Snak

Mere indhold efter annoncen
Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt
@Bruger xxx

Den joke har du skrevet i 3 tråde nu, sjovere er den heller ikke..
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Det er blevet et internationalt problem og derfor skal det løses i et internationalt samarbejde.

De få fylder for meget nu - og det skal stoppes før det eskalerer yderligere.
Boilesen har som sædvanlig ingen anelse om hvad der foregår uden for hans eget hoved. Når hardcore HSV-fans tager til Derby mellem Brøndby og FCK for at "støtte" FCK-fans hører man ikke noget fra ham.

Det er ligeså kendt at Brøndby og Dortmund fans er venskabsklubber og generelt støtter hinanden. At ty til vold er selvfølgelig ikke i orden, men jeg ser ikke noget forkert i at Brøndby-fans som venskabsklub til Dortmund tager til deres kampe.
JesperYellow mfl.

Selvfølgelig er det Brøndbyfans, hvorfor benægte det? Deres måde at være fan på er lidt anderledes, men de er altså stadig fans.
Pep Guardiola

Så forklar lige hvorfor ordet Brøndby fans bliver nævnt smarte ? Det er sgu dig det læser forkert

Jeg brugte ordene "Aab fan og nyde en god kamp som metafor" men forventer ikke du forstår mig
Corner11

Det er sgu lige så om ikke mere idiotisk at benægte andre klubbers fans at nyde en kamp som neutral.. Såvidt jeg husker har HSV og FCK et hooligan "samarbejde" så kig lige ind ad
der var ingen brøndby fans i dortmund, men derimod nogle voldsparate hooligans. ligesom der helle ikke var nogen fck fans der smed med romerlys i går.
Hvad med HSV! Hvad med HSV....

Han udtaler jo, at det burde være en kamp for tilskuere af Dortmund og FCK, deraf sige han vil indirekte, at der HELLER IKKE burde være HSV "fans". Tænker at spillerne har luret alle HSV flagende i Parken og på deres udebaneture.

Læs nu artiklen ordentlig og prøv at forstå hvad der bliver udtalt. Og stop det der "hvad med dem og dem", "se indad". Lille peter du må ikke slå folk ned. Jamen det gør dem der ovre. Det er sku da ikke en undskyldning og har aldrig legitimiseret at man må gøre noget selv, bare fordi andre gør.

Kom nu lidt... Kan vi ikke løfte debat og intelligens niveauet lidt op!
Roberto Baggio - Il divin codino F.C. København siden 1992
Luk røven Boile og hva med jer selv... Fanme godt gået Brøndby fans her i tråden.. Flot måde at tage afstand på/hylde jeres helte. Gætter på det er derfor de stadig for lov til deres ballade, med sådanne "jamen de andre gør det også" holdninger kan det vel ikke være anderledes..FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce