Snak

Mere indhold efter annoncen
@Landsskinka

Hahaha den logik må man jo bare tage hatten af for!

Nu du taler på vegne af "Alle" tillader mig at tale på vegne at united og vurdere os til at være kæmpe favorit på Anfield - ydermere til, selvfølgelig, at være kæmpe favorit til mesterskabet, qua vores nuværende 1. plads med imponerende, og hold nu godt fast, 1 point ned til city (Hvis de formår at slå palace brighton på hjemmebane).

Hvis den ikke holder hjem, jamen så må Liverpools 7-2 nederlag til Villa, fra en position på ligaens 1. plads, vel bare stå som et bevis på at favoritten ikke altid lever op til værdigheden.... øv øv.
Er 2021 året, hvor vanviddet stopper og alt bliver "normalt"....2020 - vandvidsåret hvor Liverpool blev mestre. Bliver godt den dag vi kan smide maskerne, United er på toppen med Liverpool rodende rundt i suppen! :)
@Landskinke. Man kunne måske også inddrage det faktum i fordeling af favoritværdigheden på søndag, at Man Utd. har spillet 2 kampe siden Liverpool spilllede sin seneste kamp, og at Liverpool derfor kommer mere udhvilet og mere velforberedt til kampen på søndag.

Personligt tror jeg den hedder 60/40 i Liverpools favør, hvis der da findes en vinder. Det kan snildt blive en fastlåst taktisk affære, men spændende bliver det i så fald også.
LFC har været nede i en bølgedal og tabt alt for mange "lette" point.

Var United ikke nede i en bølgedal i starten af sæsonen, hvor de var nede at rode i den nederste del af tabellen?
Det er vel der, de hører til, og det tog kun 9 år og adskillige milliarder kr.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Pendler:
Nej ikke helt enig. City som du selv nævner er jo også en faktor. Desuden så giver det heller ikke mening at tale om sidste sæsons præstationer, når de i den her sæson har været dårligere. Og måske var sidste år den enlige svale for Liverpool (i Premier League).
United ligger nummer et fordi de har fået flest point, hvilket er opnået ved at være de mest stabile.

NB: Jeg ser ikke United som favoritter, hverken søndag eller til titlen.
hvis man snakker point så ja men spillemæssigt er det ikke i nærheden af toppen men ligner sidste sæson med ferguson hvor de blev mestre med ringe spil og masser af held.
@MartinHerold

Sidste gang United førte Premier League efter nytår var i 2013.

2021-2013 = 8. Så du var der næsten :-)
annonce