Snak

Mere indhold efter annoncen
Fortjent sejr til manu mod et mere end amputeret Liverpool hold. Lad os nu se hvordan det ser ud om 7 måneder.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Øv vi glemte tennisketcheren i dag….
Jeg synes egentlig at Pool var godt med i store dele af kampen, og selvom det virkede som om at ETH havde læst os meget godt kom vi alligevel frem pp banen og gennem kæderne. Dette blev så pisset væk af dumme fejl og generel uskarphed foran målet, men det har ikke så meget med det at gøre. Der skal dog lyde kudos til Man U for deres opdækning af midten foran mål - hvor mangeskud blev blokeret igen? 5?
Danmark - Pøwl - FCK - Partizan Beograd
Bruno er helt igennem ulækker og pinlig. Først ikke at ville give bolden tilbage efter Liverpools scoring, og dernæst at stå som sådan en lille skabetøs og tage sig til hovedet fordi Salah´s lillefinger strejfer ham. Premier Leagues Neymar
Nemt, 3 forventede point, videre.

Hvad er Liverpools undskyldning så denne gang? Det var ikke en opstart eller venskab eller noget andet. Fedt og fuld fortjent i dag.


Hvad sker der for i dag? Først OB og så United, bedste mandag og weekend længe.
Så fik vi vist hvor Liverpool høre til, god jagt efter første sæson sejr til dem

Men jeg vil dog sige at det er pinligt at se Fernandes som anfører..

Han prøver at filme sig til et straffe, og jeg har intet tilovers for sådan noget. Og så holder han på bolden efter Liverpool´s mål, og opfører sig som en 12 årig pige.
Flot kæmpet af drengene - spillet er ikke prangende - men det starter med indsatsen - så skal kvaliteten nok komme.
Manchester United siden 1974 / AaB
Utroligt så meget ro og selvtillid det giver et hold når de spiller med hele to kompetente centerforsvarere. United troede tydeligvis på det hele kampen. Håber vi har set Maguire´s sidste kamp for United.
Skidt af Liverpool, men de skal sgu nok ende i toppen.
@Henrik.B
Efter liverpool scorede til 2-1 krammede han bolden HÅRDT selvom Salah prøvede at få fat på den. Da Salah bliver ved tager han sig til hovedet som on han er blevet slået.
Danmark - Pøwl - FCK - Partizan Beograd
Henrik B: først får Bruno gult for et pinligt forsøg på film for straffe. Så i forb med Liverpools mål holder han fast i bolden, og kommer lidt i karambolage, da han ikke vil slippe den igen. Og så generelt hans opførsel og attituder...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
annonce