Snak

Mere indhold efter annoncen

United topper Premier League: Her vi hører til

ons 13. jan 2021

Manchester United er på førstepladsen i Premier League, hvilket glæder Nemanja Matic. Vi er præcis, hvor vi hører til, siger han.Læs hele nyheden her
Burnley er et godt hold, så det er ikke let at vinde her.


Det er sjældent et svært sted for Big 6. 1 sejr i 26 kampe mod Big 6 for Burnley.
Men det er nu MU skal vise at de også kan vinde over de store hold. Det er ikke lykkedes endnu for dem i denne her sæson. Et glimrende parløb med VAR har gjort at MU ligger nr. 1 nu. Men favorit på Anfield på søndag må de være nu.
Det bliver en god kamp.det er måske lige den kamp Liverpool har brug for efter et par svage kampe,og møde netop Man U og vise hvem der er mester..så jeg tror vi ser det gamle Liverpool,ligesom hjemme mod Tottenham og kommer som skudt ud af en kanon,og hjemme på Anfield har de ikke tabt i 66 kampe,så jeg er sikker på at Liverpool vinder 3-1 :-)
@Landskinka: Synes du modsiger dig selv her. Du siger MU endnu ikke har vundet over de andre store hold i denne sæson og at VAR er skyld i MU´s 1. plads. Og alligevel er de favoritter på Anfield. Hmm, ikke logisk.
Ja, favoritværdigheden er nu flyttet til Manchester.
Y. N. W. A. #JFT97
@12

Det er fact at de ikke har slået Big 6

Alle kan se at de har haft alt for meget gavn af VAR.

Når man ligger nr. 1 så er man favorit mod alle. Den må man tage på sig.
@Landskinka

Arg, du er vidst ude hvor du ikke kan bunde hvis du mener at de har fået "for" meget gavn af VAR og det faktum at de ikke har slået nogle af Big 6 og stadig er favoritter.

Man er ikke favorit bare fordi man ligger nummer et. Det er man vel kun hvis man har det bedste hold, spiller bedst og er i god form.
Der kan jeg umiddelbart kun tjekke ét af de punkter til Uniteds favør.
Ja de er tilbage, for nu, hvor en klub af deres størrelse skal være. Og selvom jeg har nydt deres fravær i toppen de seneste sæsoner, glæder jeg mig også over at rivaliseringen igen også får et snært af pokal. Og det er sjovere med flere hold om titler. Det giver bare mere nerve.

YNWA
Nu er beregning favoritværdighed ikke en eksakt videnskab, så der er naturligvis forskellige vurderinger af enkelte komponenter. Samlet set er billedet dog, at Liverpool er favoritter mod United i weekenden, hvilket i mine øjne også giver fin mening.

I forhold til at løbe med PL-trofæet er City favoritter, som DBR rigtigt påpeger. United må foreløbigt affinde sig med at være nr. tre i det game efter City og Liverpool.
@Landsskinka

Hvis et hold har "fået gavn af VAR", så betyder det vel bare, at VAR gør sit arbejde, og holdet retmæssigt har fået gavn af de domme, VAR har dømt for dem? :-)
@Landsskinka - at man ligger nummer 1, mener jeg ikke de facto gør en til favorit. Rent teoretisk kan City med færre spillede kampe komme op og ligge nummer 1...så er City vel mere favorit generelt?

Og for at køre ud ad en tangent - VB lå i en overgang nummer 1 i superligaen. Var de så favoritter mod de øvrige i superligaen?

Som udgangspunkt mener jeg ikke at United er favorit lige pt. men glæder mig over, at der er tur i den. Om stilen skyldes VAR, at solen står på en bestemt måde skal, jeg lade være usagt. Men over tid lyver tabellen ikke.
annonce