Snak

Mere indhold efter annoncen

Udskældt Noble: Folk forstår ikke spillet

tir 14. mar 2017
Mark Noble er træt af at høre på kritik af hans præstationer og bebrejder fodboldseerne for ikke at forstå spillet.

Læs hele nyheden her
Fuldstændig enig, det er tåkrummende at høre mange menneskers kommentarer til fodboldkampe, de fatter ingenting. Og ja det mener jeg at jeg gør sådan er det bare.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Men det gør du ikke, desværre...
det er vel aller sidste udvej ud af en debat, at modparten ikke fatter noget...

Husker da Kvist blev kritiseret da han spillede på landsholdet, med rette, hvilke betød at samtlige spillere blev nød til at kalde hele nationen for foldboldidioter.

Fodbold kan både være et simpelt spil, men nogle gange kan det også være ekstremt tydeligt hvis en enkelt person hindrer spillet for et helt hold. Specielt hvis personen spiller en nøgleposition i systemet.

Nu er det begrænset hvor meget af Mark noble jeg får set, men ærligt talt så er sådan en udtalelse godt nok svag..

Med de ting, som Arsene Wenger har gjort for Arsenal, vil folk alligevel have ham ud af klubben. Og en spiller som Wayne Rooney - nogle mennesker vil også have ham ud af Manchester United. Det er derfor, vi er kaptajner i vores klubber - vi kan håndtere presset, siger Noble.


Hvor er det dog latterligt. Selvfølgelig vil folk have nyt blod til trænerposten. Arsenal har jo ikke udviklet sig i et årti!
Selvfælgelig vil folk se noget mere kvalitet fra Rooney, når han tjener som han gør. Man kan ikke blive ved med at leve på fortidens meritter. Specielt når man får sådan en gigantisk løn.

Jamen det vigtigste folk ikke forstår og ikke har en chance for at vide, det er hvad får spilleren at vide af træneren inden han går på banen?! Hvis spilleren gør hvad træneren beder om, så kan nok så mange kloge Åger ikke ændre på at spilleren har gjort det godt. Så kan det godt være at vi på sidelinjen synes vi har krav på mere, men det ændrer stadig ingenting.
'Jeg udtaler mig principielt ikke om dommere. Specielt ikke ham her.' - Richard Møller Nielsen Dejlig oplevelse, på trods af pindsvinet vandt. https://www.youtube.com/watch?v=ql0AmLp7juU&list=UUVZZ79wLFEG8H_WfIHyubdA
Mark Noble har det med at give slag til højre og venstre i de sociale medier. Så må han også lærer at tage imod kritik når den kommer.

Glemmer aldrig da han svinede, Delph, Drinkwater og Roy Hodgson for ikke at udtage ham til em. Han er en klovn når han åbner munden.
Glemmer aldrig da han svinede, Delph, Drinkwater og Roy Hodgson for ikke at udtage ham til em. Han er en klovn når han åbner munden.

du mener forhåbentlig ikke det falske tweet som siden "sporf" lagde op ...?
annonce