Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er så vigtigt på så mange parametre, puha var så nervøs for det skulle gå galt til sidst. Fortjent sejr, United farligere i dag.
Enig i Bruno skaber sig alt for meget. Træls at se på. Men ikke i episoden efter Liverpools mål. Sals og hvem det nu var, skal bare fise hjem på deres banehalvdel og lade Brune tage sig af bolden. Det er trods alt United der skal give den op. Men så gik der tid med det.
Liverpool spiller jo fint bolden rundt uden at det for alvor bliver farligt. Deres spillestil gør så, også at de er utrolig sårbare den anden vej!

United kunne jo sagtens have scoret flere på de kontra. Det blev til en sejr til Ten Hag, men spillet kan han vidst ikke råbe hurra for, på trods af at resultatet var godt. Mon ikke det bliver skidt, når de igen skal skabe en kamp?

Fy føj, hvor er Bruno ringe og usympatisk, utroligt at han ikke ender på tribunen til sidst? Han smider sig rundt ved alle anledninger, og hvordan hulen får han ikke et kort ved Liverpool målet? Der er vel ingen grund til dommeren opfordre til at løbe rundt med bolden, så længe…..
Fernandes spiller en god kamp og kommer idag med en fantastisk intensitet. Han skal blot få den del af sit spil væk hvor tingene går for meget op i film og overspille tingene.. men det er nu osse en general ting der er galt i fodbold verden at spillerne gør netop det
Bruno´s dive er sku ikke ok - men hold kæft han fightede i 96min - så jeg kan ikke rigtig være sur på ham.
Manchester United siden 1974 / AaB
@Kompis
Han prøver jo åbenlyst bare at trække tiden, kan intet odiøst se it at et hold der er bagud ikke gider lade ham gøre dette. Læg hans film oveni og så har du i hvert fald grunden til at jeg ikke er fan
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Fuck nu Bruno Hernandez - ja han er elendig - men han vandt jo ikke kampen for United - Klopp tabte den for LFC - den midtbane har aldrig kunnet vinde kampe - Skal vi have en chance for en top 4 plads, skal der som minimum hentes erstatninger for Milner og Henderson til midtbanen - og det er IKKE Bellingham…
I’ll Never Walk Alone
Han prøver at filme sig til et straffe, og jeg har intet tilovers for sådan noget.

Enig

Og så holder han på bolden efter Liverpool´s mål, og opfører sig som en 12 årig pige.

Jeg har aldrig rigtig forstået det der med at det er så vigtigt at få fat på bolden - jeg synes det var Liverpools spillere, der så pinlige ud i den situation. Hvor lader de ikke bare manden gå op med bolden, i stedet for nærmest at gøre det til slåskamp?
Landsholdet/OB
Bruno skal sku ikke slippe bolden - det er Uniteds bold - Salah skulle have haft gult for at rive og flå.
Manchester United siden 1974 / AaB
Bruno skaber sig/ overspiller situationer enig. Men han spiller en god kamp, med en enkelt farlig aktion hvor han mistede bolden foran eget felt. Dejligt med noget vilje på banen for en gangs skyld. Trent´s defensive mangler blev udstillet, United fik lukket godt for han store offensive kvaliteter
annonce