dækket op, jeg forstår slet ikke, at man kan dække så dårligt op, på det her niveau!
annonce
0