Snak

Mere indhold efter annoncen

Uforstående Boile: Hvad laver Brøndby-fans her?

tir 6. sep 2022

Nicolai Boilesen ærgrer sig over balladen og undrer sig over, at Brøndby-fans tilsyneladende er rejst til Dortmunds kamp mod FCK.Læs hele nyheden her
De søger ballade og vold, ligesom nogle FCK-fans gør.

Det eneste der kan løse dette stigende kæmpeproblem, er et obligatorisk DBU-ID-kort, til ALLE der vil ind og se en divisionskamp eller landskamp. Foto-ID, verificeret med Mit-ID. Og matchet med et nationalt hooligan-register, som igen kan matches med andre landes ditto, før/under internationale kampe, og som kan benyttes af politi, forbund, og klubber i hele Europa.
Men hverken DBU, klubberne, eller de "fredelige" fangrupperinger vil/tør indføre registrering,
ALT andet vil være virkningsløst, og problemerne vil øges.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Rystende. Håber politiet slår hårdt ned på sådanne idioter.
Jaa hvad laver HSV fans til en kamp mellem FCK og Dortmund, kan man også spørger sig selv. Boilesen har fuldstændig ret. Men i stedet for at klubberne bliver ved med at vaske hænder. Hvad så med i sætter jer og finder på nogle reelle løsninger, i stedet for at gå enegang med det ene og det andet, ansigtsgenkendelse og awaykort.

Hvad der sker ude for stadion er rigtig svært at styre. Men der skal ske et eller andet helt vildt snart.
Aha okay så hvis man er Aab fan f.eks må man heller ikke se andre hold på stadion så længe man kommer for at nyde en god kamp med fantastisk stemning ? Nu er det altså heller ikke alle Brøndby fans der er involveret her og uanset hvad bør man ikke gøre sig til mentor for hvem der må være hvor og hvornår
Kig indad Boile…Fandme nogle tosser uagtet BIF eller FCK fans. Hvad lavede HSV fans så der iøvrigt. ;)
Jeg overvejer kraftigt at tage en pause fra at stå på sydsiden indtil der er renset ud i de idioter.
Og hvad laver HSV hooligans i Parken, når der er derby?
Jeg giver Boilesen ret i at Brøndby fans nok ikke burde og rejse til Tyskland for at gå sammen med Dortmund tilhængerne - men skulle HSV fansene så også rejse til Dortmund for at gå sammen med FCK???

Og hvad med derbyerne i Danmark - der kommer HSV fansene da også op og mødes med FCK fansene?? Er det ikke det samme eller misforstår jeg her

Det er så dumt at lave den her slags vold. Det er dumt af de tosser, der hævder de holder med Brøndby, det er dumt af dem der hævder at holde med FCK. Det er også dumt at blive ved med at kalde dem fans og skabe grobund for, at diskursen forbliver "fuck dig" "nej, fuck dig".

Vi skal det her til livs. Og de her mennesker, de skal ikke anerkendes som tilhængere af nogen sport. De er idioter og de skal sies fra. Nu.
Det var ikke Brøndby fans, men mennesker med en Brøndby trøje på.
annonce