Snak

Mere indhold efter annoncen

Udvist Pique langer ud efter dommer

Skrevet af bold
lør 3. mar 2012
Gerard Pique retter hårde beskyldninger mod dommer Velasco Carballo efter at være blevet vist ud i Barcelonas sejr over Sporting Gijon.

Læs hele nyheden her
Skrevet af TimE
Skal nok blive spændende læsning det her..
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Soy de Mou
Det er SÅ pinligt, at Real Madrid brokker sig over dommeren konstant!!
Tidernes bedste hold kan KUN være Madrid 1956-1960.
Skrevet af Reevenge
Gå nu i seng.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Skrevet af Gumle
Piv piv, det var et klokkeklart rødt kort.. giv tudeprinsen ekstra karantæne for at komme med den slags teorier...
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af NUFC Dinho
@Gumle

Sjov kommentar, når man ser på din signatur.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af DuTagerFejl
Jeg er uenig. Eftersom tacklingen på ingen måde var til rødt kort, kan det kun gives, hvis dommeren vurderer at Pique fratager en åben målchance (ikke noget med bagerste mand). Spilleren er tydeligvis ude af balance, og begge går hårdt i bolden. Vil endda mene den er tættere på Pique. Episoden udvikler sig kun, fordi Pique er fysisk overlegen.

Der kan sagtens dømmes frispark og et gult kort havde også været på sin plads. Rødt virker i min optik ikke som den mest logiske beslutning fra en ringe dommer (set over flere episoder).
Die Fohlen, De Hviie & The Citizens
Skrevet af Andr7953
Er det egentlig ikke første gang Barcelona får et rødt kort i 2 år eller sådan noget?.
Skrevet af Il Bimbo D'oro
"I pausen brokkede jeg mig til dommeren over, at Keita ikke fik straffespark. Den episode er jeg overbevist om har haft indflydelse på beslutningen om at udvise mig."

- Så lader du vel vær´ med det en anden gang.

- Hvis han er overbevist over det har påvirket dommeren(i en for ham negativ retning) må han være klar over han ikke selv har opført sig eksemplarisk ved at brokke sig i halvlegen.
Skrevet af emad
@Andr7953

De fik 2 i ligaen sidste sæson, bare fordi en idiot skriver på youtube at Barca ikke har fået rødt i 3 år betyder det ikke det er rigtigt ;-)
Skrevet af NUFC Dinho
@DuTagerFejl

Jeg er ikke enig. Gijon spilleren komme lige ind foran Pique, hvorfor Pique får løbet lidt ind i hans ben. Frisparket mener jeg derfor ikke er til diskussion. Det er det røde kort måske. Gijon spilleren har i hvert fald ikke kontrol over bolden og det er faktisk Pique, der får spillet bolden videre i retning af målet. Havde jeg været i dommerens situation, havde jeg formentligt taget samme beslutning og jeg tror bestemt ikke hans brokkeri i pausen har spillet ind. Er nok nærmere Alves der bør undre sig efter kampen.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af ulricht
bla bla bla igen igen. - At de altid brokker sig bagefter og himler op om dommeren... Synes Barca og Real er rigtig slemme til det, og det er vildt trættende både at se på og høre på.

Det gør ikke dommerstanden mere populær, at stjernerne tuder konstant ved den mindste tvivlskendelse, der går dem imod. Ikke et ord om denne sag (da jeg ikke har set situationen), men det undrer ikke, at ethvert kort skal ankes og efterfølges af en anklage om sammensværgelse mv.

Pique har det uden tvivl fint med alle de unoder, han og andre forsvarsspillere slipper af sted med, uden at dommerne ser det...

Vær dog et mandfolk og lev med det - for en gangs skyld. Det ville klæde dig, klubben, ligaen og sporten!

- Bare der dog ville blive slået meget hårdere ned på al denne dommersnak bagefter + brok, film i løbet af kampen, "overdreven smerteudbrud" osv. som man især ser sydpå.

- Så kunne de koncentrere sig om at spille fodbold. For det er de vanvittigt gode til ikke mindst i Barca.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Fluffer
Jeg ville sgu også være sur hvis min klub havde lagt så meget i dommerklubbens kagekasse og det her så er takken. Carballo får vist et forklaringsproblem på næste møde.
💖❤️💖 Big Nev ❤️💖❤️ [ https://is.gd/neville_southall_grauniad_2018 | https://is.gd/neville_southall_grauniad_2020 ]
Skrevet af shevadk
Jeg synes det er klart til rødt kort.. Han fratager spilleren muligheden for at komme til bolden og eventuelt en afslutning.

