Snak

Mere indhold efter annoncen

United melder ud efter Ronaldo-interview: Overvejer modsvar

Skrevet af bold
man 14. nov 14:10

Manchester United har noteret sig Cristiano Ronaldos opsigtsvækkende interview, og klubben overvejer nu sit modsvar, indtil alle detaljer er kommet frem.Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 144441
Kæft det bliver spændene at se en masse afsløringer i interviewet tror hele verden venter på den
Skrevet af Lortenmorten
Riv hans kontrakt over, har fået nok af hans konstante pis, det var squ lidt nemmere at ignorere når han opførte sig som et lille barn dengang hans niveau stadig var højt
Skrevet af bruger 183417
Smid ham i havet. Kan ikke fordrage ham og har aldrig kunnet. Større ego findes ikke... Jo måske Zlatan - men han er jo sjov og hyggelig.....:-)
Skrevet af bruger 129613
Det bedste modsvar er at trække på skuldrene af det (ud af til). Intet vil pisse Ronaldo mere af, end at blive betragtet som irrelevant.
Skrevet af 3.verdenskrig
Bruger144441

Hvilke afsløringer venter du på?
Det er jo Ronaldo som er helt galt på den her. Sikke et dumt interview at give. At han vælger at ødelægge hans legacy i klubben, men også generelt, det er sgu tosset.
Skrevet af Roscoe
Smid ham i havet. Kan ikke fordrage ham og har aldrig kunnet. Større ego findes ikke... Jo måske Zlatan - men han er jo sjov og hyggelig.....:-)

Og ikke at forglemme hvordan Zlatans opførsel i Milan er ganske eksemplarisk, i modsætning til Ronaldos ditto i United.
Skrevet af United2008
Riv kontrakten over, og lad Ronaldo ødelægge sit legacy et andet sted hvis nogen gider have ham.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af bruger 144441
3. Verdenkrig

Generelt alt der sket for ham fra hans synspunkt og ikke rygterne fra sociale medier og alle andre udmeldinger/rygter der har været om ham. Samtidig all den hate som han har fået på det seneste som er forståeligt for hans egoistke handlinger med som sagt er han exceptionel og samtidig et menneske med en masse frustrationer inde i ham som han vælger at dele med verden som jeg synes ikke er noget galt i. Hvorfor har man ret til at kritisere ham og snakke alt man ville om ham, hvor man så får lidt ondt i røven at han vælger at tale ud og svare på alle de spørgsmål der har været spørgsmålstegn på og hva præcist har resulteret i at han er endt i sådan en situation. Jeg så et interview med piers Morgan og nogle fra et uk cast program hvor han nævner at der er kun taget nogle få tiltag/overskrifter fra samtalen og hvis man venter til onsdag når hele interviewet er ude forklare han detaljeret hvorfor fx at Eric ten hag liver det ene til Ronaldo hvor han derimod gøre noget andet. Og bagtaleri i omklædningsrummet. Samt situationen med hans datter i sommeren hvor han samtidig så at han skulle møde ind til et hold uden ambitioner igen i år
Skrevet af UndisputedEra
Hvor har folk fået den ide fra, at man bare "river kontrakten over"? Det er ikke noget kan bare lige gør, navnligt i en megastjerne som Ronaldos tilfælde.

Han lavede tilsyneladende dette interview med åbne øjne. Han blev ikke interviewet på sidelinjen, og fik givet den lidt for meget gas. Så jeg er rimelig sikker på at han har rådført sig med sine advokater, i forhold til hvad han kan sige, og ikke sige.

United kommer formentlig til at skulle sende en pose penge med, hvis han skal videre om nogle måneder, da Jeg ikke forestiller mig han vil gå drastisk ned i løn hos den nye klub, uden at blive kompenseret lidt af United.
Skrevet af Caspar The Ghost
sæt ham på selvtræning end til sommer. ! og tilbyd CR7 at han kan købe sig ud at kontrakten for x pund/euro For tro mig han vil ikke vente endtil sommer 23 før han må/kan spille fodbold på et hold igen.
Caspar The Friendly Ghost
Skrevet af 3.verdenskrig
Bruger 14441

Jamen der er klart nok meget skriveri og negativ omtale, når han ligesom du selv skriver, gør egoistiske ting.
At United ikke har formået at opgradere og forny sig selv noget hurtigere, giver ham ikke ret til at opføre sig sådan, eller give dette interview.
Mest af alt sætter han sig selv over alle andre, nøjagtig som i dette interview.
Ronaldo har selv skabt al negativitet omkring ham, fra holdkammerater og medier. Så må han melde ud om hans datter, som et familiemedlem han er på hospitalet med.
Skrevet af bruger 144441
3 verdenskrig. Jeg tror også han er decideret ligeglad nu med hvad folk synes og deres kritik og at han nu en gang for alle gerne ville væk til januar. Som sagt vidste han godt det ville skabe uro men inderst inde har en mand som ham som den mest kendte person i verden ret til at åbne op efter al den hate han får. At han sviner sin træner til er respektløs men det ellers et ret interesant interview med en masse emner og sandheder han kommer ud med som jeg ikke ser er et problem hvis han aligvel ikke længere ville være der.

At han har svigtet sine sit hold og lign. Som sagt handler interview direkte om ham oh hans synspunkter og det er vel interesant ligemeget hva du synes om ham
Skrevet af 3.verdenskrig
Bruger1441
Og ligemeget hvor godt du synes om Ronaldo, må du da erkende det er noget lort han laver. Som skrevet, er han helt selv skyld i de ting du beskriver.
I sidste ende er det igen for hans ego, at han kan skifte klub hurtigst muligt. Han skader ham selv og udstiller United.
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Manden er en af de mest kendte mennesker i verden, måske den mest kendte. Han har med rette et stort ego.. Folk herinde er generelt født med små tissemænd.
Skrevet af Hammers/VB
En verdensstjerne - der desperat synger på sidste vers?
annonce
0