Snak

Mere indhold efter annoncen
Vildt at FCM kan sælge så mange profiler (+ have deres topangriber ude), stille med så mange akademispillere, og stadig smadre FCK!
I det hele taget er det bare fedt og godt for dansk fodbold, at de bruger og udvikler så mange danske spillere, det ser man ikke hos FCK eller BIF.

De har godt nok gang i noget beundringsværdigt i det midtjyske!
Og bagud. Ståle Raus.
Tillykke med sejren til FCM.. og Robin Olsen har forhåbentlig lært hvad Nemesis betyder nu, så han undlader at komme med sådan udtalelser i fremtiden.

Skidt kamp, frygtede mest at FCM ville rave sig et rødt kort til sig i overtiden som en kompensation fra dommeren, hvilket ville svække FCM for meget i kampen om guldet.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
I øvrigt en voldsom god kamp af Zsolt Korcsmár, som pillede Santander helt ud af kampen.

Han fik meget kritik i sæsonstarten, men nu kommer Sanneh altså ikke sovende ind på holdet.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
De FCK fans der er tilfredse med nederlag pga af Brøndby må da være komplet idioter.
Træls at vi ikke stiller med Fischer og Gregus fra start. Vi er jo allerede ude i Europæiske sammenhænge, så det kan vel ikke være for at skåne spillere til returen????
Mon ikke Kvist er ved at have spillet sig af start-elleveren? To kampe med frygtelige tilbagelægninger som kostede målchancer. Den går ikke!
Falk er heller ikke på toppen. Mon ikke han skulle starte ude næste kamp ligeså????
FCK & Landsholdet
Håber at Hareide allerede nu har kig på alternativer til Kvist og Ankersen.
Jeg ville ønske, at FCK gik ligeså hårdt til modstanderne som de HELE TIDEN gør på FCK ... utroligt, at der ikke falder flere kort til FCM.
Det kan være, at Ståle har opgivet at få sine spillere til at kæmpe om hver bold ...

Fortjent at FCM vinder - håber de holder brøndby fra guldet ..

hvordan kan Kvist blive ved med at starte inde?
jeg glæder mig til at se hvilke indkøb ståle gør til sommer, når endnu flere profiler forlader klubben ... jeg gætter på at det bliver billige indkøb i østeuropa...
Ståle er du okay?

Kvist, DU SKYLDER !!!!!!
annonce