Snak

Mere indhold efter annoncen
Den høre vi hver gang United spiller. Hvis bare vi havde Rooney. Tidligere hed den hvis bare vi havde Ronaldo. Spændende hvilken spiller i næste gang vil have. Mon ikke at Nani lige pludselig bliver stabil.
@Foggy

Idag synes jeg nu ikke Rooney er forskellen? Han har været de i andre kampe, bl.a. den sidste kamp mod Milan. Men idag var der et helt hold til forskel.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Hold da kæft Foggy, når man læser dine kommentarere, så lyder det som om du er en af de der Real Madrid fans som bare sidder og siger, "Ja kom med Ronaldo, for bare man har en klassespiller, så vinder man jo det hele" For det gør man ikke, et godt hold er ikke bare de første 11 som skal være gode, det skal de andre også, og sidste år blev der sagt at når Ronaldo kommer til Real Madrid, så vinder Real alt, og Real er lige røget ud af CL. Der skal jo ligesom også være nogle til og slå guldboldene til spillerne, ligesom der er i United, først var det Ronaldo der var sindsyg i United, nu er det Rooney
moderator
Flot af Rooney. Tillykke til United. Hvem der bare skrev et blogindlæg inden sæsonen starten, om hvorvidt Rooney ville blive topscorer, da der nu var mere plads uden Ronaldo. http://www.bold.dk/blog/…Golden-Boot

Det er dog bare ærgeligt, at United er så afhængige af en spiller. Men sikken en spiller. Wauw...
Mænd mod old-boys.
Det skal jo også give sig selv.
Kun Real kan ikke slå et old-boys hold.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Ja og hvis vi havde ronaldo, messi osv. så havde vi vundet endnu størrer..
Rooney var ikke den eneste forskel på de 2 hold, som i første kamp havde han jo ikke ufattelig meget mere end de 2 chancer han scorer på..


Hvad gør forskellen i Champions League knockout-kampene? Målene :)

@ Postman

Abbiati 32
Abate 23
Silva 25
Bonera 28
Jankulovski 32
Ambrosini 32
Pirlo 30
Flamini 25
Borrielli 27
Huntelaar 26
Ronaldinho 29

Det er altså ikke en for høj alder. Måske lige med undtagelse af Jankulovski, men han er også kun reserve, fordi Antonini er ude.
Mojn do!
jeg begynder næsten at savne rooney score på straffespark...
gik i seng efter første halvleg
@MikkelF:
Tsk kun 4-0


Tsk kun 6-2 sammenlagt!
SBN <3
"Flot af Rooney. Tillykke til United. Hvem der bare skrev et blogindlæg inden sæsonen starten, om hvorvidt Rooney ville blive topscorer, da der nu var mere plads uden Ronaldo. http://www.bold.dk/blog/…Boot"

Hehe og hvem der dog lige havde en smidt en kommentar omkring han var enig.

Din Zlatan blog endte jo også med at være sand, som tingene er lige nu, så kom endelig med nye forudsigelser til sommer.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
@Foggy

Nej, må sige, at jeg faktisk er lidt overrasket over alderen på spillerne. Det er ligger ved på samme niveau som Uniteds idag?
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
annonce