Snak

Mere indhold efter annoncen

Tuchel om Chilwell-bænkplads: Han mangler rytme og føling

Skrevet af bold
søn 4. sep 07:57

Ifølge Chelsea-træner Thomas Tuchel mangler Ben Chilwell noget rytme og føling i kampene, og derfor har han været bænket en del i sæsonstarten.Læs hele nyheden her
Skrevet af Chelsea93
Prøver han ikke bare at retfærdiggøre hvorfor han har taget en forkert beslutning i at starte Cucu fremfor Chilly. Meget mærkelig udtalelse og lidt en stikpille til Chilly som netop har vundet os kampen i går…
Skrevet af Gelmore
Overhovedet ikke. Chilly startede inde i første kamp og det var tydeligt, han ikke var i kampform. Cucurella greb chancen mod Spurs og fik naturligvis en plads i start 11ern igen.

Chilly kom ind og gjorde en forskel mod WH, så hvem ved om han ikke starter mod Zagreb eller Fulham.

Hvorfor skal det altid betragtes som en stikpille til spillerne når træneren blot melder at en spiller f.eks mangler det sidste eller ikke har den rette kampform lige nu.
Skrevet af Kaps90
Spot on, Gelmore. Chilly har været totalt off pace i de minutter han har fået ellers.
Skrevet af Chelsea93
Tror måske bare ikke jeg fatter at klubben har brugt en halv milliard på en position vi ikke har haft behov for det, fremfor at bruge dem på en ordentlig 9’er!
Skrevet af Gelmore
Ikke har haft behov for. TT har vel set Chillys form inden sæsonen og tænkt der er brug for noget mere, da Alonso så tilmed ville væk, hvad var alternativerne så.

En ordentlig 9er behøver ikke koste en halv milliard i Chelsea, det har historien ligesom vist flere gange. De bedste angribere i nyere tid i klubben har kostet under det, alle andre har været en stor skuffelse.

Prisen på Cucu kan altid diskuteres, men behovet for en mand mere på positionen var der uden tvivl. Det skader desuden heller ikke med lidt konkurrence, vi så alle sammen hvordan det gik da han blev skadet sidste sæson.
Skrevet af Chelsea93
Alternativet vil være Emerson som nu pt spiller fast for West Ham eller Kenedy som nu også er solgt. Fuldstændig håbløst at smide 500 millioner efter en mand som vil spille fast, det vil Chilly selvfølgelig også. Især når der mangler mål og flere mål! Vi mangler kreative midtbane spillere og en klasse angriber. Vi skaber intet! Hvorfor så bruge 500 millioner på en venstre back og så stå i 11 time og hente en 33 årig reserve fra Barcelona. Det hele IMO bunder ud i at vi ingen sportsdirektør har, Boehly har aldrig drevet en fodboldklub før.
Skrevet af Gelmore
Og du synes selv alternativer Emerson og Kennedy er super ambitiøse?

Som sagt prisen på Cucurella kan altid diskuteres, men der skulle hentes et eller andet på den position. Der er mange kampe i sæsonen.

Nu var man ude efter flere spillere inden 11. Time, men de handler glippede. Om det er 11. Time eller ej, så har man trods alt hentet en angriber ind. Reserve i Barcelona ja nærmest samtlige angribere ville da være reserve bag Lewandowski med undtagelse af et par stykker.

Der er ingen der siger Auba bliver en succes. Men flere har nærmest allerede dømt ham ude på forhånd, fordi han er 33 år og har mistet noget fart.
Skrevet af Chelsea93
Forventer du 2 verdensklasse spillere til hver position? For så har du aldrig spillet fodbold. Det er gift for et omklædningsrum og en træner hvis alle føler de SKAL spille hver gang. Emerson er da mere end godkendt som back up og vigtigst af alt så kender han sin rolle!
Skrevet af Gelmore
Selvfølgelig gør jeg ikke nødvendigvis det. Men nu snakker vi om en topklub. Selvfølgelig vil alle spille hvergang, tror du ikke også Emerson ville det.
Når alternativerne til Chilly så hedder Emerson og Kenedy, hvor meget tror du reelt set Chilly ville blive sparet. Vil du så have Chilly skal spille hvergang uanset hvordan han så spiller. Det kan jo også ende ud i en skade, fordi der ikke bliver nok restitution til den pågældende spiller. Og så står man der og er tvunget til at bruge en man reelt set ikke gider.

Du kan også vende den om at sige at hvis en spiller bliver for "sikker" på sin plads, får det jo ikke konsekvenser hvis der ikke leveres. Hvis spilleren derimod ved at der skal leveres 100 % fordi ellers er der en der bider sig på til at starte næste gang, tror du så ikke spilleren, lige finder det ekstra gear.

Tror du ikke også Foden og Grealish vil spille hvergang i City. Det er bare ikke altid tilfældet. Og hvis man er bange for det bliver gift for omklædningsrummet at have en bredtrup er det IKKE en topklub man skal være træner for.
Skrevet af Iskoldere
@Gelmore
Hvilke angribere i nyere tid har været de bedste i Chelsea?

Er det helt tilbage til Costa, der blev købt i 2014?

For uden at følge Chelsea specielt meget så tænker jeg umiddelbart, at angriberposten længe har været et ømt punkt, der har vist sig at være utrolig vanskelig at besætte med den rette spiller.

Hvis man ikke tæller de dyre indkøb som Lukaku, Morata og Werner, der vel netop kostede en halv milliard eller mere, hvem har så været forbi.

Batshuayi, Tammy og Giroud.

Jeg har sikkert glemt et enkelt eller to. Falcao og Higuain var vel også forbi. Det samme med Etoo.

Min pointe er mere, at man vel skal tilbage til Costa for sidst at finde en angriber i Chelsea, der havde succes. Og han var vel heller ikke helt billig målt i 2014-penge uden at kunne huske den nøjagtige købspris.
Skrevet af Black Spider
@ Gelmore

Er klubben økonomisk på et niveau, hvor det er en fair ambition at selv reserverne skal koste en halv milliard?

Når vi gik efter Cucu, så er det fordi vi er sindssygt afhængige af wingbacks. Emerson og Kenedy kunne måske "løse en opgave" som venstre backs, men de kan ikke give det, vi har brug for fra vores wingbacks. Men spørgsmålet er i mindre grad, om de kan give alt det, og i langt højere grad, hvorfor hulen vi har brug for at få så meget fra én spiller? Hvorfor det ansvar ikke kan reduceres og bredes ud på flere spillere?

Det er en taktisk beslutning. En beslutning truffet udelukkende og eksklusivt af Tuchel. Og der er ikke noget godt svar, det jeg kan se. Det virker, for mig at se, primært til at være et tilfælde af "jamen det virker med Chilly og James og det er skide irriterende at ændre på".

Og derfor bruger vi en halv milliard på en bænkevarmer, frem for at ændre taktikken og bruge den halve milliard på at forbedre start-11.

Skrevet af Lacroix
Savner bare Diego Costa.
Han smed dem sku i nettet efter gode Fabregas oplæg =~)
Hvidovre if, Benfica, Lazio & Chelsea
annonce
0