Snak

Mere indhold efter annoncen
Pirlo, du må have spist søm. Manden er 38 år gammel :)
Kane er et one-season-wonder, hellere bruge en trediedel af pengene på Benteke, som jeg tror vil blomstre i en storklub.

Ind: Benteke, Hummels/Otamendi), Clyne/Coleman, Gündogang, Bale, Depay(allerede købt)

Ud: Chicarito, Cleverly(kontrakt udløb), Falcao, Rvp, Evans, Rafael(Altid skadet), Lindegaard og Nani

Så skal Wilson og perreria have mere tid på første holdet, sammen med Mcnair.

Med Falcao, Nani og rvp ude, bliver der frigivet en stor pose penge til lønninger, som selvfølgelig skal dække Bale og Hummels nok store løninger.
Først og fremmest skal der forlænges med De Gea. Det er helt centralt, at han underskriver en ny kontrakt.

Forsvaret: Her har man først og fremmest brug for en verdensklassespiller til det centrale forsvar. Det er dertil vigtigt, at han er dygtig med bolden i føderne, for der har United haft problemer i store dele af sæsonen. Smalling har efterhånden overhalet Jones, men alle der har set United spille fodbold det seneste års tid ved, at Smalling (og Jones for den sags skyld) har problemer med at spille bolden fremad, så han spiller den 9 ud af 10 gange til Carrick. Det er de fleste hold begyndt at lure, så man dækker Carrick, der dermed bliver tvunget til at spille den sidelens eller tilbage - ofte hele vejen hjem til De Gea. Drømmekøbet er naturligvis Hummels, hvilket jeg tror er en realistisk handel. Han er verdensklasse i det defensive og en af de bedste på positionen i verden med bolden i fødderne. Man kunne dertil godt bruge en højre back, der er bedre defensivt end Valencia. Jeg er usikker på, om Clyne har niveauet. Valencia gør det dog fremragende mod de svagere modstandere, når United spiller med en forskudt midtbane, hvor Fellaini trækker mod venstre, og Mata går ind over banen - det efterlader god plads til Valencia, der kan løbe solen sort. Så jeg er lidt usikker på, hvad man skal gøre ved højre back.

Midtbanen: Denne sæson har endnu engang vist, hvor vigtig en spiller Carrick er for United. Man vinder stort set kun, når han er med, og man kan let se, at United henter færre point i de perioder, hvor han er skadet. Han fylder 34 om et par måneder, og man skal efterhånden snart spille en ny mand ind, men jeg har svært ved at finde en 6´er, der kan fylde så meget som Carrick. Gündoğan bliver nævnt, og han er en fremragende spiller, der kommer i vejen for en del, men han minder på sin vis en del om Herrera. To mindre spillere, der kan erobre bolde, holde flow og tempo i spillet, og lave de gode fremadrettede afleveringer, men jeg er bange for, at det bliver for letbenet, hvis man bruger dem sammen på den centrale midtbane. De er begge naturlige 8´ere, så man kommer til at mangle lidt power. Blind er ikke god nok til at tage fra, og han er ikke hurtig nok på bolden. Han har en høj pasningsprocent, men spiller ofte til siden, og han har det svært mod gode modstandere, der spiller med højt pres, hvor han laver dumme boldtab. Jeg har bare svært ved at finde en spiller, der kan gå direkte ind og gøre de ting, som Carrick kan. Jeg er som udgangspunkt tilfreds med kanterne - man har lige hentet Depay, og Matas stats kan man ikke tage fra ham - han har dertil et fremragende sammenspil med Herrera, og Van Gaal lader til at have knækket koden til at få meget ud af ham, selvom han har det med at falde lidt ud af nogle kampe. Hvis man vil bruge 700 mil. kr. på en spiller, så ville jeg nok kaste dem efter Pogba frem for Bale.

Angreb: Som udgangspunkt er det jo efterhånden svært ikke at glæde sig over Fellaini, der betyder meget for Uniteds spil. Han fylder virkelig meget og har enorm betydning på de defensive dødbolde. Van Gaal er dertil glad for ham. For min skyld kan man godt fortsætte med ham på 10´eren og Rooney på toppen. Alternativt skal Fellaini på bænken og Rooney flyttes tilbage på 10´eren, hvis man vil købe en verdensklasse angriber - her er der jo en række bud på, hvem det kan være.

