Snak

Mere indhold efter annoncen
Alt min respekt for Ferdinan forsvandt da han ikke gad give hånd til Suarez?
Cmon, hvem fanden vil gi hånd til en når han får smidt en ud i 8 kampe, som i følge Suarez er ufortjent, forstår ham nu godt:)
“City may spend a lot, but they will never overtake the Top 4 of the Premiership” - Kolo Toure on Man City, 2008. “I really believe if you are a player who thinks only about money then you could end up at Man City” - Gaël Clichy, 2009 ^^ moral ftw
Selvom jeg på ingen måde bryder mig om United , så har jeg aldrig været så glad over at et hold vundet en fodboldkamp .

In your fucking face Suarez og Liverpool !
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
syntes egentlig evra´s opførelse bevisers sureaz uskyld og at evra løj. som alle i liverpool siger.

hold kæft hvor er han klam at se på

evra er sku større racist ind sureaz
Tak til Evra, for hans pinagtige følelsesporno og tuderi har givet mig så meget kvalme, at jeg kan spare aftensmaden.
Hans opførsel må mindst medføre seksten dagens karantæne...


Dejligt at få lukket munden på den hest!


Er du racist? Pas på Evra ikke kommer efter dig.
Ok vi taber,vi skaber jo intet.

Men når det så er sagt, så er det da pisse klamt at sidde og hører på keld B om hvor gode MU er om og om igen. Fx Jo jo den er god nok, ferdinand tackler på bolden - HVAD, dette er efter han har set den i slow. RF tackler tydeligt på Suarez´ fod og derefter bold. Burde faktisk have givet rødt.
Men det var da godt nok beslastende at hører på KB.

Desuden, der står ingen steder at man SKAL give hånd før kampen, så hvis Suarez føler sig dårlig behandlet, så synes jeg egentlig det er ok han ikke giver hånd til Evra.

Men til aller sidst, så kom Evras sande ansigt frem. Fy for den. Se om FA turde at se på den. Super usportslig opførelse af Evra.
Fuld fortjent - dog dumt at United ikke lukker kampen, med nogle af de chancer de får! Dog er det gode pasningsspil er skønt at se på - mere af det, tak.

Rygterne går på, at disse masker http://p.twimg.com/AlX2zJlCEAA3DGP.jpg blev konfiskeret uden for OT - hvad sker der for at nogle er så syge i roen?
Hvordan man i første instans overhovedet kan have Evra som anfører, er mig en gåde. Det franske landshold har så luret den senere hen, but still.

Ikke en anfører værdig, den afslutning dér. Hvis Suarez fremstår primitiv, og det gør han, hvad gør Evra så ikke.

Der er sket meget, siden Neville var anfører. Klasseforskel.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Rigtig god United indsats og fuldt fortjent at det blev en sejr. Dog et minus at kampen blev spændende til sidst. Det var slet ikke nødvendigt.
Masquerading as a man with a reason. My charade is the event of the season. And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don’t know.
Klasseforskel!

"You know what you are,
you know what you are,
you little bastard,
you know what you are"
Interviewer: "According to Mark Hughes & Steve Bruce, you were the only player that didn't get the hairdryer. Why was that?" Cantona: "Because I was good"
Undskyld flueknep Crouchinho, men hvorfor skriver du først "fem" i bogstaver og derefter "10" i tal.

Haha :D
annonce