Snak

Mere indhold efter annoncen

United-gæld er vokset til 4,4 milliarder

Skrevet af bold
ons 2. mar 2022

Manchester Uniteds seneste regnskab viser, at klubbens gæld er vokset til 4,4 milliarder kroner, men fodbolddirektøren er optimistisk for fremtiden.Læs hele nyheden her
Skrevet af Rigoletto
peanuts ! hvis Chelsea er 20+mia værd, må ManU da endnu mere værd….
Skrevet af Chelsea Football Club 1905
Tror du blander ting lidt sammen....
men ja du har ret i som brand er United en helt del mere værd end Chelsea
- Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Raul / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makelele / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / C.Ronaldo / P.Cech / N.Kanté / L.Modric
Skrevet af cornholio
Halvdelen af den gæld stammer vel fra Pogbas løn.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af Christian d.2

Halvdelen af den gæld stammer vel fra Pogbas løn.


Gælden er ejernes gæld fra da de købte klubben. United var vel den mest veldrevne klub i Verden da Glazer familien købte klubben. Desværre købte de klubben for lånte penge og førte straks gælden ind i klubben efter overtagelsen.

Gælden skyldes derfor alene de grådige Glazers...
Skrevet af The Goat
Det er alligevel vildt at man kan lave sådan nogle tricks som ejer af en sportsklub. De kan jo ikke tabe penge på det lån, der Utd for stort et brand.
Skrevet af Geddar , moderator
Det kan man mig bekendt heller ikke længere i PL. Liverpool var udsat for det samme under de forrige ejere.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sule12
Om emnet med Glazers køb af klubben kan jeg i øvrigt varmt anbefale podcasten "Hvem slog Manchester United ihjel". Det er ret skræmmende, hvordan forløbet op til købet samt finansieringen så ud. Og måske var det i virkeligheden Sir Alex´ krav på ejerskab af en alvshingst, der spillede United i hænderne på Glazer? ;) Spændende podcast ihvertfald.
Skrevet af TheUnitedWay
Glazers Out.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af elalso83
Jeg brækker mig... Elendige Glazer-familie.
Skrevet af chemnitz1
En positiv ting ved Glazer-ejerskabet. Det var det årlige milliardstore udbytte der fik dem til at smække døren i, da de nye Newcastle-ejere forsøgte at købe klubben.
Brønshøj Boldklub Manchester United Chemnitzer FC.
Skrevet af Glory glory united
I det mindste er de ikke Russere…
Skrevet af Iskoldere
"I det mindste er de ikke Russere…"

Jeg forstår, hvad du mener. Og jeg er enig i meningen.

Men for lige at hoppe op på den høje hest, så synes jeg ikke, at man skal skære alle russere over en kam. Folk med tilknytning til Putin, korrupte typer osv. skal man selvfølgelig være velkommen til at fordømme. Men russere som et folkefærd er vel næppe rimeligt sådan at kaste under bussen.

Det svarer vel et eller andet sted til at bebrejde alle politikere for, at Frank, Morten og hvad de ellers hedder ikke kan opføre sig ordentligt. Eller alle tyskere under anden verdens krig. Eller alle muslimer. Eller alle cambojanere. Eller alle...okay jeg har vist tegnet mit billede.

Jeg tvivler på, at flertallet af russere rent faktisk ønsker at gå i krig med Ukraine.

Nå. Jeg hopper ned fra min hest igen, og jeg beklager, at jeg afsporede debatten.
Skrevet af mholmm
I det mindste er Frank og Morten ikke russere :-)
Skrevet af mholmm
I det mindste er Frank og Morten ikke russere :-)
Skrevet af han_solo
Fuck Glazers
UTD
Skrevet af Slettet(452358222911)
Jeg kan ikke forestille mig de her sanktioner kommer til at hjælpe de europæiske klubber. Mon ikke vi ser mange af dem gå ned, eller blive noget helt andet.
Skrevet af MortenM
Hvor skulle europæiske klubber gå ned grundet her. Tror bestemt ikke det er værre end det de har gået igennem under Corona krisen. Virker lidt som en stråmand for at kritisere sanktionerne?
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af Tore Ellen Hanhøj
Kendte ikke til podcasten før, så tak for tippet. Den forklarer jo meget godt, hvordan klubben er blevet smadret og blevet til intet andet end en "Insta-club", som Mølby kalder det. Hele foretagende er drevet for at få profit, og der er ingen passion, vision eller viden i ledelsen! Måske er Man Utd ikke død, men følelsen er slået ihjel hos mig og vel mange andre…
Skrevet af Davies1
Glazers har udovet at sætte klubben I stor gæld, også forsømt old Trafford og Carrington. Alle de andre top klubber I England undtaget united og Chelsea har brugt 100 Mio af pund på disse ting de seneste 15 år.
Skrevet af Yildis
Glazers har udovet at sætte klubben I stor gæld, også forsømt old Trafford og Carrington. Alle de andre top klubber I England undtaget united og Chelsea har brugt 100 Mio af pund på disse ting de seneste 15 år.


Det er da sødt af alle de andre klubber at bruge så mange penge på Old Trafford og Carrington. Har man husket at sige ordentligt tak?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0