Hvad gør man med Di Maria? Skal han sendes videre eller have en sæson mere? Jeg har bandet af ham så mange gange - hans afleveringsprocent er jo pinlig, men han har stadig alvet 10 assist (til sammenligning har Coutinho, der er på årets hold, lavet 4). Young har gjort det find, om man har købt Depay, så skal han have chancen på 10´er positionen eller længere tilbage på midtbanen, som han spillede i Real. Han er stadig en af de bedste presspillere i verden, hvis man spørger mig. Hvad synes I?
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
moderator
Skal man finde en god afløser for Carrick er det næppe Pogba, der er box-box-spiller. Der skal bruges en spiller der roligt ligger og distribuerer og styrer tempoet bagest på midtbanen, og som læser modstanderne godt. Der tror jeg Pogba vil være fejlcasted. En langt mere oplagt kandidat er Schneiderlin, der passer perfekt ind i rollen. Og så vil han vel koste en del under det halve.
https://kortlink.dk/sudv
Så gerne Lloris/Cech (såfremt De Gea smutter), Maxime Gonalons (til at erstatte/aflaste Carrick) og ellers

< Lacazette, Gundogan, Depay, Clyne, Hummels + Pereira, Mcnair, Wilson permanent på førsteholdet.

> Evans, Nani, Falcao, Rafael, Blackett(muligvis lån), Januzaj (lån), Cleverley og
v. Persie(evt giv ham de sidste 2 kampe til at bevise lidt).

Bliver spændende at se hvad der sker :)
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Agon91:
Nu er jeg jo også kommet ind på hvem det er der kan sælges i tilfælde af visse køb. En som di Maria er en spiller som især PSG igennem en del tid har været varm på, derfor en byttehandel med Cavani, hvor MU også kan få omkring 100 mio.(vurderet udfra deres værdier på transfermarkt). Bale er nok en lidt usandsynlig spiller af få fat på, men efter den seneste tid, hvor stort set alle Real fans har været efter ham, kunne det tænkes at han gerne vil tilbage til PL, og samtidig lyder det til at de Gea gerne vil til Real og chicharito er Real åbenbart også glad for, så en handel med de to, og 300-400 mio. til Real. Nani tror jeg på en del holdet kunne finde på at køb for 100-150 mio. da han har klare sig godt i år. så en af midterforsvarene skal væk hvis Hummels kommer til MU.
Det er ikke kun en god angriber, MU mangler, men også en def. midtbanespiller er også nødvendig, da Carrick er virklige virket, og dem der har skulle tage over når han er skade, ikke har gjort det så godt igen.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
madin:
Ings er som du siger fremtiden mand, samtidig er han gratis og en homegrown spiller.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Hvis de Gea ryger, mener jeg ikke at Man Utd behøver at hent en ny målmand, men skal bruge Valdes, da han har vist at han kan spille med på topplan. Naturligvis har han ikke prøvet at spille i PL som er anderledes end PD, men giv ham et chance.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
@Geddar:
Jeg mente ikke, at Pogba skulle erstatte Carrick, han skulle købes ind som 8´er, hvilket nok ville resultere i, at Herrera vill ryge på bænken. Det ville simpelthen være et spørgsmål om at købe verdensklasse ind til midtbanen. Herrera gør det godt, men er han en spiller, man kan vinde mesterskaber og CL med på sigt?

