Snak

Mere indhold efter annoncen

United-boss: Vi bliver aktive på markedet

fre 15. maj 2015
Memphis Depay bliver ikke Manchester Uniteds eneste indkøb denne sommer. Vi kommer til at være aktive, slår klubbens direktør fast.

Læs hele nyheden her
Hvis United bare henter nogle af de spillere de er rygtet sammen med bliver det virkeligt svært at slå dem.
Håber også meget på, at Man Utd bliver aktive. De spiller jeg personligt håber på der bliver hentet er: Clyne, Hummels, Gündoğan eller Mccarthy, Bale(håber lidt at det bliver i form af en byttehandel, hvor de Gea og Chicharito indgår)og hvis ikke Bale, så Bellarabi. Til toppen Ings, også en af disse tre, Lacazette, Higuain og Cavani(hvis det er Cavani så gerne i en byttehandel hvor di Maria indgår). Kan godt se det bliver en dyr omgang det her, hvis alle disse handeler skal bliv til noget.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Hvem skal så sælges? Det er jo et totalt remake af holdet du snakker om her.

Synes egentlig kun de mangler en rigtig god angriber. Lacazette er vildt dyr og ved ikke helt om Higuain og Cavani er gode nok - så det kan blive lidt svært.
Men ellers mener jeg holdet har rigeligt med talent og potentiale.
Kane + Bale + Pirlo + Otamendi...(noget siger mig vi misser Hummels)

Ud går Evans + Di Maria + Cleverly + Rafael og Chica, måske nogle andre reserver.

Nani har man næsten helt glemt, kan være Van Gaal kan få ham blomstret op ligesom Young :)
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Så svaret på den aldrende Carrick der ikke kan spille alle kampe, er at hente Pirlo? Wat..
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Et perfekt transfervindue for Man Utd

Forlænger med DeGea, køber Hummels, Göndogan, Depay og Lacazette

Bare de beholder DeGea og ikke bukker under for Real igen.
Nani med selvtillid er jo insane. Nani uden selvtillid er tæt på ubrugelig.
Lampard é Deus
Desværre har DDG kun et år tilbage på kontrakten, så hvis han ikke forlænger og vi ikke sælger, kan han smutte gratis næste år
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Batigol:

Forstår ikke lige hvorfor du får Ings ind i billedet, så er han heller ikke bedre, dog har han selvfølgelig fremtiden foran sig :) Men mit gæt vil være at man henter Hummels som den mest sikre, kan ikke se den gå galt når han tidligere selv har været ude og omtale et eventuelt skifte positivt.

Til gengæld så bliver der nok ryddet en del op den anden vej, så spillere som Nani, Anderson, Cleverley, januzaj, Keane og wilson alle emner jeg godt kunne se drage videre. Januzaj skal ud og have fast spilletid om det så er i form af en udlejning ville også være en ide. Cleverley og Keane skifter nok begge permanent til de klubber de pt. er udlejet til, Wilson forventer jeg ligesom Januzaj har brug for fast spilletid i stedet for at bruge al sin tid på bænken.
@forza-mufc

Mest optimale vil være en Luiz Gustavo, men tvivler på Wolsburg sælger.
Pirlo vil ikke kunne spille alle kampe, men det kan Carrick heller ikke. Så det vil være en midlertidig løsning. De helt store spilstyrende 6´ere hænger ikke på træerne, og en Pirlo vil altid kunne lære fra sig til de yngre spillere.
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
annonce