Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8letters
Mølby må være den første kommentator, der gør brug af black comedy. Manden skal jo i behandling.
Lampard é Deus
Skrevet af To Madeira
@Kruger1991.

Ja det brugte jeg lige overtiden på, da kampen var afgjort. Jeg gad godt, at nogle fans af de andre hold gad gøre det samme, så man ikke skal igennem fire sider med indlæg som "Lortedommer" eller "Der var jo offside ved målet", før der kommer indlæg fra folk, der rent faktisk gider diskutere mere spændende aspekter af kampen, eksempelvis Uniteds genpres eller forsvarsspillernes problemer, når de har bolden. Det er jo ikke fordi, at du bidrager med noget.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Skrevet af Fussbal 4ever
Virker til folk helst vil diskutere kommentatorer nu om dage. Erik Larsen tidligere, nu Mølby og mon ikke der kommer 10 indlæg om Werge efter Brøndby-kampen.
Skrevet af KøbenhavnØ
@To Madeira

Tror selv jeg har kommenteret på dine indlæg en gang, men det er egentlig en fornøjelse at læse. Dybdegående analyse, og du har jo fat i noget hver gang. Synes bare du skal fortsætte med dine indlæg, for som du selv siger, er de mere bidragende end de fleste.
Skrevet af Sims91
@8letters

Hvad sagde han? 8)
Skrevet af AudereFacere
Mølby var. næsten, ligeså ringe som medkommentatoren i QPR kampen. De skal virkelig stramme op på den front hos Viasat.

OT: United er virkelig skarpe, og spiller en god omgang bold. Det er jo for sindssygt, at Falcao, RvP og Di Maria ikke er med. Stadig i tvivl, om der var offside på Fellaini, og der var klar offside på Mata, men stadig en fortjent sejr. City er helt væk. Toure er en skygge af sig selv, og forsvaret sejler. Spændende om de overhovedet kan holde fast i top 4 efterhånden.
Skrevet af anjuna
NielsPT vil gerne høre hvilket mål ud over Mata´s du ser som offside??
Skrevet af McGregers
Stadig i tvivl, om der var offside på Fellaini


Der var ikke off-side på Fellaini, eller rettere det er hans arm der er offside, og da man ikke må lave mål/spille med armen tæller den ikke i off-side situationen.
Skrevet af Pranken
Fremragende kamp. Jeg elsker et godt derby der ikke bliver præget af had, og svinske tacklinger. Fx når United møder Liverpool er stemningen altid mere ond, efter min mening.

En skam Mata er offside på hans mål. Men omvendt så kan vi vel kalde det for Karma eftersom Kompany fik lov at blive på banen.
Skal dog siges, jeg syntes faktisk Klattenberg gør det rigtige i den situation. Den måde at tager sig tid til at tænke over tingene, snakker med sin linievogter, og så til sidst tager en beslutning ud fra de facts han får. Tror dog i den her situation de simpelthen står forkert placeret, og han kan ikke se at benet er strakt og løftet. Og kan han ikke det, er gult jo sådan set rigtigt.

Fremragende kamp. Det er lækkert endelig at se et United hold der spiller bold, og ikke bare render forvirret rundt, og håber på at en mand afgøre den for dem.
Skrevet af comeone
Når jeg ser Fellaini mål synes jeg der er offside.

Niels Christian Frederiksen sagde der ikke er offside, så jeg tror på det, da han er klart den bedste i danmark.
Skrevet af mheitmann
Manchester is Red
Skrevet af Strootman45
Er glad for united var så ustabile i starten af sæsonen, ellers havde de sku lagt nr. 1 nu.
┏(-_-)┛Chelsea F.C.┗(-_- )┓
Skrevet af Nilo
ellers havde de sku lagt nr. 1 nu.

lagt... suk
AGF og MUFC
Skrevet af BarcaBoss
Fuldt fortjent sejr. Man u ville og havde lysten til sejr. City ligner et hold i opløsning og måske har jeg lidt for farvede briller på men tænker det hænger sammen med den røvfuld de fik af Barca i CHL. De mangler sult og samtidig blev de klar over at de stadig er langt fra toppen i Europa efter Barca kampene. Sæsonen er slut for dem i dag. United er på vej tilbage i toppen af engelsk fodbold men også langt fra europæisk top.
Skrevet af Muncken
Barcaboss har talt, Barcaboss ved alt...
Skrevet af MIghtyBlues
Nilo,

lagt... suk


Styr dig dog...

Du forstod jo nok pointen, og det kunne være en fejl, eller en bare en der ikke har lige så let ved at formulere sig eller stave som dig.

OT.

United har virkelig vind i sejlene for tiden. Fortjent sejr, og dejlig med succes til Mata. Irriterende tidspunkt for Chelsea at møde dem.
Skrevet af Mølbat
Jan Mølby: "Hvis man er midtbanespiller, skal man stoppe som 32-årig".

Pirlo disagrees.
Favorithold: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: Hønefoss, AaB, Hobro, Hamburger SV og Stevenage.
Skrevet af anjuna
Tror ikke United er så langt fra den Europæiske top, som de spiller nu synes jeg de spiller op med de bedste.
Skrevet af Strootman45
Haha er jyde... Rolig nu!
┏(-_-)┛Chelsea F.C.┗(-_- )┓
Skrevet af kaspergl
@Strootman

God stil ikke at besvare en intetsigende kommentar på den måde :)
annonce
0