Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu vi er i gang med ønskelister og namedropping slynger jeg gerne et navn som Arturo Vidal ud. Er det umuligt/for dyrt/for urealistisk at hente ham istedet for Carrick?
Nu hvor alle andre også slår sig løs vil jeg også! :D

Hvad siger folk til denne her


----------------------DeGea---------------------

Valencia-------hummels-Rojo------Shaw

-------carrick/strootman--Herrea-----

--------------------Di Maria------------------------

Mata/Januzaj---------Young/Memphis

---------------------Rooney------------------------På målmands posten SKAL vi selvfølgelig have forlænget DeGea. Lykkes det ikke, tager jeg hellere Varene i bytte end Bale fra Madrid. Ellers er jeg klar på at give Valdes chancen indtil vinter

I forsvaret hælder jeg til at bruge Rojo sammen med Hummels, da jeg mener man så i hummels lidt har en Rio type der kan spilde bolden op, og en vidic type i Rojo, der ikke er bange for nogen gange at gi de tæsk der kræves af en CD i PrL. Ellers rotere med Jones, Smalling og blind. Udover det kunne det være fedt med en rigtig højre back, men jeg har bare svært ved at finde en jeg synes der ville løfte nivuet i forhold til det vi har nu. Måske Coleman.

Midtbanen er for mig det svageste punkt når vi ikke har Carrick til rådighed. Jeg så gerne vi fik en Roy Keane type ind, der ikke er bange for at sætte sig igennem, og derved give noget plads til alle de fantastiske offensive typer vi har. Strootman ville være fantastisk, var det ikke for hans uendelige skader. Det er lige før jeg siger kast terningen på ham, og håb på det holder, han ville kunne give SÅ meget stabilitet til den midtbane. Det fornuftige bud siger Gündogan.
Det gode ved at få en til 6\´er på holdet udover Carrick ville være at vi kunne spille uden Herrea i de kampe hvor vi kunne bruge en mere tung midt bane.

Di Maria skal op og ligge i den offensive midtbane position han var så god på i Madrid. Så skal han nok blive fantastisk igen. Hans stats kan man ikke tale imod, giv manden noget tillid og nogle kampe bag Rooney, så er jeg sikker på han bliver guld værd.

Kanterne er fint besat, specielt hvis vi også får Valencia til rådighed igen.

Jeg mener ikke nødvendigvis vi behøver en ny angriber.

annonce