Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(172333222811)
Der kom styr på situationen da Claus45 gik ud og forklarede tingene for dem.
Skrevet af bruger 167977
Hold nu kæft en gang bonderøve. Super Esbjerg fansene lige får bevist, hvor groteske d er. Held og lykke i 2. division - håber I rykker ud den også!
Skrevet af Slettet(252127220609)
Det er da 100% sindssygt, at fans overfalder sikkerhedspersonalet??

Man kan have forståelse for fans´ frustration. Al respekt for Esbjerg som klub - men denne opførsel fra fans er da vanvittig. Hvad i alverden skal det gøre godt for?

De sikkerhedsfolk har jo INTET med det sportslige at gøre...
Skrevet af Fodboldentuciasten
Nu stod jeg og så hvad der skete, og det der skrives her på bold er simpelthen ikke rigtigt!

Ja, der var en, EN som hoppede over hegnet og var i tumult med nogle af kontrollørerne, hvilket varede i omkring 30 sekunder, hvorefter han hoppede tilbage. Dog skal det iøvrigt siges, at der var en kontrollør, som rækkede fuck til en gruppe i forvejen frustrede EfB fans, hvilket også virkede en smule malplaceret taget situationen og fansenes følelser i betragtning!

Dette her kommer fra en fan, som ikke bakker op om balladen, men blot observerede fra sidelinjen!
Skrevet af MU4EVER1990
Jeg mister al sympati for de idioter efter de lader det gå ud over helt uskyldige. Livstid karantæne til hele banden, at sige man forstår fatter jeg så simpelthen ikke, men til dem der nu gør så må i have en dejlig dag på jobcentret i morgen. Kan da ikke tro det er nogen med særlig stor uddannelse. Hvor trist det end var Esbjerg røg ned er det da hermed definitivt ikke længere. Håber i ryger ned i jyllandsserien i bonderøve. Men i kan jo så bruge næste sæson på at vende køer, for spænding får i ikke noget af. Til de Esbjerg fans som dog ved hvordan man opfører sig, kom igen og held og lykke med genopbygningen. Virkelig forfærdelig dag for jer og føler godt nok med jer. Nu er jeg selv United fan så selvom jeg ikke troede det kunne blive værre så er der altid nogen der har det hårde. Avs av 😥
Skrevet af Horseman
Og så er der så mange som har ondt af fansene fordi Esbjerg rykker ned. Man kan ikke have ondt af voldsmænd. Hyg jer i 2. Division og bliv der bare et par år.
Skrevet af kallekut
Tror det er svært at generalisere -
Har set meget fodbold rundt i landet gennem tiden, og hvis jeg har oplevet ballade med eks. et specifikt holds "fans" flere gange, er det nok ikke helt nemt at have et objektivt syn.

Personligt har jeg oplevet både Brøndby/Esbjerg/Viborg "fans" fra meget uheldige sider -
Har også oplevet blomsten af Fyns ungdom te sig, samt som neutral tilskuere oplevet adskillige Derbys i KBH, hvor det selvfølgelig stikker helt af.

Fodbold er følelser - og det er ofte et game, hvor man balancerer på en hårfin grænse mellem at acceptere, at mange af de typer, som måske skaber den største dynamik på lægterne, også kan være de selvsamme personer som står forrest, når den berusende og festlige dynamik, forvandles til dynamit.
Skrevet af BD
Er denne artikel fra EB da så bare pure opspind?
https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/1division/vilde-scener-stort-slagsmaal-efter-nedrykning/9259668


Er det utænkeligt? Det er ret tydeligt, at bold.dk bare har kopieret indholdet fra EB, så de er eneste kilde. Det kan sagtens være sandt, men man kan undre sig over, at der ikke er flere billeder af episoden, når nu de har taget ét? Burde være ligetil hvis det var så dramatisk. EDIT - JV har beskrevet episoden:

"Nu følger fansene efter spillerne over mod spillertunnellen.

- Hent de fucking spillere, brøler en meget vred mand.

