Snak

Mere indhold efter annoncen
Eriksen som defensiv midtbane med opdækningsopgave på dødbolde!!! stop det..

Enig, det er slet ikke der talentet ligger, og det udstiller ham nogen gange. Lad ham klare alt muligt, bare ikke det..
Landsholdet/OB
Jeg elsker den her tid hvor ægte ABUs lige skal ind og stikke.

Svenske fiskegrejs-fanatikere?? Jeg er lost..
Landsholdet/OB
Hvorfor insisterer du på at skrive på norsk på et dansk fodbold forum??

Jeg er sikker på at siden du er her så ville du os sagtens kunne udtrykke dig på mere eller mindre dansk? lidt ligesom med ståle han VILLE kun snakke Norsk.

Kan man blive mere bitter, lol..!! Tag dig sammen, mand.

VikingStar er sgu´ een af de federe postere, ham kunne du vist lære noget af. Du dør heller ikke af at læse lidt norsk, lærte du ikke det i skolen?
Landsholdet/OB
@kompis @fodboldfest
Jeg vil gerne give jer, at det teknisk set er Uniteda bold at give op, men det er ikke fordi det ikke er set før at modstanderen forsøger at få bolden hurtigt i spil igen, men jeg ved dog ikke om det var gået hurtigere hvis man havde ladet BF være i fred. Ham har teknisk set reglerne på sin side, men føj det er ikke pænt at kigge på. Og det har intet at gøre med manden, holdet eller situationen, havde sagt det samme uanset hvem det var. At han holder fat i bolden? Tvivlsomt okay. Overfaldet? Æhhh... Jeg synes godt nok han diva´er den for fuld skrue som om han har fået en lige højre, og det er jo ikke ligefrwm uforståeligt at Liverpool ikke er tilfredse med at han bare står med sin baby(bolden). Jeg synes det er uværdigt, både for BF og for United.
Denne situation skal dog ikke ødelægge kampen som helhed, men det håber jeg at jeg har forklaret i tidligere indlæg:-)

Jeg synes al tidsudtræk er latterligt, og synes bestemt ikke Man U eller BF kan være det bekendt når man er foran og endda i en kamp så tidligt på sæsonen som "teknisk set intet betyder"


Edit: som jeg så det havde Bruno bestemt ikke travlt med at komme op på midten af banen, specielt ikke i forhold til hvor hurtig han var til at samle bolden op.
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Nå, så vandt lillesøsteren i Manchester en kamp i PL... ærgerligt, men det skulle jo nok ske på et tidspunkt...
:-)
Nu kommer United. Tror sgu på top 2.......
Jeg vil gerne give jer, at det teknisk set er Uniteda bold at give op, men det er ikke fordi det ikke er set før at modstanderen forsøger at få bolden hurtigt i spil igen, men jeg ved dog ikke om det var gået hurtigere hvis man havde ladet BF være i fred. Ham har teknisk set reglerne på sin side, men føj det er ikke pænt at kigge på.

Det er ikke "teknisk set" Uniteds bold at give op, og han har ikke "teknisk set" reglerne på sin side; der er intet "teknisk set" over det; når det ene hold scorer samler det andet hold bolden op i deres net og igangsætter spillet - præcis ligesom Liverpool gjorde ved de to mål United scorede.
Bruno gjorde nøjagtig det han skal, i form af at samle bolden op og gå tilbage til midten med den; han så hverken ud til at være meget hurtigere eller langsommere i den disciplin, end Liverpools spillere var da de gjorde det, og det er ikke Liverpools ret at skynde på ham eller tage bolden fra ham.
Mange herinde kan ikke helt lovbogen, hvis folk læser op på ‘delaying the restart of play’, vil de finde ud af begge skulle have haft et kort. Hensigten fra Fernandes er klar, og voldsomheden fra Salah ligeså. Det er to gule kort, så jo, Fernandes skulle have været smidt ud.
Part of the journey is the end.
Som skrevet efter 1. og 2. runde er det ganske få hold der har succes med massiv boldbesiddelse. I aften vandt ManC med 30%, og det samme med BRENT mod ManU. I øvrigt er der nu meget stille fra de usle kritikere efter ManU’s 2 første kampe. Det er ganske enkelt uanstændig at leve i sekundet. Både ManU og LIV skal nok ende i toppen af PL, der er 35 kampe endnu!!!! Og så er det egentlig også lidt morsomt at ManU får de først points og går forbi LIV. Alle havde travl med deres tastatur efter BRENT-kampen. En kamp som BRENT kun ville vinde 1/25 kampe med den spillestil. Nuvel en enlig svale gør ingen sommer en aka ManU-sejr, men de “i-sekundet-levende eksperters” verdens bedste hold ARS (de har da vundet alt….ironi kan forekomme) er jo også voldsomme 6 points foran efter 3 runder, det kan jo umuligt hentes når der er 105 points at spille om endnu…..
Fuldt fortjent sejr. United havde de klart største chancer.
Altid dejligt at høre über-tudeprinsen Klopp tude <3

Varane og Lisandro var forrygende og Shaw kommer i hvert fald ikke tilbage på holdet foreløbig. Malacia var fantastisk.

Men… dette løser ikke noget. Vi har stadig en tynd trup og en dårlig indstilling mod de mindre hold.
annonce