Snak

Mere indhold efter annoncen
nu sidder man her i minutterne efter kampen med en afmagt over ikke at kunne indgive en klage til FA. om Englands number one dommer - hold kæft han var den 13. mand for Manchester idag BITTERT BITTERT!
psygnonis: Dejligt at se at du har ændret din signatur(:

Der var ikke straffe, men det gule kort skulle have været et rødt istedet. Undrer mig lidt at Fletcher ikke får det røde kort, efter han sparker ud efter en modspiller.
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Lorte kamp!!!!! United vandt fordi de havde bestukket dommeren! Er træt af Gerrard! Han må gerne sælges!
http://www.youtube.com/watch?v=fQp_OqsDqDU - 3-0 is not game over if you ask liverpool!
Vigtigt!!
Danmark: Brøndby IF DK Lokalt: Ølstykke FC Udlandet: Kun en klub der tæller, Manchester United
walkon: Forstår din frustration men rolig nu..
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
HJEMMEBANEDOMMER!


Nu må I styre jer. Hvis dommeren var så meget på Manchester Uniteds side, så havde han givet Torres et gult kort for at sparke i græsset af ren frustartion, lige da der var fløjtet til straffe. Og sammen med det gule kort, som han helt korrekt fik lidt efter, så skulle han have byttet dem til et rødt kort og være smidt ud.
He´s half a boy, he´s half a girl, Torres Torres.
He looks like a transvestite, Torres Torres.
He weares the frock, he loves the cock, he sells his arse on Albert Dock, Fernando Torres and Carragher on the side.
Na na na na na na na na na


Dejligt fortjent sejr. Og hold nu bøtte med den dommer. Der var rødt kort til begge hold, måske frispark, men ja så kunne han også være smidt ud for den, da det var åben scoringsmulighed. God kamp af begge hold, rigtig herre fight. Og godt at se der går lidt William Wallace i Fletcher til tider, Freeeeeeedom :)
@ Crouchinho

Straffesparket kan diskuteres, da kontakten ophører lige omkring grænsen til feltet. Til gengæld kan det ikke diskuteres at Valencia har bolden under kontrol og er på vej direkte mod mål. Derfor er den største fejl i den episode da at Mascherano ikke får rødt kort!
Interviewer: "According to Mark Hughes & Steve Bruce, you were the only player that didn't get the hairdryer. Why was that?" Cantona: "Because I was good"
EternalGooner

"Det er set så mange gange før. United er elsket af dommerne, fuck hvor er det utroligt hver gang man."

Det er da, i det mindste, dejligt at se at du har fået skiftet pladen på grammofonen.

Det var dog helt vildt, at Liverpool gang på gang formår, at spille så idéforladt som de nu engang gør. Og hva` sker der lige for Gerrard?!? Hvor er den Gerrard som tager ansvar og sagen i egen hånd, når spillet ikke kører optimalt, og Liverpool er gået i stå? Han var praktisk talt usynlig idag, og når han endelig var synlig, så var det for at lave en fejl eller kikset aflevering. Han er bestemt ikke sit sædvanlige sikre selv.
annonce