Snak

Mere indhold efter annoncen
Ok, det er vel ikke sympatisk, det kan jeg godt gå med til, men synes nu egentlig det er fedt når to konkurrerende klubber driller hinanden, og jeg synes ikke det klip der blev vist gik over stregen.

Med hensyn til hvilke klubber i superligaen der er mest sympatisk har jeg svært ved at pege på nogen. Måske Sønderjyske. Alle klubber gør hvad de kan for at profilere sig, og f.x. Brøndby og FCK har i mine øjne ikke opført sig specielt sympatisk de seneste år over for hinanden.

Sagen er at det ikke sælger billetter at være sympatisk, og kampe vindes heller ikke ved at være sympatisk.
Synes ofte der bliver skrevet, at det er "held" elle fordi KBH klubberne var dårlige, at andre hold vinder af diverse medier.... Det er helt forfejlet. FCK spillede egentlig en ok kamp, men FCM har bare mere flow og en lang bedre offensiv! Der var aldrig rigtig nogen tvivl om, at FCM ville vinde den her i sidste ende.

FCM har i denne sæson efter system skiftet været det bedste hold, at se på offensiv sammen med FCN. De har også været utrolig stabile. FCK skal dog nok komme efter det og mon ikke det bliver et slag mellem FCK og FCM næste år, de andre hold kommer til at have for meget udskiftning (især BIF). FCN kan dog altid drille. Jeg er også sikker på hold som AGF og AAB kommer til, at overraske næste sæson.

Duelund spillede en fantastisk kamp og havde han bare lidt mere kølighed og bedre balance i forhold til når man skal være egoistisk og hvornår man laver den gyldne aflevering, så var han jo verdensklasse.. Han skal nok gå for et beløb ala Sørloth når tiden kommer.

Helt neutralt må man dog blot erkende, at FCK´s defensiv er deres store akilleshæl i denne sæson. Det er dog ingen skam, at tabe til FCM! der med alt sandsynlighed tager guldet i år.
FCK skal dog nok komme efter det og mon ikke det bliver et slag mellem FCK og FCM næste år, de andre hold kommer til at have for meget udskiftning (især BIF). FCN kan dog altid drille. Jeg er også sikker på hold som AGF og AAB kommer til, at overraske næste sæson.


Det må tiden vise. Dog skal man ikke lægge for meget i potentiel udskiftning. FCN har klaret det udmærket trods salg af sidste sæsons profiler og BIF fortsatte takterne fra sidste sæson trods stor udskiftning på midtbanen. Men du kan sagtens få ret, BIF har mange mulige afgange til sommer og flere af dem er profiler.
annonce