Snak

Mere indhold efter annoncen
Don Ø - er det dæknavn for Mads Øland?

Ludomani - Du har overhovedet ingen anelse om Holst evt. skulle kunne bruges i anden superligaklub. Han har det nødvendige potientale.

Al - hvis man kalder andre tåber, skulle man forvente et mere intelligent indlæg.
Forklar Jano?
Nej men det tager jeg som et kompliment...Man skal have orden i eget hus..

Men som navnet også indikerer så er jeg FCK fan og gammel fan af B1903, da man gav Bayern en på hattepulten og gav Malmø FF bank på Allinge stadion med en sprudlende Allan Kuhn på holdet.
@poh

Frederik Holst er IKKE FCK-fan,.. Dét har han afkræftet på fan siden "For os der støtter Brøndby i medgang og modgang", så stop nu de der rygter!
Hjerterne er gule, sjælen, den er blå. <3
shakemyleg@

Frederik Holst er FCK-Fan. Det troede jeg alle vidste. Daniel Stenderup og Jens Stryger Larsen er også FCK-Fans. De har bare ikke udtrykt det offentligt, på grund af frygten for hvordan Brøndbys fans vil reagere.
Forza Napoli Sempre!
Frederik Holst er IKKE FCK-fan,.. Dét har han afkræftet på fan siden "For os der støtter Brøndby i medgang og modgang", så stop nu de der rygter!

Skal jeg bare tilmelde mig den på facebogen, eller skal jeg også skrive noget specielt der, for at kunne skrive "Brøndbyfan" på CVet?

Om han har været det eller ej, skal jeg ikke gøre mig klog på. Michael Jakobsen har også for nogle år siden sagt han var Brøndbyfan. Mon ikke den slags bliver sat pænt i bero, når man får sin professionelle karriere, herunder en arbejdsgiver med en fangruppe der ikke bryder sig om at man holder med andre danske hold.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Frederik Holst er FCK-Fan.


Han VAR i hvert fald, ligesom Cornelius VAR Brøndby fan, men nu er de nok først og fremmest professionelle fodboldspillere, og Holst har adskillige gange sagt at han ikke holder med FCK længere..

Synes det er stort af Holst, han har uden tvivl massere af andre muligheder, både i Danmark og i udlandet..
(whatever)
Hjerterne er gule, sjælen, den er blå. <3
Holst HAR potentiale, men det nuværende niveau borger IKKE for at han skulle kunne få en kontrakt med nogen som helst superligaklub, værre bliver det hvis BIF rykker i 1 division, så har han KUN BIF at støtte sig op ad.

Så jeg vil gerne gentage at for Holst, og Holst´s ligemænd i klubben er der ikke andre muligheder end at acceptere løn nedgangen. De kan ikke satste på at der kommer en klub der vil smide millioner ud på at skabe det fornødne omkring dem for at de kan blive superliga spillere, der er vel kun FCN og FCM der kune finde på at tage chancen, og FCM har ikke råd til et sådant projekt, og FCN har rigeligt med lignende talenter i klubben.

Men det er da skønt at man altid kan sige "du ved da ikke" i en debat, det er næsten som at sige "du ved da ikke om der styrter en 747 ned i parken på mandag", og det er ganske korrekt. Men man må formode at det ikke sker da sandsynligheden er ufatteligt lille. Sandsynligheden for at Holst kan få kontrakt med en anden superligaklub er større, men absolut ikke på et niveau hvor han kan tillade sig at satse på det.
De kan ikke satste på at der kommer en klub der vil smide millioner ud på at skabe det fornødne omkring dem for at de kan blive superliga spillere, der er vel kun FCN og FCM der kune finde på at tage chancen, og FCM har ikke råd til et sådant projekt, og FCN har rigeligt med lignende talenter i klubben.


Det her kan jeg ikke rigtig forstå, hvorfor skulle det koste millioner at skrive med en kontrakt fri spiller ? Desuden er der ikke nogle klubber i Danmark, som har rigeligt med talenter på Holst niveau, at du påstår det vidner om uvidenhed.


Sandsynligheden for at Holst kan få kontrakt med en anden superligaklub er større, men absolut ikke på et niveau hvor han kan tillade sig at satse på det.

Hvis Brøndby går konkurs, og Holst står uden kontrakt, så tager jeg gerne imod det væddemål. Jeg tror at der står flere superligaklubber, som tage imod ham med glæde, ellers ryger til udlandet.
annonce