Snak

Mere indhold efter annoncen

United forhandler om Lindegaard

Skrevet af bold
tor 18. nov 2010
I disse timer forhandler norske Aalesund om et salg af Anders Lindegaard til den engelske storklub Manchester United. Et skifte er ifølge bold.dks oplysninger nært forestående.

Læs hele nyheden her
Skrevet af TheLuffe
Meget spændende. Så må vi se, om han er god nok til at blive førstekeeper, når VDS går på pension.
Elsker Champions League og god fodbold!
Skrevet af Gryphon
Hvorfor ikke Wiland? Han har da vist, at han kan klare sig på højeste niveau, og de 10-20 mio forskel i pris betyder vel ikke det store for United, i forhold til at få besat den plads på banen, hvor de har haft de største problemer med at finde en kvalificeret afløser for Schmeichel tidligere og nu skal finde én for VdS.
Out of darkness cometh light
Skrevet af SønderJyske1234
Fedt! håber de finder frem til noget! :)
Skrevet af hans hof
Utrolig den udvikling han har gennemgået siden sit skifte fra OB til Aalesund

Gryphon> Tror at Aalesund har mere brug for det økonomiske aspekt i salget end FCK. FCK vil nok også nødig slippe Wiland eftersom Kim C ikke har gjort sig specielt bemærket (i hvert fald stod han en lorte kamp i pokalen)
Skrevet af thuesan
Hmmmm.. har stadig svært ved at se, at han kan kan slå til?

Men håber da at han udvikler sig meget. Han er en cool personlighed i Dansk fodbold!
Bold.dk - Debat, hvor mudderkastning og flueknepperi er i højsædet! 10/10
Skrevet af michaelahls
Argh United det er et for stort skridt tror jeg.Han vil ikke få spilletid.
Kun Brøndby.
Skrevet af JensK
De har bedste erfaringer med danskere, så derfor holder de sig til det :)
Skrevet af kryger1991
Jeg ´tror nu for for united at de 20 mio gør temmelig meget med deres økonomi (som de siger er god).
- og ellers har lindegaard vel bare et større potentiale end Wiland? Nu ved jeg heller ikke hvor gammel Wiland er men er han ikke 29+?
winning
Skrevet af FodboldAske
Jeg tror godt han kan begå sig! Han er kun 26 og har rigtig mange år foran sig. Han er god på stregen og har den rette attitude (læs: temperament). Det kan godt være han ikke ryger ind som 1. målmand med det samme, men om et år tror jeg han er klar.. Desuden virker han til at have den rette indstilling ift at arbejde for at blive bedre. Danmarks pt bedste målmand...!
Skrevet af jazzy , moderator
Godt OB kom af med ham...
Skrevet af Slojder
Wiland er en ældre herre på 29, men det har jo aldrig skræmt United. Lindegaard har mere potentiale. Der er lang vej fra reservetjans til fast mand hos United - men det er vel netop derfor man henter Lindegaard nu. Det er sgu stort at en dansker er på vej til United.
Skrevet af Lange
Ifølge BT.dk så er United osse ved at hente De Gea for en hel del penge. Det er så meningen at Lindegaard skal være 2 mm. Hvis det er tilfældet syntes jeg det er lidt ærgeligt for Lindegaard, der vil sætte en stopper for en god udvikling. Og samtidig er ved at sætte T. Sørensen helt af på landsholdet. Men samtidig kan jeg godt forstå Lindegaard. Må sgu være svært ikke at sige ja til United! Blir spændende at følge senere! :)

http://www.sporten.dk/fo…e-maalmaend


Lindegaard har jo den fordel at han snakker engelsk i hvert fald. Men mon ikke De gea vil få en lang snor pga prisen? Og ja det at han er et kæmpe talent..
Skrevet af Hanan09
..
Arsenal FC. Odense Boldklub. (Det lokale hold) Elsker brasiliansk samba fodbold, og endnu mere kongen af sambabold, Ronaldinho!
Skrevet af Hanan09
Tror han kan udvikle sig meget hos M.U. Træning med dem skal nok udvikle ham possitivt! Og for håbenligt 1 målmand når VdS smutter!
Arsenal FC. Odense Boldklub. (Det lokale hold) Elsker brasiliansk samba fodbold, og endnu mere kongen af sambabold, Ronaldinho!
Skrevet af LP_Superstar
Hvad hørte han af musik?
Frank Lampard - an Athlete, A Gentleman, A Leader!
Skrevet af MB_09
Underligt at bold ikke rapporterer på at en lignende situation pt udspiller sig omkring De Gea, ifølge flere pålidelige medier.

Nogle meldinger går på at United vil signe De Gea som 1. keeper og Lindegaard som 2. keeper, da Kuszak vil væk hvis han ikke bliver 1. keeper efter VDS. Overrasker mig dog hvis de henter begge keepere inden for et par dage. Effektiv shopping må man sige.
Men spændende hvis det er sandt!

http://united.no/united/…_til_united
Skrevet af TBJ27
United spiller også rigtig mange kampe hver sæson så han skal sku nok få chancen og jeg tror faktisk lindegaard har rigtig stort potentiale, og det som jeg har set fra ham kan jeg godt forstå hvorfor uniteds scouts har anbefalet ham. Bliver rigtig spændene hvis det bliver til noget.
Manchester United Fc København
Skrevet af NPK
.
Skrevet af madin
Burde da ikke være det største problem for Lindegaard at slå Kuschack af som førstemålmand hvis det endelig er, for han har da ikke gjort det vildt overbevisende i United.

Så håber da der er hold i rygterne omkring Lindegaard. Synes egentlig han har gjort det ganske glimrende på landsholdet :)
Skrevet af sally
Lindegaard bliver en klassemålmand.
De Gea har allerede et højt niveau.
Verdensklasse!
Theres a red devil in all of us
annonce
0