Snak

Mere indhold efter annoncen
“ United kunne have reduceret og dermed sikret en bedre målscore i kampen om top 4. “

Hvis United misser 4. pladsen med ét scoret mål, vil man straks se tilbage på denne kamp😂
Regelsættet er nu helt klart. Det er de ledende instanser, der pålægger dommerne i de enkelte ligaer, hvordan de skal gribe dem an.

Hvis en dommer konsekvent slår ned på 6 sekunders reglen, så bliver han valgt fra til kommende runde.
Sådan er det med en række regler i fodboldloven.

Det har man jo dommereksperter nævne flere gange forud for sæsonstart el slutrunde.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Tre minutters tillægstid er standard. Normalt lægger de et til to minutter til når der er tale om en afklapsning.

Det Colina taler om er at der generelt i alle kampe skal lægges meget mere tid til. Jeg er uenig. Dommerne skal slå ned på tidsudtræk, men at lægge 10+ minutter til i hver kamp giver bare flere overbelastningsskader.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Hvis man ikke er klar til at indføre effektiv spilletid, er her et par forslag: Stop tiden ved udskiftninger, ved skadesbehandlinger, ved VAR gennemsyn. Så er vi nået et stykke. Derudover kunne man kigge på at afskaffe offside reglen, så bruges der ikke tid på at diskutere dét. Gennemfør straffe i kampen som ved straffekonkurrencer. Mand mod mand og ikke flere spillere, der løber i feltet. Få igangsat dødbolde som indkast og hjørne inden for max 10 sekunder. Slå hårdere ned på spillere, der stiller sig i vejen for hurtigt udførte frispark. Når der er fløjtet, må spillet i princippet sættes i gang af det angribende hold. Med mindre der selvfølgelig er skadesbehandling. Der er sikkert flere tiltag, der sættes i værk for at fremme flowet i spillet...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Noget der ligner effektiv tid ville ændre fodbold markant.

Den liga i Europa med "højst" effektivitet er allsvenskan med ca. 60%
Top-5 ligaerne er 55-58.

Altså ville effektiv tid fører til kampe på næsten 3 timer
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Nej. Effektiv spilletid skulle så være 2*30 min., som ville være lig det vi kender i dag med 2*45 min.

Fordelen vil så være at vi slipper for de absurde tids-udtrækninger ved målspark, indkast og ikke mindst den pinlige tids-udtrækkende film ved frispark.
Indføres effektiv spilletid skal det jo heller ikke være 90 minutters kampe.
Jeg er bare træt af både trænere, spillere og medier omkring at man ikke må ydmyge sin modstander. Lad dig holdene spille igennem og vinde så stort de kan, lave 4 tunneler på en modspiller uden at de skal anses for ydmygende. Er man bedre er man bedre
Ligesom andre kunne jeg godt tænke mig at dommerne slog hårdere ned på tidsudtræk og håndholdte visse regler. Man kunne øge hvor langt tid en målmand må have bolden i hånden fra 6 til 10 sekunder. Så kan målmænd som Pickford ikke stå og vinker der hænder til at presse folk op af banen og gør det i 30-40 sekunder af gangen. Maks 10 sekunder - og så gult kort hvis det ikke ser ud til at han skal sparke nu.
Det samme med Frispark, Hjørnespark, indkast og målspark. 10 sekunder.
AaB siden fødslen. Jeg er far og søn til Aristoteles.
Grund til at jeg imod det, er at det øjeblikkeligt ville få typer a la Viasat til at tænke i reklamer så snart der er spilstop.
Noget: "vi betaler jo for det, så vent lige med spilstart. Det går alligevel ikke udover kampen, og vi skal lige solgt noget..."
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
annonce