Snak

Mere indhold efter annoncen

Tunesien spillede træningskamp i Qatar: Hjulmand undrer sig

Skrevet af bold
ons 16. nov 19:52

Landstræner Kasper Hjulmand undrer sig over, at der spilles træningskampe i Qatar, da han har fået at vide, at det ikke var tilladt lige op til VM.Læs hele nyheden her
Skrevet af jesperyellow
Er der en voksen til stede i fifa??
Skrevet af steen27
Hvis du mener en voksen, der ikke er dybt korrupt, så er svaret nej.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
😂😂😂 Eller skal man 😢😢😢
Skrevet af Landa
Aflys lortet.
Det er allerede en joke før det er begyndt.
Skrevet af Ph.C.
Aflys lortet.
Det er allerede en joke før det er begyndt.


Altså, ja, det er overraskende præcist beskrevet.

Migrantarbejdernes vilkår er selvfølgelig den store katastrofe, men jeg havde faktisk troet, at Qatar og FIFA havde lagt sig i selen for at udstråle fairness og professionalisme. Men jo tættere, vi kommer på kick off, desto klarere bliver den fodboldmæssige skandale også. Måske er det blot sådan, magtfuldkommenhed og korrupt inkompetence ser ud.
Skrevet af siz
Det er fordi det var en træningskamp uden tilskuere, medier og tv dækning.
"According to FIFA rules, the national teams participating in the World Cup do not have the right to hold a friendly match in the host country, unless it is without the presence of spectators and members of the media and does not have a live television broadcast."
Skrevet af Roedmario
Wow, så den tekst er for svær at forstå for DBU…?
Skrevet af Milanisti
Det ser nu ud til at Hjulmand brokker sig for at brokke sig.
Skrevet af Fatty
Hjulmand har tilsyneladende fået at vide at de ikke måtte spille træningskamp og derfor undrer det ham at Tunesien og Iran måtte…
Det er vel fair nok at han undrer sig hvis han har fået andet at vide?
Måske man kan klandre ham for ikke at kende reglerne til bunds eller måske klandre dbu eller Qatars “ministerie for vildledning” eller hvem der har informeret forkert her…
Man kan jo også vælge at klandre journalisten for ikke at have researchet på reglerne før der bringes en historie om dette…
Så mener ikke det bare er brok for brokkens skyld… han siger jo faktisk også at han næppe havde spillet en træningskamp og at de fint klarer det internt…
***Manchester United***
Skrevet af Slettet(521954222112)
Han snakker for meget, denne Hjulmand, blandt andet om ting han ikke fatter en bjælde af, fx om den gæstfrihed Danmark tydeligvis bliver mødt med, hotelpersonale iklædt danske landsholdstrøjer - du milde, hvor skal man starte, det er jo pinligt. Og så det her - læs reglerne mand.
Skrevet af quazz
Han siger jo ikke at de ikke ville spille en træningskamp i Doha, han siger at de valgte en træningskamp i Dubai fra, da det ville blive for meget rejseri.

Jeg synes ikke det er Hjulmands job at nærstudere reglerne. Det må falde tilbage på DBU for ikke at have kommunikeret dette korrekt. De kunne jo i så fald have inviteret Japan over på deres træningsanlæg.
Skrevet af tHOMIEsLFC
Stop tuderiet, stiller man op til dette show mister man retten til at brokke sig.
Liverpool siden 3-3 kampen 17 August 1996 imod Middlesbrough.
Skrevet af MistGoose
Nu er det heller ikke fordi, at det er en spontan arrangeret kamp i nattens mulm og mørke. Det har været kendt, at de to lande skulle mødes hinanden før Tunesien overhovedet landede i Doha.

https://thepeninsulaqatar.com/article/06/11/2022/tunisia-holds-camp-in-dammam-preparing-for-world-cup

After the camp, the Tunisian team will head directly to Doha to face its Iranian counterpart in a friendly match.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Lifetec
Selvfølgelig er det også Qatars og FIFAs skyld.... Du milde.....
Håber inderligt alle I frelste boykottere snart stopper jeres hetz mod slutrunden, så vi andre kan nyde noget god FODBOLD i fred.
Skrevet af Ph.C.
@Lifetec

Så spring dog de her artikler over. Ingen tvinger dig til at læse dem, endsige blande dig i debatten
Skrevet af Tagdetnuroligt
Ph.C.