Jeg glæder derudover til at se om han får en ekstra dag for sådan en kommentar. Jeg er ikke i tvivl om at var det sket i england var der kommet en ekstra dag. Var det en real spiller vil det heller ikke være utænkeligt. Det bliver spændende at se om Pique får en ekstra dag. Jeg synes det er på sin plads at sådanne kommentarer uanset spiller, træner og klub skal give en reprimande. Er det første gang man gør det så slipper man med advarsel osv.


Er rimelig sikker på at de spanske dommer har valgt at slå hårdt ned på brok, og som fx Barca og Real spillere er slemme til, løbe en hel til en halv bane kun for at brokke sig. Det skal give advarsel. Jeg håber det bliver sanktioneret da både Barca og real gør dette hver gang.

Der går jeg fx kun meget få sekunder i dagens kamp, efter at Pique får sit kort til det meste af Barca truppen står omkring dommeren. Det er klam og mega usportsligt og håber der er flere der får øjnene op for dette hos Barca da jeg synes det er klamt. Det er sku ikke kun Real der gør det, de er lige gode..

Skrevet af NUFC Dinho
Jeg glæder derudover til at se om han får en ekstra dag for sådan en kommentar. Jeg er ikke i tvivl om at var det sket i england var der kommet en ekstra dag. Var det en real spiller vil det heller ikke være utænkeligt.


Hold kæft det er dumt. Men du må da gerne nævne, nogle af alle de karantæner Real har fået for at kritisere dommeren. Barca har ingen grund til at klage over forbundet, men det har Real da bestemt heller ikke. De er gået fri et utal af gange, da det spanke forbund er noget af det mest nosseløse, der findes. Jeg bryder mig generelt ikke om dommerbrok og heller ikke Piques i dette tilfælde. Men det ville absolut ingen mening give, hvis han fik karantæne for denne kommentar.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af jho
Det røde kort kan jeg egentlig godt forstå dommeren bliver nødt til at give. Det er svært at vide om Pique fratager angriberen en åben målchance - og efter at have set den i slow vil jeg egentlig sige at der ikke var rødt - men i situationen - ihvertfald fra min sofa - var min første tanke også lige da det skete, at der burde Pique få det røde kort... At andre kameravinkler og slowmotion kan ændre synspunktet er for så vidt irrelevant. Så skal der indføres videodomme, og jeg vil personligt være ked af fem ekstra indlagte reklamepauser i hver kamp.
Skrevet af bold.forside
- Bare der dog ville blive slået meget hårdere ned på al denne dommersnak bagefter + brok, film i løbet af kampen, "overdreven smerteudbrud" osv. som man især ser sydpå.


Jeg får et enormt smil på efter at have set Liverpool - Arsenal i går ;)
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af ab2furious
Nu skal i jo ikke få det til at lyde som om det kun er spanske klubber konsekvent brokker sig. Der er jo ikke den liga i verdenen hvor trænere eller spillere ikke brokker sig. Kan remse flere spillere op i hver engelsk, italiensk og tysk klub
Skrevet af Martinovic
http://www.youtube.com/w…g1RNPHFG5oU

Det ser lidt klodset ud og tror ikke, det er bevidst fra Piques side. Men når dommeren dømmer frispark, skal han næsten også vise ham ud.
Mojn do!
Skrevet af Mester1977
Pique du er alt for god en spiller til at komme så tåbelige udtalelser.

Det røde kort er helt korrekt!
Danmark: Lyngby Boldklub af 1921. Siden 1983 England: Manchester United Football Club tidligere Newton Heath LYR Football Club. Siden 1983
Skrevet af Cone
@bold.forside

At Suarez er en diving cunt, der burde sendes med første færge væk fra Liverpool er jo slet ikke nok til at bringe den kamp op på Barcelona - Real Madrid niveau, hvor ALLE filmer og ALLE truer dommeren.

De engelske spillere er også blevet værre til at filme, men det skyldes jo udelukkende, at dommerne og fodboldforbundene belønner dem, der snyder.

Selvfølgelig tuder Pique. Er efterhånden træt af den kæmpe kontrast mellem Barcelona-spillernes opførsel og den måde fansene mener de opfører sig på.
Flot fodbold? Helt sikkert. Sympatisk opførsel? Næppe.
feet as sensitive as a pickpocket's hands
annonce
0