Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kompis
Equi: Hvis Sala bare havde ladet Bruno være, var han spadseret langsomt op til midten med bolden. Det er Sala der laver balladen og hjælper med at få tiden til at gå. Nu tog det dobbelt så lang tid at give bolde op. Bruno. Bruno kom først på bolden. U isted skulle give bolden op, så bare find jeres pladser.

Men skønt med en god Unitedkamp igen. Hvis de formår at holde niveau i de næste kampe, kan det her være et vendepunkt for EtH.
Skrevet af UnitedG
Iøvrigt diver Milner præcis lige så meget i feltet i starten af kampen, som Bruno siden gør, inden det kommer til at lyde som om Bruno Fernandes er den første nogensinde til den slags usportsligheder
Skrevet af SLarsen71
Der var kun Milner der var ringere end BF.

Hans usportslige optræden kommer desværre ikke bag på nogen, men det kunne være rart, hvis dommerne slog hårdere ned på det.
Skrevet af VikingStar
Må si dette endte langt bedre enn man kunne frykte en stund. Protestene kom som varslet, men kampen ble spilt og snakket om skrivebord seier til Liverpool forduftet :)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af FodboldFest
Fordi Liverpool var bagud og ville have bolden i spil igen.

Det er fint, men det er Uniteds bold, det er dem, der skal give den op. Han nåede faktisk ikke at trække tiden, inden han blev overfaldet af Liverpool-spillere.

Så den hænger 100 % på Liverpool, som ironisk nok var dem, der var skyld i, at tiden blev trukket.
Landsholdet/OB
Skrevet af bondejokker
Rigoletto: tak tak det er ikke pænt men en sejr føles dobbelt så fed, når andre ærger sig så meget, at de giver andre skylden for egne mangler
Skrevet af Fatty
Det kan godt gå hen at blive godt det her, det giver i hvert fald mig noget optimisme tilbage og nu hvor Casimero er ankommet - god sejr i aften!! Ja Bruno laver noget værre diverlort i aften (igen) det er klamt men i det mindste spillede han generelt en godkendt kamp, igen spirende optimisme…
***Manchester United***
Skrevet af MesutCazorla
Jeg skal som regel gerne være den første til at kritisere niveauet Fernandes lægger for dagen, men jeg må have set en anden kamp end mange andre, for jeg synes nu han leverede en aldeles godkendt kamp. Hans skuespil er selvfølgelig grimt at se på - samt situationerne - hvor han overspiller, men derudover leverede han en rigtig fin arbejdsindsats i holdets tjeneste.
Skrevet af BarcaMessi
tillykke til city med mesterskabet
Skrevet af haraltidret
Fortjent United sejr. Jeg synes vi så en helt anden energi og intensitet fra United holdet idag, end det vi har set hidtil i denne sæson. Liverpool er derimod tydeligvis ramt på kvaliteten pga deres mange skadede spillere. Men det må alligevel skuffe Klopp, at United især i første halvleg virkede klart mere fokuserede og opsatte end Liverpool.
Skrevet af MesutCazorla
Han smider sig rundt ved alle anledninger, og hvordan hulen får han ikke et kort ved Liverpool målet?

Bruno var først på bolden og det er United, der skal sætte spillet igang; hvorfor skal Bruno have et kort for, at Liverpools spillere prøver at tage en bold fra ham, som ikke er deres?
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg er ligeglad hvad andre gør. Bruno kan ikke være anfører for United og samtidig smide sig på den måde. Det er pinligt at se på og uværdigt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af mansemand
Eriksen som defensiv midtbane med opdækningsopgave på dødbolde!!! stop det..bare stop det..
Skrevet af Blarsto
Jeg medgiver gerne at Fernandez ikke er moralens vogter på en fodboldbane.. Men jeg forstår ikke hvordan det kan være tilladt at "overfalde" en spiller der samler bolden op efter et mål mod eget hold?

Ja, det er tidsudtræk, og ja, det er 2022, sekunder burde bare blive lagt på 1:1

Men der er íkke en eneste person på det her forum der ikke ville forsvare den handling hvis det var det simon kjær på landsholdet, eller personens egen klub.

OT:
Man U så ufatteligt meget bedre ud, når alle gider løbe for hinanden. Liverpool med metaltræthed?

Eriksen med en fornuftig kamp, uden at sprænge skalaen.
Skrevet af Bøffel
Hvis ikke det var for Mitrovic, Andersen og Fernandes, så kunne alle andre også se, at Liverpool burde vinde hver gang
Skrevet af Toggle
Jeg elsker den her tid hvor ægte ABUs lige skal ind og stikke. Det vækker gode minder om en svunden tid som forhåbentlig snart vender tilbage igen.
Pinligt at man mener at Bruno skal aflevere bolden til salah. Det er uniteds bold og den eneste pinlige i den situation var frøken salah der virkede lidt tøsefornærmet.

Fuldt fortjent sejr. Lad os håbe at det er starten på en bedre periode som unitedfan
LUHG
Skrevet af Rigoletto
nice try bondejokke, men som det fremgår af mit indlæg 23:01, mener jeg sejren var fair nok.
Skrevet af Smör40
Vikingstar:

Hvorfor insisterer du på at skrive på norsk på et dansk fodbold forum??

Jeg er sikker på at siden du er her så ville du os sagtens kunne udtrykke dig på mere eller mindre dansk? lidt ligesom med ståle han VILLE kun snakke Norsk.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af BarcaMessi
hahaha ^
Skrevet af Binne7
Man er vel ikke helt neutral, hvis man syntes klopp er så træls??

Bruno fernandez er pinlig at kigge på, men er reglen ikke sådan, at når modstanderen har scoret, så er det ikke deres bold mere, så tilhører den dem der skal give den op?
Med svaghed for Liverpool, vil svarene nok være lidt farvede...
annonce
0