Lifetec et al. bryder sig ikke om at blive mindet om hvad de ukritisk sluger. Hvis de rent faktisk var ligeglade og havde affundet sig med moral og etik i slutrunden, så var der intet behov for at lave sure opkast i Qatar-kritiske kommentarspor.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
*Clickbait overskrift*
Nederst i artiklen: Hjulmand ønsker slet ikke at spille en træningskamp.

Pøblen på bold.dk, der aldrig læser andet end overskrifter: *RASER* Hahahah
Skrevet af Lifetec
Lifetec et al. bryder sig ikke om at blive mindet om hvad de ukritisk sluger. Hvis de rent faktisk var ligeglade og havde affundet sig med moral og etik i slutrunden, så var der intet behov for at lave sure opkast i Qatar-kritiske kommentarspor.


Ha ha, i samtlige VM-tråde hidser folk sig op over hvilket forfærdeligt land Qatar er - og så er det mig du mener laver sure opstød....
Fair nok at I ikke skal se VM, men behøver I råbe op om det alle steder. Det er da en ærværdig holdning, som jeg kun kan respektere. Det virker bare som om jeres store mål i tilværelsen er at vi andre ikke må glæde os til at se noget god VM-bold bare fordi I selv går glip af den. Hvad er ellers meningen med de mange negative kommentarer?
Jeg synes det sportsligt set er håbløst at slutrunden er placeret i Qatar. Men jeg bryder mig ikke om al den smagsdommeri. "Vi har de rigtige holdninger, den rigtige styreform og de rigtige værdier - og det har I ikke!". Jeg synes vi skal passe på med at fordømme andre lande med en historie og religion som er meget forskellig fra vores. Vi kan prøve at påvirke dem, og vise med handling at vores måde at gøre tingene på er bedst - men fordømmelse kommer man sjældent ret langt med.
Og så er der altså en hel del dobbeltmoral her. I følge diverse undersøgelser er Qatar ikke mere korrupt end f.eks. USA, Spanien og Frankrig, som vi gerne handler med og feriere hos. Uligheden (gini-index) ligger på niveau med USA. Hvorfor boykotter I så ikke alt der har med USA at gøre?
Det der står tilbage er de dårlige forhold for migrant-arbejderne (har I for øvrigt kendskab til USA slumkvarterer?). Det skal forbedres, og måske VM faktisk er med til at sætte fokus på dette. Det var i hvert fald ikke meget man hørte om det før VM.
Skrevet af loke2300
@Lifetec

Ja dit indlæg er sure opstød.

Andre har en holdning til det artiklen handler om! Du har en holdning til hvad folk må have en holdning til.
Min holdning er min holdning, den kan du ikke tage fra mig. At du har et behov for at gå ind og læse andres holdning for at sige de er helt galt på den er sgu da sure opstød.
Hyg dig med det. Må være ensomt når man mener alle skal være enig med en.
Skrevet af Lifetec
- og det var simpelthen det du fik ud af mit indlæg......

Jeg skriver faktisk, at man kun kan respektere de der boykotter, men jeg spørger hvorfor I har brug for hele tiden at skrive negativt om VM-slutrunden. Jeg følger op med en række objektive begrundelser for hvorfor jeg ikke synes det er den store forbrydelse at se slutrunden. Og at jeg faktisk tror det er en fordel for migrant-arbejderne, at der sættes fokus på området under VM.
Hvordan får du tolket det som, at jeg skal bestemme hvad du mener? Jeg vil bare gerne høre nogle seriøse argumenter, men mest af alt synes jeg debatten bære præg af, at der er en række brugere her på siden der forsøger at udskamme vi som skal se så meget god VM-bold som muligt den næste måneds tid.
annonce
0