Til at erstatte Carrick nævner du Schneiderlin, der kunne være et udemærket bud. Strootman blev længe nævnt som den oplagte afløser (især efter LvG kom til), men spørgsmålet er, om han nogensinde kommer igang igen.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Det er efterhånden tydeligt, at man mangler en forsvarspiller i United, der kan føre bolden fremad. De nuværende spillere spiller, qua deres begrænsede tekniske færdigheder, altid bolden til siden eller som højst frem til Carrick (hvis han spiller), hvilket er for let at læse og vi er dermed sårbare når modstanderne presser højt. En Hummels virker umiddelbart oplagt, såfremt han kan holde sig skadefri.
På højrebacken står man overfor nogle virkelig svære beslutninger. Valencia er på mange områder en verdensklasse back, men har nogle tydelige mangler. For det første er han ikke helt god nok defensivt, i særdeleshed ikke mod tophold, ligesom han heller ikke er tilnærmelsesvis god nok til at slå indlæg. Spørgsmålet er så om han kan bygge det på sit spil, således han bliver mere komplet. Han er trods alt 29, men man har før set spillere udvikle sig sidst i 20´erne. Et andet spørgsmål der presser sig på vedrørende denne position, er Rafael. Ligesom Valencia er han god offensivt, og knapt så god defensivt, men han lader til at være lavet af glas. Er det 200 millioner værd at hente en Clyne eller Coleman?
Den anden vej, står det efterhånden klart, at hverken Jones eller Evans har niveau til United. Evans er helt tabt, imens Jones desværre ser ud til at have toppet som 20 årig.

På midtbanen er det efterhånden, desværre, snart ved at være tid til at køre en ny i stilling på 6´er positionen. Carrick´s karriere synger på sidste vers, og en spiller, der kan skabe ro på midten, samt stoppe modstandernes angreb og spille de kloge og sommetider chanceskabende afleveringer søges. Jeg tror, modsat mange, at Pogba sagtens ville kunne mestre denne opgave. Man kan argumentere for, at han er mere offensiv end Carrick og dermed mere en 8´er type, men en mand med så indlysende og naturligt talent, kan sagtens omstille sig til en mere tilbagetrukket rolle. Samtidig skal man huske på, at han har en monster-fysik, der mere eller mindre tillader ham både at spille som 6´er og 8´er på samme tid. Hvis man kan få ham til en overkommelig pris, hvilket er yderst tvivlsomt, ville han være at foretrække. Så må man bare bide i det sure æble og prøve at glemme at man lod ham gå gratis. Cleverley ser ud til at blive i Villa, og det skal vi United fans bare være glad for.

Memphis Depay er allerede købt til offensiven, så på kanterne er man godt dækket ind, især hvis man henter en højreback, så Valencia igen kan rykkes op som kantspiller. Hvis man vælger at skibbe Di Maria videre, som i min optik ville være den rigtige løsning, da han ikke ser ud til at trives i klubben, må man overveje at hive endnu en kantspiller/offensivspiller ind. Her mener jeg ikke at man skal gå ud og betale 6-700 millioner for Bale, men i stedet hente en spiller som Reus for det halve. Nani synes jeg fortjener en chance under en manager der har en klar gameplan. Nani med selvtillid er ustoppelig. Man kan tvivle på om han kan ramme det niveau igen, men på den anden side, var der nok heller ikke mange der for et år siden regnede med at Young på den måde ville blomstre.

I angrebet mener jeg at man skal tage drastiske skridt og skille sig af med både Falcao, Chicharito og RvP. Førstnævnte er tydeligvis ikke en spiller der passer til PL. Længere er den vel egentlig ikke. Han har fået masser af chancer og end ikke på u21 holdet, har han lykkedes med noget som helst. Chicharito kan er den af de tre, der mest fortjener endnu en chance i United. Sidste sæson var ikke god for ham, men samtidigt kan man sige, at hele holdet sejlede under en manager de ikke vidste hvad han ville med holdet. Han er snu, og det kan i nogle kampe bruges. RvP er udbrændt. Han skal have et tak for det mesterskab han mere eller mindre var afgørende for i hans første sæson. Han var pengene værd, men nu er det slut. Ny, ung, sulten angriber ind med noget fantasi og kreativitet i støvlerne.
moderator
Ah, så misforstod jeg. Herrera synes jeg dog er kommet fint i gang efterhånden, og jeg tror godt han kan gå hen og blive virkeligt god, og fungere som bindeleddet mellem kæderne.

Strootman ville jeg ikke røre med en ildtang. Skadeshistorikken er alt for grim.
https://kortlink.dk/sudv
annonce