Snak

Mere indhold efter annoncen
Ikke desto mindre har UEFA bakket op om dommerens beslutning.
Jeg er også enig i at målet er korrekt, for Panucci var jo stadig i spil.

Lad os antage der havde stået en italiensk spiller mere inde på stregen og van Nistelrooy havde skudt direkte på Buffon og bolden ryger ud af feltet. Stille og roligt løber Panucci på banen igen. Hvis Panucci havde været ude af spil måtte han derfor ikke løbe på banen og havde han gjort dette skulle han have haft gult kort. Det synes jeg viser at han ikke var ude af spil, tror ikke han eller nogen andre i tænkte eksembel have overvejet om han ikke længere var i spil.

Flemming Poulsens argument med at den Kuyt skubber ham ud bliver jo skudt i stykker da dommeren ikke dømmer frispark, ergo mener han ikke Kuyt har gjort noget ulovligt.
Håbløs fodbold romantiker der efterhånden hellere vil se de lokale serie hold end CL.
Helt enig donfrankie, for hvis Panucci havde været ude og var blevet skadet skal dommeren som altid vinke ham ind igen. Dette ville han på ingen måde skulle gøre med Panucci og derfor er han i spil, ergo må der ikke dømmes offside i den situation
Og hvis Panucci var skadet, skulle dommeren stoppe kampen da Panucci stadig var en del af spillet, selv om han ikke var på banen.
offside..
http://frip.dk/foghnesta13/billeder/Panucci.JPG

Billedet her viser meget godt, at Panucci ikke var en del af spillet.

Og Panucci kom også først på banen igen, da Holland havde scoret.

Det er og bliver en vurderingssag.
Mojn do!
@ koll på side 6, og andre.

Det der gør situationen speget er netop, at han bliver liggende et stykke tid. Er han alvorligt skadet eller ej? Nu sker scoringen så kort tid efter , at jeg selv som sagt mener der er mål - men går der længere tid og han har åbent benbrud og massørerne er i gang med ham, ville jeg ikke tælle ham med. Menmen: Jeg kan ikke sætte et konkret minut-antal på!

Endnu et eksempel på at alt i fodbold ikke kan skrives ned i klare paragraffer, men jeg forstår alle der siger de ville ønske det. Tror aldrig vi kommer af med den slags ting, men debatten her er da også herlig, så mon det er så galt alligevel? :-)
frit efter Darwin: først encellede organismer, så sportsjournalister....
"Fordi regler, hvis jeg forstår den korrekt, differentiere mellem om man bevidst bevæger sig bagved baglinien for at gøre en spiller offside eller om det sker på baggrund af ufrivillige omstændigheder."

Den regel henviser til beskriver KUN det tilfælde at spilleren gør det forsætteligt. Når man uforsætteligt forlader banen betragtes det som en del af spillets flow, og derfor er man stadig aktiv.
-
Dommeren kan jo også vurdere at Panucci er for længe om det og dermed bliver det forsætligt.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Det kan han selvfølgelig også.
-
annonce