Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Eldinho
Det grænser til det håbløse, ikke at regne Carrick for en af de absolut bedste spiller i Prl, på hans position.
Det er vel bare at kigge på Uniteds pointgennemsnit når han er med, kontra når han har været skadet. Han er simpelthen så vigtig en spiller, men man lægger bare ikke så meget mærke til ham.
\"When I used to hear Muhammad Ali proclaim to the world that he was the greatest, I would always smile. The greatest of them all was a footballer named Duncan Edwards.\" - Jimmy Murphy.
Skrevet af Toggle
Dagens bedste nyhed.
at nogen gør carrick dårligere end han i virkeligheden er må stå for deres regning. Jeg har 3 måske 4 spillere i verden jeg hellere så på samme plads og ikke een af dem spiller i PL
LUHG
Skrevet af TheFischers
Folk, der ikke mener, at Carrick er en af PLs bedste midtbanespillere, har enten A) ikke set ham spille nok eller B) ikke noget som helst at gøre på et fodboldforum. Det er en skam, at han spiller i en liga, hvor hans kvaliteter bliver negligeret så meget. Carricks PS% er næsten 90 denne sæson - og dette endda til trods for, at han kun har spillet ca. halvdelen af kampene denne sæson pga. skader. Manden har siddet ude fra midten af juli til starten af oktober, så igen i midten af november, og så missede han også hele februar. Ingen spiller kan igennem en sæson på den måde og leverer på højeste niveau - og især ikke en spiller, der inden da kun har været skadet en enkelt gang siden starten af 2011 og derfor muligvis ikke er vant til den uregelmæssige rytme i spilletid. I min verden er han, sin alder til trods, en af PLs allerbedste kontrollerende midtbanespiller, når han er skadesfri, og mit bud er, at en væsentlig del af årsagen til, at United har sejlet så meget denne sæson, er, at Carricks sæson har været så plaget af skader, og at de ikke har nogen med tilnærmelsesvis samme kvalitet til at afløse ham, når han er ude af truppen eller ude af form.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Skrevet af bakki
Yaya ligger på den offensive plads ligesom pjanic, vidal, kovacic, Cesc spiller. Så det er ikke samme position.

alle dem du nævner her er vel nærmest kun schweini/Alonso, matic, thiago og så enten Modric eller kroos der spiller den dybe liggende bag midtbanen. Carrick og Alonso er på samme niveau, fantastiske spillere der er inde i deres efterår.
Kroos er bare fantastisk offensivt men har mangler defensivt i forhold til carrick, så det er vel hvilken kamp man spiller. Thiago ser jeg ikke som en bedre spiller, så er vi ved matic og ja der må jeg give dig han klarer alle spillets facetter som carrick helt sublimt og er også bedre end carrick.
Skrevet af forza-mufc
Fantastisk nyhed :D
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af Foxy
Nogle mennesker forbløffer mig stadig med uvidenhed og ren idioti.
Carrick har været altafgørende for at vi pt stadig har en chance for en top 4 placering.

Og det er lige præcis den type af spiller United hungrer efter, dog hænger de bare ikke på træerne heller ikke uden for PL
Manchester United & Indianapolis Colts Deutschland Weltmeister 2014 !!!
Skrevet af To Madeira
At folk ikke kan se, hvor vigtig en spiller han er forstår jeg simpelthen ikke. Vi vinder stort set kun kampe, når han er med - det er et kæmpe problem, når han er skadet.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
annonce
0