Snak

Mere indhold efter annoncen

Tyrkisk oprykker henter tidligere Real-spiller

Skrevet af bold
tir 28. jun 21:00

Den tidligere Real Madrid og PSG-spiller Jese er tirsdag aften blevet præsenteret som ny spiller i tyrkiske Ankaragucu. Læs hele nyheden her
Skrevet af JesperA46
Endnu en spiller ønsker sin løn udbetalt via penge fra korruption
Skrevet af cornholio
Det var da en besynderlig kommentar. Der er immervæk ikke mange spillere i topfodbold nu til dags som kan undsige sig fra at være associeret med korruption, brud på menneskerettigheder, økonomisk doping, diktaturstater eller andre mellemfornøjelige forhold. Tror efterhånden ikke altid at det er spillerens skyld, men det er måske bare mig.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af bruger 181986
Det kunne have blevet så meget mere, men skader ødelagde det for han desværre.
Skrevet af Ephedrine
Utrættelig opgave at være så woke og samtidig føle sig nødsaget til at kommentere hver gang at der er en klub som ikke har rent mel i posen.
Det må næsten være et fuldtidsjob.


Ak ja, Jesé. 29?!? Føler mig godt nok gammel.
Han blev aldrig det kæmpe hit som man troede.
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af URrrrs
Det er i hvert fald mere end et fuldtidsjob at rydde op i fodboldverdenens kæmpe kloak af sportwashing, korruption og unfair fairplay regler.
annonce
0