Snak

Mere indhold efter annoncen

Udlændinge i DK-trøjer tog imod Danmark: En speciel oplevelse

Skrevet af bold
ons 16. nov 13:24

Danmark er landet i Qatar, hvor de blev taget imod en række udlændinge i landsholdstrøjer, og det var en noget speciel oplevelse for Joakim Mæhle og co., da de nok ikke har det store kendskab til landsholdet.Læs hele nyheden her
Skrevet af Groggster
Det er så usmageligt, det her VM.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af STAR IN THE HOOD
"Det vigtigste for os er dog, at vi kan mærke, at de kan lide at have os på besøg" - Joakim Mæhle

Ja, skide være med alt det andet, så længe vi føler os trygge og velkomne udtaler Mæhle. Absurd udtalelse. Jeg bliver mindre og mindre fan af det landshold efterhånden og deres ultra-diplomatiske uld i mund landstræner, som tidligere har gået så højt op i menneskerettigheder.
Skrevet af Hmm...
Ja, lige den udtalelse fra Mæhle virker ret naiv.

For migrantarbejderne må det til gengæld være ret fedt at arbejde som fodboldfan et kort stykke tid, i forhold til alt det andet lort de bliver udsat for.
Skrevet af CopenhagenNoice
Karikaturmaleriet fortsætter ufortrødent..
Og så længe Hjulmand og DBU sidder frivilligt model, kan vi forvente meget mere af den slags.
Jeg f****** brækker mig!!
Skrevet af Toon Toon!
Godt nok en farce.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af law
Grotesk... jo nærmere det Wm kommer jo mere tager jeg afstand fra det.. synes virkelig det er vanvittigt.
Skrevet af Toon Toon!
Det er i hvert fald en kæmpe kontrast til sidste sommers EM. Tænk hvis Danmark endelig skulle vinde VM og det så var under de omstændigheder og forhold...
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af SotD
Et eller andet sted, er det vel ikke SÅ underligt, eller kunstigt om man vil, at dem der tager imod Danmark i lufthavnen, på hotellet osv. er klædt i rød/hvidt. Det er da sket før, og jeg tænker det et eller andet sted er god stil at man forsøger at gøre modtagelsen af deltagerlandene så festlig og velkendt som muligt.

Det er selvfølgelig noget helt andet at klæde tilfældige mennesker på i bybilledet for at skabe et falsk billede af hvor mange fans der er - men det andet synes jeg faktisk er helt OK. Vi var også en gruppe drenge der klædte os i Spaniens nationaltrøje da U21 landsholdet blev indkvarteret i Silkeborg, og skulle hjælpe med at holde styr på diverse småting. Det var jo ikke for at skabe et kunstigt setup med falske fans, men slet og ret af respekt for spillerne, og fordi vi synes det var det rigtige at gøre. Men de vidste da godt, at vi holdt med Danmark.
Silkeborg IF
Skrevet af Kuglelyn
Der er da noget tragikomisk over, at de "fans", der kan ende som tilskuere på stadion, er de samme migrantarbejdere, der har bygget stadion...
Skrevet af Detstrafbart
Synes også at Mæhles kommentarer er forkastelige. Føj.
Skrevet af Spaldum
@ SotD, jeg er fuldstændig enig med dig her på begge punkter. Jeg ville gøre det samme hvis et hold kom til min by eller arbejdsplads. Måske hvis det var et hold-land jeg slet ikke kunne lide. Ellers ville der ikke være noget underligt i at påklæde sig trøjer og/eller andet regalia for et besøgende hold på min arbejdsplads.
Skrevet af 1.DK
Så bliver det ikke mere fake !
Skrevet af Bemilen
Sygt nok at nogle her vælger at kritisere Mæhle for disse kommentarer...
Skrevet af Detstrafbart
Mæhle udtaler, at:

"Det vigtigste for os er dog, at vi kan mærke, at de kan lide at have os på besøg, og at vi kan føle os trygge, og det kan vi helt sikkert."

Det vigtigste for Mæhle er, at han føler sig velkommen og er tryg. Det er nok den mest naive og latterlige kommentar, jeg har hørt fra en landsholdsspiller. De har givet udtryk for, at de er imod VM i Qatar, men det giver denne kommentar ikke ligefrem indtryk af - den giver indtryk af, at Mæhle - og måske andre spillere - blot lukker øjnene for, at de stadions, de skal spille på, har kostet tusindevis af menneskespil. Så længe de føler sig velkomne.

Jeg siger ikke, at det er spillernes ansvar at boycutte, men de kan sgu da godt tænke sig om, inden de udtaler sig.
Skrevet af LaChris
Havde egentlig besluttet mig for at se bort fra alt det "politiske" og bare nyde fodbold-VM, men det bliver sværere og sværere - især de "fake fans" gør det ikke lettere at tage turneringen alvorligt.

Omvendt skal man heller ikke forlange for meget af spillerne i forhold til politisk bevidsthed og stillingtagen - men DBU´s pressechef burde nok give dem besked på udelukkende at tale om fodbold.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Skønt med en god modtagelse.
Skrevet af JakobFC
Alle jer der mener at Mæhle og Co konstant skal komme med politiske holdninger og lave statements overfor det ene og det andet, hvad fanden ændrer i ved verden ved at sidde og kommentere artikler på bold.dk?

Fodboldspillere tænker på fodbold. Sikke en overraskelse. Tag jer sammen.
Skrevet af Bemilen
Hvis jeg skulle til Qatar, ville min sikkerhed også være det vigtigste for mig.
Faktisk så vigtig, at jeg ikke ville have lyst til at tage derned som tilskuer, selv hvis jeg fik tilbudt gratis billetter.
Det betyder ikke at jeg bifalder Qatars måde at udnytte migrantarbejdere på.
Jeg tipper det er det samme for landsholdsspillerne.
Skrevet af Yus84
Det vel danskerne der er udlændinge i den her sammenhæng!!!
Skrevet af skiltemand
Mæhle er ikke med for at være politiker.
Han er ikke med for at skabe problemer for DBU, han er med for at spille fodbold for danmark, resten må DBU og Regeringen stå til ansvar for.

Jeg syntes at jeres angreb er helt uden for skiven
annonce
0