Snak

Mere indhold efter annoncen

United gav City tæv i Manchester-derby

søn 12. apr 2015
Manchester City chokstartede i derbyet og kom foran ved Sergio Agüero, men Manchester United kom blæsende tilbage og bankede naboerne 4-2 på Old Trafford.

Læs hele nyheden her
den kamp havde alt. Tidlig mål, sent mål, offside mål, en tackling der burde give rødt, og så en rød sejr. Endda en fortjent storsejr :D
i´m happy :D
Og så kan man kun være imponeret over, hvordan Fellaini har taget tyren ved hornene, og vist hvilken spiller han er. Selv om jeg ikke kan lide ham :D
1880
Fremragende! Vilje, gejst, skarphed og hårdt arbejde! Det var ikke helt det overfaldsfoldbold, som man så i kampene mod Villa, Liverpool og Spurs, men United har godt nok haft en tendens til at vinde alle andenbolde i tiden – uha spillerne arbejder hårdt! City sad på kampen de første 10 minutter, men efter det var der jo store dele af kampen, hvor United gjorde lige, hvad de ville.

Igen fungerer den forskudte midtbane, hvor Fellaini trækker mod venstre og Mata går ind over midten rigtig godt. Det skyldes ikke mindst, at man har en mand som Valencia, der dækker (eller retter ejer) hele højre side – han var kampens bedste spiller i min bog.
Ingen af Citys spillere kunne håndtere Fellaini, der dominerede Toure og Kampany i duellerne. Ham og Carrick spiller hårdt med fair – ingen gule kort til United i dag. Ingen må man bare understrege, at United vinder, når Carrick spiller. De to fungerer fremragende med de to pasningsmaskiner, man har i Mata og Herrera. Det er dertil en stor fordel, at så mange forskellige spillere laver målene i tiden.

Hvis man skal pege på et problem, så er det, at det endnu engang kan ses, at Jones og Smalling ikke er et optimalt makkerpar, når man har bolden. Især Jones havde svært ved at skille sig af med den (igen) i dag. Blandt andet derfor ville Hummels være det perfekte sommerkøb.

Hvordan kan dommeren undlade at give Kompany det røde kort? Løftet ben og knopperne først – linjedommere stod lige ved siden af. Demichelis var ulækker at se på.

Off topic, så burde Mølby ikke have lov til at kommentere United.

Fed kamp – dejlig sejr.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Bye Bye Pellegrini ...
Respekt United, det ligner sgu et godstog som i gamle dage igen.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Fantastisk underholdende kamp. Den havde bare det hele. Næsten lige så underholdende kommentarer der kommer fra Jan Mølby fra tid til anden. Hold kæft en sindsforvirret tosse man!
...
Klasseforskel! United ligner forårets hold sammen med Arsenal. Mata, Fella, Young - verdensklasse. Chelsea next!
I starten af sæsonen havde de færreste nok gættet, at Young og de 2 Moyesindkøb skulle stå stå bag sådan en øretæve til City.

Lidt træls at United bare bliver ved, men omvendt også lidt sjovt at se City sejle, som de gør for tiden. Bliver spændende, hvem der er træner der næste sæson.
RuneG

I er gode til at parkere den røde bus, tillykke med sejren ... heldigt!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Dejligt! Ganske vist offside på målet til 3-1, men ikke desto mindre en fuldt fortjent sejr.

Klasseforskel.

... Dog var der offside på Mata ved 3-1 målet. :-)
Manchester United fan siden 1996 \"2-0 er den farligste føring\" - sikke noget sludder, 1-0 er dobbelt så farlig
Gal Mølby er en klovn at hører på, virkelig trist at 6´eren ikke også viser disse søndags kampe. "En forsvarspiller kan sagtens spille til han er 55 år, hvis han er god"

Vanvittig underholdende kamp, men hold fest hvor er City dog blevet ringe. Kompany er jo faldet helt igennem de seneste par måneder, både på klubplan og på landsholdet.

Dog klar offside på Mata´s mål, men Kompany kunne vel også være blevet udvist, så det går vel lige op.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
annonce