Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan tyde på at du ikke har set kampen her til aften. Eriksen har flere uprovokerede store fejl her til aften, så miks har da ret i at Eriksen skuffer lidt i dag.
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Best når det ikke gjelder det er vel hva man kan si om dette United mannskapet. Nå er man ute av kamp om topp 4, utenom på papiret. Vipps kommer prestasjonen.

Håper Ten Hag kommer inn med sin Ajax fotball, men også at vil ufarliggjøre ting på banen. Da kommer forhåpentlig de lave skuldrene og litt mer free flow spill.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Det er jo helt på månen, at man kan kritisere Eriksen for hans præstation i aften. Det vil I også hurtigt finde ud af, hvis i om et kort øjeblik læser samtlige engelske sportsmedier igennem, der har dækket kampen.
Eriksen er ligesom hele Brentfordholdet presset i aften… men han smed jo den ene Sukkerball efter den anden og hver gang var det hans afleveringer og skud, der gav de chancer de fik…
Så joh måske han smider et par bolde, men det er sgu ikke nok til at sidde og dømme ham dårligere end tidligere i karrieren, alle har den slags kampe…
***Manchester United***
Jeg synes ikke han på noget tidspunkt har været i nærheden af tidligere tiders styrke. Det tror jeg heller ikke Thomas Frank synes. Men det kan jo være det kommer, derfor er han i Brentford.
gå i seng miks
Enig med Sims91 idag var CE klasser over sine medspillere. Kampen var ikke afgjort før straffet i anden og det skyldes at CE satte mange chancer op ligesom hans dødbolde lå fornuftigt - det var hans medspillere som ikke ramte niveauet. Rørslev spillede dog ok. Henry skyld i meget skidt idag. En arbejdsom CR7… kan ikke engang huske at CR7 arbejdede så hårdt i de seneste år i RM :-)
Med tanke på Old Traffords manglende magi på det seneste kunne overskriften have været:
"Brentford dummer sig på udebane"

... Men det er måske bare mig der troller lidt..

Nu må vi se om jeg bliver banned igen for lidt banter
KSDH YNWA
Jan mølby er så dum at høre på, gid de dog kunne hitte en anden til at kommenterer Man U s kampe.
Manchester United Man

Eriksen fortjener nogle bedre medspillere, et bedre hold. De smider jo bolden væk på den ene eller anden måde hvergang, og det minder mig om dengang, vores landshold ikke spillede ret godt. Elendige afleveringer. Misbrugte chancer.
Manchester United havde langt bedre boldspillere, og jeg fik bange anelser allerede efter 5 minutter ved at se på deres positionsspil. De er sgu´ go´e, når de er go´e, og de kan ramme en medspiller.
annonce