Snak

Mere indhold efter annoncen

UEFA-boss om Agnelli: Troede vi var venner

Skrevet af bold
lør 5. jun 2021

UEFA-præsident Aleksander Ceferin har taget det meget personligt, at Juventus' Andrea Agnelli var en del af Super League, og derfor eksisterer Agnelli ikke længere for Ceferin.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mikkelieksil
Der er sgu da underligt, at han får det hele så langt over på sin egen personlige bane. Hans følelser og hans venner og nu tidligere venner. Stop det der kæmpe ego og før hvad det er bedst for fællesskabet, din kæmpe primadonna. Det er pinligt og en spejling af det storhedsvandvid, som han peger med en strakt på.
Skrevet af Sebalist
Italienere og ære..
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af KiksetIndspark
Jamen altså. Hvad skulle det have med noget at gøre, at man er/var venner. Det er jo sådan UEFA plejer at arbejde. Er man en ven, så får man fordele.. Suk.
Skrevet af LionelSchmeichel
I starten var jeg meget i mod SL, men efter hånden er jeg snart ligeglad med det hele, og det virker til ret mange har det sådan
Skrevet af denrødeinvasion
Det er sgu også lidt synd at de andre havde en hemmelighed for ham.
Måske pædagogerne på hans stue, kunne tage fat i de andre drenges forældre og tage en snak om hvordan man er en god ven.
Skrevet af Slettet(501525220608)
Tror de fleste stadig synes, at ESL er en frygtelig idé, men at Uefa også skal kigge indad.
Skrevet af AndersUlv
Det er sgu også lidt synd at de andre havde en hemmelighed for ham.
Måske pædagogerne på hans stue, kunne tage fat i de andre drenges forældre og tage en snak om hvordan man er en god ven.


Synes du da det er fedt, når dine venner lyver over for dig?
Skrevet af Slettet(531700222108)
Ceferin er jo ikke den stiveste pik i saunaen! Det kunne klæde ham, at opfører sig bare en lille smule professionelt, og ikke komme med så dum en udtalelse!
Skrevet af TJensen
"Keep digging", som man siger.

UEFA og pamperne er godt i gang med at grave deres egen grav, men det er i UEFA helt OK at dømme folk uden bevis, og når der så er bevis tar det 5 år at komme til et afslut og så er sagen eskaperet (så kaldet FFP).

Ingen syntes ESL var en rigtig god ide, men hold da helt op hvor der trues, og hades. Simpelthen ulækkert.
Real Madrid siden 2003
Skrevet af BobbySixkiller
Det er jo en ekstremt uprofessionel holdning at have som leder for en stor organisation, som netop skal prøve at samle. Men det er jo nok desværre et billede på, hvad det var der i første omgang drev klubberne fra UEFA.
Skrevet af Peter Nielsen
Nu har han sikkert siddet og forhandlet med blandt andet Agnelli om den nye CL struktur og mit gæt er at det er i den forbindelse Agnelli er blevet spurgt ind til om der var noget om den der udbryderliga. Jeg ville også være skuffet hvis en ven på den måde misbrugte min tillid og ville have svært ved nogensinde at få den tillid tilbage igen, og det er endog meget tvivlsomt om vi fortsat kunne være venner.

Naturligvis skal Ceferin stadig være professionel, men man kan så spørge sig selv om hvor professionel han ville være hvis han stolede på en mand som har vist sig at være en løgner.
Skrevet af TheAfender
Ceferin er ikke en skid bedre selv.

Man kan bare ikke lade være med at tænke eller spørge sig selv om, han ikke godt vidste eller havde en lille anelse om, hvilken vej det gik?

Jeg nægter i hvertfald at tro på, at han intet vidste om de planer Agnelli og Co. havde.

Ydermere så bliver hverken Barca, Real Madrid eller Juventus udelukket for noget som helst, men får højst en lille bøde.

De betyder simpelthen for meget for selv produktet Champions League og TV selskaberne vil næppe betale fuld pris, hvis de tre ikke er en del af pakken i en sæson eller to. Der er bare for mange penge på spil, så bliver da spændende at se hvad det ender ud i.
Skrevet af Mikkelieksil
Peter Nielsen. Jeg anfægter ikke hans følelser. Jeg havde vel selv følt det samme, men det der er noget han skal sige til sin kone, og ikke når han repræsenterer organisationen.
Skrevet af Slettet(531700222108)
TheAfender:
Helt enig. Det ville jo være selvmord, at udelukke de klubber som har flest tilhænger.
Skrevet af La Red
Jeg forstår bedre og bedre hvis mange topklubber var trætte af uefa og ville danne deres egen turnering.

Kæft jeg er træt af den selvcentrerede tone som ham uefa tågehornet benytter
Skrevet af Madsfs
Ceferin er gudfar til Agnellis datter, så deres relation er (eller var) stærkere end som så.

Det er jo derfor han reagerer som han gør.


Skrevet af FcOdense
Find dine venner et andet sted!!!
Skrevet af VikingStar
For det første Ceferin er ikke italiener, for det andre kan han vel ikke si noe annet når Juventus fremdeles står på sitt og går for Superligaen, når vi skriver 6.juni og snart 50 dager siden planene ble lagt fram..

Hva skulle Ceferin si da? "Neimen hvor hyggelig da Agnelli, at du lyger meg rett opp i ansiktet og motarbeider mitt prosjekt.." Gir jo ikke mening
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af El Pollo Loco
Jeg forstår helt Ceferin, men den slags overvejelser kunne han måske have gemt til sin selvbiografi....

Det kan selvfølgelig også være noget med det italienske temperament at gøre. Noget som vi danskere (at dømme ud fra kommentarerne) åbenbart ikke helt forstår.
Skrevet af The foundation
Mærkværdigt behov for at dramatisere via medierne. Det er måske bare tiden vi lever i, men det virker patetisk.
annonce
0