Snak

Mere indhold efter annoncen

Ubekymret Mæhle: Tror Argentina er mere skuffet

tir 22. nov 15:28

Selv om Danmark kom skidt fra start, er Joakim Mæhle på ingen måde bekymret. Jeg tror, argentinerne er mere skuffet i dag, end vi er, siger han.Læs hele nyheden her
Man må næsten håber, at de mødes i ⅛ finalen (så går i det mindste et af mine favorithold videre), hvis da de begge går videre. Begge holds angreb var virkeligt dårlig i dag.
Nu så jeg kampen til musik i et land langt væk fra fodbold-feber, men min spontane følelse - som beskrevet i live-tråden - var at Mæhle burde have fået et straffespark da han ved baglinien holdt bolden i spil og skråede ind foran en tuneser der forhindrede Mæhles videre løb - det foregik godt nok uden for banen, altså den glidende tackling på kroppen, men Mæhle kunne jo ikke komme frem til bolden... Er jeg virkelig den eneste der så et straffespark her? Der blev dømt målspark, men bolden passerede ikke linien, langt fra. Mæhle slog ud med armene, undrende. Jeg forstod det heller ikke.
Man kan vel ikke få straffe, når det er uden for feltet. Hvordan er reglerne egentligt, når det foregår uden for banen?
Som Thorup ville have sagt, "Hva´ med Argentina?!?"
Tror Norge er mere skuffet end Argentina.

Og sådan kan vi blive ved.
Klart - uden for feltet = ikke straffe. Men den her situation... han chipper bolden over backen, må en tur ud på den anden side af baglinien for at nå frem og bliver så, krop mod krop, kørt videre ud mod banden - det er vel ikke lovligt?
Fra reglerne:

A penalty kick is awarded if a player commits a direct free kick offence inside their penalty area or off the field as part of play as outlined in Laws 12 and 13.
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
Tror dem der var klar til vm og er i kampform, men blev fravalgt til fordel for skadede spillere er mere skuffede end Argentina.
or off the field as part of play as outlined in Laws 12 and 13...
Den omtalte situation beskrevet af sportingnews.com:

"83rd min: Nearly an inauspicious start from Hannibal as he tracks back to tackle Joakim Maehle as he drives to the left byline. The Danish defender seemed to be taken down after clipping the ball over Hannibal, but the referee decides the ball had already gone out."

Bolden var ikke i nærheden af at være ude. Lidt en klassiker når linjedommeren på den anden side af målet ikke kan se situationen. Jeg mener stadig det var den største fejldom i kampen. Men ingen var oprørte da det skete. Mærkeligt.
annonce