Snak

Mere indhold efter annoncen

United-midt: Der er ingen undskyldning

ons 14. mar 2018
Manchester Uniteds Nemanja Matic erkender, at Sevilla var det bedste hold i tirsdagens kamp og retter nu fokus mod FA Cup-kampen mod Brighton.

Læs hele nyheden her
I spillede jo ikke en stor kamp imod Liverpool................
Nå.. hvad gjorde vi så?
Det gjorde de da, Liverpool kom slet ikke ud til den kamp, det kan både være Liverpools sløsethed eller Uniteds taktik. Det eneste der er sikkert er, at det var et stort resultat for United.
Stor fan af Premier League.
United spillede en rigtig god første halvleg mod Pool. Så er det vel meget naturligt, at luften går lidt af ballonen i løbet af anden omgang - den gik nok lige lovlig meget af den, faktisk.

Pool kunne ikke på Old Trafford, Xjooosx, sådan er det.

OT: Matic har ret - der er ingen undskyldning for at ryge ud.

Ambitionerne og spillermaterialet er til mere, men det er spillet ikke i denne sæson. Man kan glæde sig over den øgede stabilitet, men så heller ikke mere. Sommeren skal bruges på at sammenspille holdet ordentligt, og få Pogba tilbage fra månen.

Nu har det jo altid været Liverpools problem at møde de små hold som står med alle mand tilbage så det var bare en af de kampe
Uha hvor er der mange sure LFC-fans på bold.dk i tiden, og jeg synes bare, at alle United-tråde er fyldt med Liverpool-fans, der skal skrive en latterlig kommentar.

@Xjoosx og @LFC forever med helt unøødvendige kommentarer.

OT, så har Matic helt ret i alt, hvad han siger. Sevilla var bedst, og det var fortjent, at de gik videre. United var ikke gode nok i går eller i Spanien.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
@ LFC forever
Ah ok, det forklarer nok hvorfor Liverpool ikke har vundet mesterskabet siden Schlüters regeringstid..

I øvrigt, er United et mindre hold end Liverpool? Målt på hvad? Mesterskaber? Titler bare de seneste 10 år? Omsætning? Overskud? Fanbase? Stadionkapacitet?

Haha, sådan
Lad være at bruge tid på lfc, han er komplet håbløs og skriver i alle United tråde.. intet andet end en skabsfan der kun kommer frem når man bare har lidt succes...
Man spiller ikke nødvendigvis en stor kamp fordi, men holder modstanderholdet fra store chancer. Nu tænker jeg på Liverpool kampen.

United havde vel 35% boldbesiddelse, 2 skud på mål og 1 hjørnespark i hele kampen. Det er ikke det jeg forbinder med en stor kamp......
annonce