Snak

Mere indhold efter annoncen
Kæft et fck medie. Hvorfor skal han kaldes boile i overskriften?
...
Generelt er mange Brøndby fans, i min verden, nogle der skal have nogle bøllebank af politiet. Og hvorfor så det? Fordi de ikke kan opføre sig normalt.
Kæft et fck medie. Hvorfor skal han kaldes boile i overskriften?


Haha, der kan man da tale om at tage det ledige standpukt
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@zumbach

Stiller du samme bovlamme spørgsmål når Bold.dk om taler ham med flyveørene i Frankfurt som Jobbe?
Nej. Jeg stiller heller ikke spørgsmålet hvis det er en artikel om zanka. “Boile” er en fck ting, så behøves fck fans der arbejder hos bold.dk ikke benytte det når det er offentligt :)
...
Aha okay så hvis man er Aab fan f.eks må man heller ikke se andre hold på stadion så længe man kommer for at nyde en god kamp med fantastisk stemning ? Nu er det altså heller ikke alle Brøndby fans der er involveret her og uanset hvad bør man ikke gøre sig til mentor for hvem der må være hvor og hvornår


Er det dit indtryk at de specifikke Brøndby-fans her tales om, var taget til Dortmund med det uskyldige formål at “nyde en god kamp med fantastisk stemning”? Du læser rummet forkert min ven. Ingen siger at det er alle Brøndby fans og ingen bestemmer hvor nogle vil opholde sig, men man forstår sgu da godt hvorfor der holdes øje med Brøndby hooligans til en Dortmund-FCK kamp. Og fra hvor jeg sidder med god grund. De specifikke BIF-“fans” vi taler om er da åbenlyst nogle idioter der intet godt gør for sporten.
Det skal du slet ikke udtale dig om Boilesen... Eller tænke på.
Du er ansat til at spille fodbold og du har rigeligt at tænke på... Det er jo ikke meget du spiller...
Brug i stedet dine kræfter på træningsbanen.
Der er idioter alle steder... Som vi ikke kan kalde fans.
Der er i den grad også en masse idioter hos FCK. Det er jo bevist utallige gange. Desværre.
Hold da op nogle latterlige kommentarer fra nogle brugere! Han er da i sin fulde ret til at støtte op om sin klub, om det så er fodbold eller ballade der er snak om. Vidst nogle der har ondt et vist sted…
Boile har helt og aldeles ret i sin udtalelse. Længere er den vidst ikke.
@zumbach

Nej. Jeg stiller heller ikke spørgsmålet hvis det er en artikel om zanka. “Boile” er en fck ting, så behøves fck fans der arbejder hos bold.dk ikke benytte det når det er offentligt :)


https://i.imgur.com/b1534qY.png

Der er lavet over 20 artikler med "Jobbe", som vist nok spillede i brøndby engang.

Men OK, lad os sige at bold.dk er et FCK-fanmedie; Hvad laver du her? Hvorfor spilder du tid på et åbenlyst FCK-forum?
FCK
Udeluk dansk klubfodbold fra Europa de næste 5 år så kan man bokse med hooliganisme hjemme og en i forvejen ligegyldig turnering kan blive endnu mere ligegyldig så vi andre kan koncentrere os om rigtig fodbold i Europa...
annonce