Snak

Mere indhold efter annoncen

United-boss: Solskjær kan føre United videre

tor 28. mar 2019
Manchester Uniteds formand Ed Woodward hylder Ole Gunnar Solskjær, som Woodward ser som den helt rette manager for klubben.

Læs hele nyheden her
Dejlig nyhed!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
De begår uden tvivl en kæmpe fejl. Hvis der er noget Solskjærs karriere har vist er det at han er bedre som indskifter. At lade ham starte næste sæson er jo som en startopstilling. Alt historie siger at det ikke er hans kop te!
Så længe Ed Woodward er i klubben tror jeg ikke på at United kommer til at gøre de store fremskridt. Klubben har mere fokus på kommercielt succes frem for sportslig succes.
Det er det oplagte valg for United at ansætte Ole, men jeg har nu stadig min tvivl med ham. Han har gjort det strålende, langt bedre, end man kunne have forventet af ham, men det kan meget vel skyldes, at Ole sådan set "bare" har givet spillerne mere frie tøjler end de havde under Mou. Alt andet end at ansætte ham, havde været at skide seriøst i bukserne, med de resultater han har leveret.

Jeg ser ham bare ikke som en manager, der kan bygge et nyt United, dertil mangler holdet simpelthen alt for meget, og Ole mangler også selv en del som træner. Der er jo en stor risiko for, at United misser CL i næste sæson, med henblik på deres tilbageværende kampe i PL. Misser de CL, bliver det satme svært at få gode spillere til i transfervinduet, og Pogba skulle jo angiveligt presse på for at skifte til Real.

Spilelr for spiller mener jeg personligt kun at United lige nøjagtigt sniger sig ind som det fjerdebedste hold i PL, bag City, Liverpool og Tottenham, i nævnt rækkefølge. Mister de Pogba, så ryger de ned som det femte-/ sjettebedste, alt efter om Chelsea kan holde på Hazard.

Kor sagt, så får United det ualmindeligt svært i næste sæson, tror jeg.
Jeg ser ham bare ikke som en manager, der kan bygge et nyt United, dertil mangler holdet simpelthen alt for meget, og Ole mangler også selv en del som træner.

Ikke at jeg nødvendigvis er lodret uenig med dig, men hvad er det, du mener, Solskjær mangler som træner? Jeg ser det tit nævnt, men uden yderligere forklaring.

Personligt har jeg det mere sådan, at der stadig er nogle ubekendte omkring ham. Situationer, vi ikke har set ham i, og derfor kvaliteter, som vi mangler at afdække. Men hvor er det præcis, han er kommet til kort indtil nu, og som vi dermed kan klassificere som en mangel?
annonce