Snak

Mere indhold efter annoncen
@ SotD, jeg er fuldstændig enig med dig her på begge punkter. Jeg ville gøre det samme hvis et hold kom til min by eller arbejdsplads. Måske hvis det var et hold-land jeg slet ikke kunne lide. Ellers ville der ikke være noget underligt i at påklæde sig trøjer og/eller andet regalia for et besøgende hold på min arbejdsplads.
Så bliver det ikke mere fake !
Sygt nok at nogle her vælger at kritisere Mæhle for disse kommentarer...
Mæhle udtaler, at:

"Det vigtigste for os er dog, at vi kan mærke, at de kan lide at have os på besøg, og at vi kan føle os trygge, og det kan vi helt sikkert."

Det vigtigste for Mæhle er, at han føler sig velkommen og er tryg. Det er nok den mest naive og latterlige kommentar, jeg har hørt fra en landsholdsspiller. De har givet udtryk for, at de er imod VM i Qatar, men det giver denne kommentar ikke ligefrem indtryk af - den giver indtryk af, at Mæhle - og måske andre spillere - blot lukker øjnene for, at de stadions, de skal spille på, har kostet tusindevis af menneskespil. Så længe de føler sig velkomne.

Jeg siger ikke, at det er spillernes ansvar at boycutte, men de kan sgu da godt tænke sig om, inden de udtaler sig.
Havde egentlig besluttet mig for at se bort fra alt det "politiske" og bare nyde fodbold-VM, men det bliver sværere og sværere - især de "fake fans" gør det ikke lettere at tage turneringen alvorligt.

Omvendt skal man heller ikke forlange for meget af spillerne i forhold til politisk bevidsthed og stillingtagen - men DBU´s pressechef burde nok give dem besked på udelukkende at tale om fodbold.
Skønt med en god modtagelse.
Alle jer der mener at Mæhle og Co konstant skal komme med politiske holdninger og lave statements overfor det ene og det andet, hvad fanden ændrer i ved verden ved at sidde og kommentere artikler på bold.dk?

Fodboldspillere tænker på fodbold. Sikke en overraskelse. Tag jer sammen.
Hvis jeg skulle til Qatar, ville min sikkerhed også være det vigtigste for mig.
Faktisk så vigtig, at jeg ikke ville have lyst til at tage derned som tilskuer, selv hvis jeg fik tilbudt gratis billetter.
Det betyder ikke at jeg bifalder Qatars måde at udnytte migrantarbejdere på.
Jeg tipper det er det samme for landsholdsspillerne.
Det vel danskerne der er udlændinge i den her sammenhæng!!!
Mæhle er ikke med for at være politiker.
Han er ikke med for at skabe problemer for DBU, han er med for at spille fodbold for danmark, resten må DBU og Regeringen stå til ansvar for.

Jeg syntes at jeres angreb er helt uden for skiven
annonce