Snak

Mere indhold efter annoncen
Matic har jo helt ret - Burnley har scoret 9 mål i 17 kampe, så de må vel nærmest betegnes som SKRÆMMENDE... NEJ, Matic det er noget vrøvl at sige, at Burnley er et godt hold - det er de IKKE... MEN det skal dog ikke tage noget fra den flotte stime af sejre, som Man U er inde i PT - spændende, hvem der vinder VAR kampen i weekenden på Anfield, da begge holds fans har haft usandsynligt travlt med at fortælle om VAR´s afgørende indflydelse på netop deres holds resultater...
@United+Real=Epic Win.

Spot on med VAR....selvom jeg selv tider er træt af afbrydelserne, så gør VAR det det skal i størstedel af tilfældene.
Synes på den ene side at den VAR-diskussion er kedelig, grænsende til latterlig. Og alle dersens synsninger omkring hvem der har fået en uberettiget hjælp fra VAR er sgu lidt søgt. Jeg mangler måske at se noget empirisk bevis på at det forholder sig sådan. United var da ikke specielt heldige med VAR i går: Underkendt et mål, samt gult til Shaw.

PÅ den anden side er det altid sjovt når folk prøver på at forklare et holds gode stime med held. og især når det er United. Det har alle dage været sådan, og i virkeligheden bunder det vel i en frustration og misundelse over det hold, der samlet set har været Premier Leagues suverænt bedste.
Det har alle dage været sådan, og i virkeligheden bunder det vel i en frustration og misundelse over det hold, der samlet set har været Premier Leagues suverænt bedste.

Hvem er det, du mener har været "Premier Leagues suverænt bedste?" United?
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Sir Truss.
Hvordan skal city få 7 point på 2 kampe . Du må vist frem med kuglerammen igen
Bruger 174827 - ja, der var faldet en kugle ud. Dejligt - det gør kun det hele lidt federe! :)
Matthews

Du mangler lige ordet "samlet set”. Det sprang du let og elegant henover. Man kan ikke bare citere, som man har lyst til.
@Landsskinka

Stop nu bare din anti United agenda.. det er trættende at se dig i hver eneste tråd omhandlende United når du er så subjektiv.

On topic:
Med den Anfield statistik LFC har, må de trods alt antages at være favoritter.
Enhver Liverpool fan er lidt skræmt i øjeblikket, men United er ikke favoritter, slet slet ikke. LFC har et bedre hold (selv uden Van Dijk), har været et af verdens bedste hold de sidste par sæsoner og er uovervindelige på hjemmebane. Jeg tager gerne en 0-0.
Vi kan godt blive enige om at den eneste grund til at de ligger nr.1 er at LFC har været nede i en bølgedal og tabt alt for mange "lette" point. Ellers ville de ikke have været i nærheden af første pladsen. Havde LFC spillet som i sidste sæson, så var de allerede foran med 15 point. Men sådan skulle det ikke være, og jeg hilser den utrolige spænende sæson velkommen. Jeg mener helt ned til 6 pladsen er der kamp om titlen, det er længe siden det har været sådan og med 2 sejre kan City skubbe LFC ned på 3 pladsen, så hvem der står med pokalen når det hele er slut, det er alles gæt, men lige nu så må City være den helt store favorit i mine øjne, selvom jeg selvfølgelig drømmer om noget andet. YNWA
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
@kejserjohn

Faktisk er Burnley et ganske fint hold når både Mee og Tarkowski er klar. Når de to er klar vinder de 50 % af deres kampe. Uden dem mener jeg at det er 8-10 %, altså et helt andet hold. De har dog begge været en del skadet.
annonce