Snak

Mere indhold efter annoncen
Er der overhovedet kvinder nok der spiller fodbold til det kan lade sig gøre?
Og hvad gør de i Tyrkiet og Østeuropa ?
@Har I set mine nøgler?
Sæt dig ind i tingene, før du udbasunerer


Flot skrevet, du holder dit normale niveau.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Det er så dumt, på så mange måder, at man jo ikke forstår det.

1) Fodbold er en af de mest hardcore kapitalistiske industrier. De rige blir rigere og vinder og blir rigere etc. Men nu går de fuld kommunist på kvinde siden.

2) Forskelsbehandling =/= ligestilling.

3) Alle klubber i de to bedste rækker i samtlige europæiske ligaer skal have et kvindehold, hvis de har den mindste drøm om europæisk fodbold.
Så talent-massen på kvinde-siden bliver ekstremt udvandet, og dermed et ringere produkt at sælge.
Silkeborg IF, imod moderne fodbold.
Sotd


Til at starte med, beklager jeg skrev Fifa istedet for UEFA, har nok bare Fifa 23 på hovedet disse dage...

Og dulme ikke fair at hive England ind i debatten, det er dulme et helt andet land når det kommer til fodbold kultur, hvor vi skal temmelig langt ned i rækkerne hos mændene før superligaen kan følge med tilskuer og seertal.. Deres næst bedste række er en af verdens mest sete ligaer, og tv pengene til selv de mindste hold i Premier league er så gigantiske man tror det løgn...

Nu drejede min undren ikke om om jeg var tvunget til at se det eller ej, men om hvem den kommende fan og TV seere er for en størrelse, og hvorfor har fks Bifferne eller den amerikanske og Engelske liga, så ikke større succes.. Altså hvorfor skulle jeg eller nogen andre mandlige fodbold fan springe alt det mandesport fra og se kvinder spille fodbold..

Og er det fair for alle de mange mange..... mange mænd og drenge der yder langt bedre arbejde for deres løn eller mangel på samme..

For mig eget vedkommende er der dulme mange lag af andet underholdning jeg skal igennem før jeg kommer til kvindefodbold.. Trods jeg stort set kun ser superligaen og FCK disse dage...

Jeg tænker bare klubber under FCM og FCK har i forvejen svært ved at have Europa på programmet.. Og at de muligvis skulle vælge..

Jeg har bare mine forbehold, men taget FCKs setup i mente med deres 3-dobbelte mestre her i sommer (U17-U19 og første holdet selvfølgelig), kan jeg da ikke udelukke det bliver da en lille smule spændende om det kan gøre det.. Om folk kommer til at hade FCKs kvinde hold på samme niveau som mændene, såfremt du, UEFA og kvindelandsholdet for ret..

Og jeg syntes ærligt talt vi har nok problemer med den liga struktur superligaen lider under pt.. Altså såfremt der skal være råd til satse lige så seriøst på kvinder som englænderne herhjemme, så skal vi altså også finde en måde at herrerne kan komme tættere på englænderne(belgiere, skotter what ever).. Og der burde jeg ses på om 12 hold hvorpå 5 af dem kan kvalificere Europa, er en holdbar løsning.. Alle de træner fyringer vi har set de sidste 3-5 år, siger i hvert at der ikke holder en meter, for andre end TV seerne og på den korte bane.. Men den tager vi en anden dag.
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Jeg bliver så træt af at få trukket kvinde fodbold ned over hovedet alle steder. Niveauet er grænseløst dårligt og jeg gider ikke glo på det. Så stop med at snig højdepunkterne ind i Onside, stop med at snig content fra kvinde fodboldholdet ind på klubbernes sociale medier, stop med at tving klubberne ind i det. Alle der følger med i fodbold ved hvor dårligt niveauet er. Ligegyldigt hvor meget man prøver at snige det ind, kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at fodboldfans bliver grebet af det. Jeg kan tage ned på Fredensvang og se en u13 kamp på højere niveau, så det bliver jo aldrig interessant for.

Og det har i øvrigt intet med sexisme eller andet at gøre, men når jeg tænder for TV’et for at se sport, så vil jeg se professionelle, som er bedre end jeg selv.
Hvorfor skal alle klubber ikke også have et Transhold, et handikappet hold og et pensionist hold?
Det er vel noget der det mest latterlige jeg længer har læst.

Nu bliver der lavet en masser obskure kvindehold rundt om i Europa, blot for at herreholdene kan spille europæisk. Det bliver sgu spændende at se hvor mange hold UEFA tør udelukke pga basis af det her og om det rent faktisk er legalt lovligt og i så fald, så skal der også reguleres den anden vej. Så velkommen til Fortuna Hjørring herrehold, som så vel starter i serie 5 (med mindre de slår sig sammen med FC Hjørring eller hvad de hedder derovre.

Kvindefodbold er intetsigende og decideret røvkedeligt, så held og lykke til de resterende danske hold med at få stablet sådan et på benene.
Incel-viben fortsætter ufortrødent med at være helt i top i denne tråd.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
"Incel-viben fortsætter ufortrødent med at være helt i top i denne tråd."

For nogens vedkommende i hvert fald.

Man kan godt se skeptisk på tvangstiltag kontra positive incitamenter.
Uden at være incel.
Bare lige for at generaliseringen ikke tager om sig!
Jeg synes ikke det her er vidtgående nok. Hvorfor overhovedet skelne mellem køn? Indfør i stedet kvindekvoter, så vi får mindst 5 kvinder på et herrehold på banen. Først der opnår vi reel ligestilling.
annonce