Snak

Mere indhold efter annoncen

United kan føre PL: Ingen husker januar-tabel

tir 12. jan 2021

Manchester United kan tirsdag lægge sig i front i Premier League, men det faktum giver manager Ole Gunnar Solskjær ikke meget for. Han glæder sig dog over den udvikling, der ligger bag.Læs hele nyheden her
Spot on
Ja ingen husker hvem der førte ligaen midt på sæsonen - det er hvem der fører når sæsonen den slutter, der er vigtig.

Og hatten af for United, havde sku ikke lige set det her komme, da United lå og rodede midt i tabellen i efteråret.
Kom så de Hvii'e
Men at United kan være nummer et betyder ikke det store


Det betyder jo så at man er den jagede og ikke den jagtende. Det er den nuværende United trup ikke vant til og det kan have en negativ effekt. Tror Klopp og Guardiola er tilfreds nok med at jage så længe de ikke er længere væk.
Tror hellere Klopp og Pep vil ligge nummer 1.

Med de spillere, der er til rådlighed i Liverpool og City, og hvad de respektive trupper har vist over de seneste 3 sæsoner, kan jeg ikke forestille mig, at Klopp og Pep er specielt nervøse for, at ligge nummer 1 og være de jagede.

Flot af Utd, at sætte en meget stabil periode sammen. Bliver interessant at se, om de kan holde momentum de kommende måneder.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Landsskinka - så med andre ord siger, du at risikoen for United ryger tilbage igen, da de ikke er vant til at ligge nummer 1 (såfremt dette skulle ske at de vinder over Burnley). Sådan vil du jo altid være så? Det kunne jo også tænkes, at de skulle de ligge nummer 1, kan det fjerne noget af et andet pres og der kan spilles mere frit?

Hvorom alting er - mega fedt at United for en stund (måske længere) er ved at blande sig i toppen igen. Det har jeg og mange andre ventet på. Hvor længe de så bider sig fast og om en ny æra starter, kan man som United fan, så kun håbe på.
@Landsskinka

Lad mig lige forstå din pointe..

Det er simpelthen ønskværdigt at miste sin førsteplads fordi man så kan være det jagende hold? Så sidste år da LFC var 16 point foran sad Klopp simpelthen og håbede på at Guardiola ville overhale ham så han atter kunne blive det jagende hold? Fair nok du ikke kan lide United, hvilket gennemsyrer de fleste af dine indlæg men det der giver absolut ingen mening.

On topic:
HVIS United vinder i aften og erobrer førstepladsen omkring nytår for første gang siden Ferguson vil det utvivlsomt medføre en fornyet tro på at det kan lade sig gøre at udfordre City og LFC.
@Connie_Lingus - du skriver lige præcis det, jeg mente :) Stik mig en staveplade eller 10, samt en formuleringsgenerator. Mit svar til "Skinken" gav jo ingen mening! :D
Ja det en positiv udvikling i PL, til gengæld skuffende i CL. Det bliver spændende at se hvordan holdet håndterer de næste to kampe.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce