Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor mange chancer bliver der skabt?
De gea har 1 redning i 2 halvleg og ter stegen har vel ingen, altså ikke noget prangende spil.

Hvad synes du var godt?


Jeg synes allerede jeg har skrevet hvad jeg synes der var godt. Prøv at læse mit indlæg igen. Men hvis det skal handle om hvor mange redninger målmændene har, kan vi jo passende snakke om første opgør, eller er det allerede glemt?
Hvordan har Barca fansene det med at ryge ud igen? Er med på, at det ser suverænt ud i Spanien, men er det ikke lidt kedeligt?
@toogle

Vanvittigt du nævner spillere som Van De Beek og Jones… derudover har Greenwood ikke været relevant i 1 år, og man har vist ham 2 transfervinduer til at erstatte ham.

Dem Barca manglede var Dembele, Pedri og Gavi. Det svare til Rashford, Casemiro og Bruno, hvis du skal sammenligne vigtigheden. Eller skal vi også tage 3. Målmænd med i ligningen?

Derudover siger du at Barca manglede 2 spillere i første kamp. AC, Balde, Busquests og Dembele, er det 2? Nej det er 4, derudover blev Pedri skadet i første halvleg.

Kan godt forstå du er glad. Med at have så store flyklapper på og lyve på et fodboldforum er til grin.

Phil Jones og Van de Beek…
@Toggle
Jeg var nød til at smide den kommentar bare se LinhBa’s kommentar 😅 “decimeret Barca hold”
Og ja nu har United bare fået foræret et nemt trofæ - altså godt nok var det United der spillede kampene men altså det var jo a walk in the park for alle hold… må vi forstå🤔
Newcastle er jo også bare et intetsigende hold i denne sæson er de med i nedrykningskampen eller hvordan er det nu?? 😅
***Manchester United***
Tragisk spansk Europa-kampagne denne sæson.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Sergi Roberto og Kessies chance i første halvleg.
Kounde og Lewandowskis i anden halvleg (der var ikke offside)

Havde United flere chance end Barca? Kan slet ikke genkende det billede der tegnes herinde. Første halvleg dominerede Barcelona, og kun den manglende kvalitet gjorde, at de ikke skabte flere chancer.

Når 3 ud af de 4 vigtigste spillere er ude, så er det svært at vinde på Old Trafford
Barca uden Gavi og Pedri skaber ikke meget. Den ene var skadet og den anden havde karantæne. Jordi Alba er også for vigtig til at han sidder på bænken.
elsker lange bold.dk forum-indlæg
Hvordan kan man benægte at Barcelona var decimeret? Hvor mange spillere skal være ude før man er det. Og hvor mange vigtige.

Når 3 af de 4/5 vigtigste er ude, er det så ikke et kæmpe tab?
Forestil jer United uden Rashford, Bruno og Casemiro. Mon ikke I også ville have påpeget de manglende spillere

Det er tydeligt at andre fans ikke har set Barcelonas kampe i år. Dembele er med afstand den vigtigste offensive spiller. Alt kommer derfra.
Stop dog med undskyldningerne.
United mangler Eriksen, martial, greenwood, van debeek og Jones. Hvoraf to eller tre som udgangspunkt vil være faste startere.
Barcelona mangler vel kun dembele, Gabi og pedri. Så barca var ikke mere svækket end united.

Af dem du nævner er kun Eriksen i Uniteds idealopstilling, mens alle tre fra Barca er sikre startere hver gang. At inddrage Greenwood og Jones og tildels VdB er et tæt på ynkeligt forsøg på at understrege en pointe du godt selv ved er meget søgt.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
@Ice W
Det var mig der var glad, Toggle kommenterede på mit indlæg… og så vil jeg lige minde dig om at AC sad ude pga Xavis dispositioner “noget med at spare ham” og Balde kom også ind i kampen sååå måske du selv omgår sandheden lidt lemfældigt… 😂
***Manchester United***
annonce