Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forsvarsspilleren
nu sidder man her i minutterne efter kampen med en afmagt over ikke at kunne indgive en klage til FA. om Englands number one dommer - hold kæft han var den 13. mand for Manchester idag BITTERT BITTERT!
Skrevet af Jakobrøndeandersen
psygnonis: Dejligt at se at du har ændret din signatur(:

Der var ikke straffe, men det gule kort skulle have været et rødt istedet. Undrer mig lidt at Fletcher ikke får det røde kort, efter han sparker ud efter en modspiller.
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af WalkOn
Lorte kamp!!!!! United vandt fordi de havde bestukket dommeren! Er træt af Gerrard! Han må gerne sælges!
http://www.youtube.com/watch?v=fQp_OqsDqDU - 3-0 is not game over if you ask liverpool!
Skrevet af kaspertoy
Vigtigt!!
Danmark: Brøndby IF DK Lokalt: Ølstykke FC Udlandet: Kun en klub der tæller, Manchester United
Skrevet af Jakobrøndeandersen
walkon: Forstår din frustration men rolig nu..
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af Schaumann
HJEMMEBANEDOMMER!


Nu må I styre jer. Hvis dommeren var så meget på Manchester Uniteds side, så havde han givet Torres et gult kort for at sparke i græsset af ren frustartion, lige da der var fløjtet til straffe. Og sammen med det gule kort, som han helt korrekt fik lidt efter, så skulle han have byttet dem til et rødt kort og være smidt ud.
Skrevet af MANUTD4Life
He´s half a boy, he´s half a girl, Torres Torres.
He looks like a transvestite, Torres Torres.
He weares the frock, he loves the cock, he sells his arse on Albert Dock, Fernando Torres and Carragher on the side.
Na na na na na na na na na


Dejligt fortjent sejr. Og hold nu bøtte med den dommer. Der var rødt kort til begge hold, måske frispark, men ja så kunne han også være smidt ud for den, da det var åben scoringsmulighed. God kamp af begge hold, rigtig herre fight. Og godt at se der går lidt William Wallace i Fletcher til tider, Freeeeeeedom :)
Skrevet af Cantona07
@ Crouchinho

Straffesparket kan diskuteres, da kontakten ophører lige omkring grænsen til feltet. Til gengæld kan det ikke diskuteres at Valencia har bolden under kontrol og er på vej direkte mod mål. Derfor er den største fejl i den episode da at Mascherano ikke får rødt kort!
Interviewer: "According to Mark Hughes & Steve Bruce, you were the only player that didn't get the hairdryer. Why was that?" Cantona: "Because I was good"
Skrevet af rævbanan
EternalGooner

"Det er set så mange gange før. United er elsket af dommerne, fuck hvor er det utroligt hver gang man."

Det er da, i det mindste, dejligt at se at du har fået skiftet pladen på grammofonen.

Skrevet af Falastin
Det var dog helt vildt, at Liverpool gang på gang formår, at spille så idéforladt som de nu engang gør. Og hva` sker der lige for Gerrard?!? Hvor er den Gerrard som tager ansvar og sagen i egen hånd, når spillet ikke kører optimalt, og Liverpool er gået i stå? Han var praktisk talt usynlig idag, og når han endelig var synlig, så var det for at lave en fejl eller kikset aflevering. Han er bestemt ikke sit sædvanlige sikre selv.
Skrevet af Vorbech1
Rooney spillede en god kamp. Uafgjort havde dog nok været et mere rimeligt resultat når man tænker på det straffespark som skulle have været et frispark. (han blev hevet ned udenfor feltet)


men også i feltet = straffe
Skrevet af MUFCMiles
Hvordan var dommeren mod United? Han havde en del tvivlsomme kendelser, men det var da begge veje. Straffesparket, Mascherano der ikke fik rødt som sidste mand, Torres der sparker straffesparkspletten væk og slipper for advarsel, Fletcher der ikke fik rødt = 50/50

Nævn selv flere, hvis i mener der er flere.
Skrevet af Sungam Nesral
Vil også give Liverpool fansene ret, der var ikke straffe i den situation, da han bliver hevet ned uden for feltet... Men det er en svær situation for dommerne at vurdere, da den er så tæt på feltet og Valencia kaster sig tre meter ind i feltet.. Så den var nok blevet dømt to ud af fem gange.. Men sådan er fodbold engang imellem.. Liverpool skal nok komme igen..
Jeg elsker Barcelona.. - og jeg ved godt hvem der er verdens bedste fodboldspiller..
Skrevet af D.B.R. ©
Det havde i givet fald været jordens tyndeste gule kort, Schaumann
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Donnichlas
Hold kæft man.
Var det ufortjent af united? som sidder på kampen hele vejen igennem, og lader liverpool lukke forsvaret op 1 gang? For de havde hvad? 2 skud gennem hele kampen, mod uniteds 15 stk eller sådan.
Straffesparket kunne godt diskuteres ja, men jeg husker da det samme skete hvor det var mod os, så var der mange liverpool/city fans inde og fortælle alle om reglerne, og hvorfor der var straffe.. så bare vent, jeg forventer de går ind og fortæller os om det igen.

Glad for spillet, vi dominerede fra start til slut.
Dog havde man altid en bange anelse når liverpool havde bolden, nok mest fordi de altid virker til at være skarpe mod os.

Glory united! <3
Manchester United - MUST -Melder mig ud af messi vs ronaldo fight.
Skrevet af ullrich97
Glory Glory Man United, lækkert med en sejr især over liverpool det skodhold. Hvor er det fryd at de ikke kvalificerer sig til CL. Vi fortsætter sådan direkte mod det 4. mesterskab i træk
Skrevet af Kasper08
"croucinho" man får som fortjent og det havde liverpool fortjent, at få et uretfærdigt straffespark tilkendt mod sig i stedet for med sig for en gang skyld.
Skrevet af Hellqvist94
Helt ærligt alle jer som ikke holder med united? begynd at tud, dommeren laver fejl ligeså vel som alle mulige andre gør. Det jo ikke kun i England og hos United det sker....Skrevet af Kastrup191
- Mon ikke de tvivlsomme dommerkendelser udligner sig over en hel sæson?

Den dag Liverpool og United mødes mere end en enkelt gang på Old Trafford i en PrL-sæson så måske ja. Alt andet er vrøvl.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af D.B.R. ©
og det havde liverpool fortjent, at få et uretfærdigt straffespark tilkendt mod sig i stedet for med sig for en gang skyld.

Ja, for LFC har fået mindst 10 straffespark foræret i denne sæson. Længe leve retfærdigheden!
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0