Snak

Mere indhold efter annoncen

Uhre og co. tabte MLS-finale efter Bale-scoring og straffedrama

Skrevet af bold
lør 5. nov 23:03

Mikael Uhre startede inde, da Philadelphia Union sent lørdag aften tabte MLS-finalen i straffesparkskonkurrence til Los Angeles FC. Philadelphia brændte alle deres spark.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 151464
Så ved de da, hvad de skal øve …… at brænde alle spark er sgu da sølle…
Skrevet af Duknukem
Dommerens præstation ledte tankerne hen på AFCON. Det var godt nok skidt. En friløber, hvor målmanden kommer ud og saver angriberen ned uden for feltet som klart sidste mand; gult kort. Blev dog korrigeret vha. VAR, men stadig. Der var en del manglende kendelser, særligt Philadelphias vej.
Skrevet af Slettet(461443221611)
Lidt spøjs måde hjemmebanereglerne i finalen er skruet sammen i øvrigt.
Burde næsten være på neutral grund i stedet.
Skrevet af Stesso
Jeg bor i Chicago og der er en god grund til at de ikke spiller på neutral grund og det er at de gerne vil have et fyldt stadion til kampen. I USA er der slet ikke samme kultur for at rejse langt for at se fodbold kampe og da Philadelphia og LA er på hver sin kyst og tusinder af kilometer fra hinanden ville en finale på et neutralt stadion sandsynligvis ikke kunne trække et fuldt stadion i hvert fald ikke hvis det skulle være med fans fra de to hold. I øvrigt var kampen en super reklame for MLS fodbold. Det er lavere niveau end de bedste europæiske ligaer men underholdningen mangler ikke noget. 6 kasser, en målmand der bliver smidt ud i den forlængede spilledtid. To mål i ekstra tid i den forlængede spilletid og LA’s indskiftede målmand snupper 3 straffespark. Og LA’s fans var klasse. Fandme fedt.
Skrevet af Slettet(461443221611)
Min holdning er egentlig bare at hjemmebanefordelen burde tildeles på baggrund af målscore-differencen og ikke vundne kampe.

Ellers enig i dit skriv omkring neutral grund.
Pragmatisme er vigtigt for at MLS kan fungere.
Skrevet af AndersUlv
Bale og Chiellini var forhåbentlig småskadede, siden de ikke startede inde?
annonce
0