Snak

Mere indhold efter annoncen
Flot sejr af Man Utd! Nu kan det nok være det giver dem selvtillid... det er jo ikke godt :P
De var dog bedst i dag!

Hvis bare man kunne undvære de to prima donna´er, Bruno og Ronaldo, ville det være fantastisk! Begge to prøver at filme sig til straffe. Ronaldo tager et skud udefra med venstrepoten i stedet for at bygge chancen større eller holde i bolden. Holdspiller har han aldrig været og bliver det aldrig. EGOIST er hvad han er.
Jeg var ved at krumme tæer da Bruno F. "gemte" bolden ved 2-1 målet for derefter at tude over Liverpool spillerne prøver at tage den fra ham. Hold nu op en skandale han er for fodbolden! Direkte pinligt!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Well, i fht loven er det jo ikke Bruno der skal have kort efter Liverpool mål. Det er nu engang uniteds bold og liverpools spillere skal bare gå tilbage på deres halvdel og så må dommeren finde ud af om han er tilfreds med det tempo Fernandes bevæger sig i. Det der med at en spiller vil blive ved med at hive den ud af modspillerens hænder har givet gult mange gange før.
Håber Eriksen får lov til at komme længere frem på banen!!
@Fodboldfest
Fordi Liverpool var bagud og ville have bolden i spil igen. I min optik er én ting at trække tiden ved målspark, inskast osv, men decideret at løbe rundt med bolden i hænderne uden at ville slippe den er lige lovligt åbenlyst/groft, og at han jo forsvarer bolden så intenst når der er folk (salah) der påpeger det.
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Ten Hag roser Eriksen og midtbanen generelt i interviewet.

Synes Eriksen starter stærkt, og han har jo en kæmpe andel i første mål. Han ser lidt træt ud i anden halvleg - jeg tænker også at Ten Hag har kørt dem hårdt i træningen den sidste uges tid, og Eriksen er jo efterhånden en moden herre :) Men det ændrer ikke på, at Eriksen fortsat tager dybe løb helt indtil udskiftningen.

Fedt at Ronaldo fik så lidt tid, i øvrigt ;)
Landsholdet/OB
skod dommer, Bruno skulle have haft rødt.
ellers skal kriterierne skærpes
Kom igen næsten gang med Jeres LiVARpool - Rashford VAR offside…. Sad mon Kevin Friend i vognen???
I’ll Never Walk Alone
Sampdoria10 : Ja Suarez (kanibalen) kan da slet ikke måle sig med ham……ja usympatisk var Bruno, men stram nu op med din påstand.
Så hvis du har et frispark eller målspark, har bolden i hænderne og modstanderen gerne vil tage bolden fra dig, så skal du aflevere den til dem? Jeg mindes ikke at have set en eneste gang, hvor et hold i samme situation som BF frivilligt giver bolden videre, når modstander vil have den hurtig op til midten (og hvordan gavner det i øvrigt hurtig start, hvis ikke spillerne følger med...). Mon ikke alle spillere ville have ageret på samme måde i den situation. Det tåbelige er da, at de to Liverpool spillere giver ham muligheden for at trække tiden yderligere. Havde de ladet ham være, var bolden (og ham) nok nået noget tidligere op på midten.
At han så er ulidelig at se på i mange andre situationer, det er så en anden sag...

Vildt, hvis nogen i ramme alvor mener, at Bruno spiller god kamp. Han smider virkelig mange bolde væk, én hvor det er ved at gå helt galt, han er ved at hamre bolden i eget net og så er der mindst tre situationer, hvor han bliver liggende efter at have filmet, mens Liverpool kører omstilling. Han kæmpede ja, men de gode aktioner var sgu svære at få øje på!
annonce