En øl ryger ned mod kontrollørerne, og så hopper den første fan over hegnet og ind på banen, han vælter ind i en kontrollør, slår om sig og bliver selv væltet. Flere følger efter, men efter et øjebliks optræk til kaos falder de til ro.

- Det hjælper jo ikke noget, konstaterer en mand på tribunen."

Hilsen en der ikke var der, men som ikke har meget tiltro til EB.

Hold nu kæft en gang bonderøve. Super Esbjerg fansene lige får bevist, hvor groteske d er. Held og lykke i 2. division - håber I rykker ud den også!


Stiv på en onsdag!
Esbjerg fB
Skrevet af AaBager
Det kræver nok at man har ægte følelser for en klub, for at kunne sætte sig ind i sådan en adfærd og ikke bare tror fodbold er tvunderholdning i stil med Bagedysten og Xfactor - kan se der er mange af de sidstnævnte her i kommentarsporet. I øvrigt interessant, at man åbenbart kan kende voldelig adfærd på hvordan personer går klædt og hvilken frisure de har. Det må kunne hjælpe politietaten enormt i årerne fremover.
Skrevet af h.normann@stofanet.dk
Det er trist at se et hold som man godt kan lide og følger fast rykke ned jeg er ikke fra Esbjerg men det er min ynglings klub nr 2 og vil følge jer i 2 div kom igen hilsen en Horsens fan
Skrevet af TheUnitedWay
Man kan forstå frustrationerne, men derfra og så til at blive voldelige er der et stort stykke. Jeg håber Esbjerg rykker hurtigt op igen, det skal nogle hjernedøde fans ikke ændre på.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af bruger 151228
xperten
De er normaævis kun store i munden når de netop er hjemvendt fra havet. Kæmpe bonderøve!
Skrevet af Esbjerg - fan
De er normaævis kun store i munden når de netop er hjemvendt fra havet. Kæmpe bonderøve!


Fra havet?????
Skrevet af D.B.R. ©
Haha, ja "bonderøve" og "havet" har vel ikke så meget med hinanden at gøre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Tjoh
Fiskerøve
Skrevet af XSDU
Kan de have siddet i Skolegade før kampen og pisket en stemning op?

Jeg forholder mig skam heller ikke ukritisk til EB. Netop derfor mit spørgsmål, om det kunne være det pure opspind.
Men politiet anholder jo sjældent nogen, uden der er grund til det?
Derfor jeg ville spørge lidt mere ind til det.

Det minder lidt om Viborg da de rykkede ned, hvor nogle fans ville hilse på træneren. Det var do ikke helt så vildt mindes jeg?

I Det hele taget bør man opføre sig ordentligt uanset resultat, og alle andre faktorer.
Fair nok at være utilfreds og udvise skuffelse. Men civiliseret tak!
Skrevet af KomNu
Ja man kan (og bør?) stille spørgsmålstegn til EB´s artikler, men at der var ballade efter kampen kan der vidst ikke være nogen tvivl om.

Jeg har talt med en gruppe 14-15 årige drenge i dag som var inde og se deres første fordboldkamp live. De fortæller hvordan en anden gruppe "bøller" efter kampen kommer og forsøger at presse dem til at udleverer forskellige værdigenstande, da den ene af drengene sætter spørgsmålstegn til dette bliver han overfaldet og får et par på hovedet. Man er godt nok ikke ret gammel når man opfører sig på den måde. Sådanne idioter skal findes, straffes og udelukkes i årevis, da de ødelægger det fra "alle jer" gode og fornuftige fans som der heldigvis er flest af i samtlige danske klubber.
Skrevet af AltidBlå
Ja, det er synd for jer, men vi kæmpede og vort vores eget liv i divisionen. Og jeg kan forstå at I har haft et skod ejerskab, dette har vi også følt på vores egen krop. At frustrerede fans overfalder frivillig personale, er fuldstændig uacceptabelt. I bliver nød til at få styr på egne rækker, inden vi med god karma igen kan byde jer velkommen tilbage i Sundby
annonce
0