Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MessiahDK
hvor er du sørgelig at høre på kaparo :)

op på hesten igen - nu kan i gå efter 1. pladsen i seria a
Manchester United Football Club
Skrevet af trannel
"Lille ven?
Er 18?

Sørgeligt

"Milan kunne nemt have givet jer en røvfuld i Milano ved at score på deres chancer i første halvleg."

Vi kunne også nemt have afgjort det i Milan, vi gad bare ikke, da vi skal bruge de penge vi får i entreen til at dække Glazers gæld.

"Heldige er i, i hvertfald aldrig, vel?"

Er vi heldige fordi i ikke score på jeres chancer, eller er i elendige for ikke at score på jeres chancer? Ved godt hvad jeg hælder til.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Det jeg savner i Milano er en ´ægte´ afslutter. Milan skulle have scoret på deres chancer i Milano og så havde de ført med 2 mål inden returopgøret. Og har sgu ikke røget i et par dage nu.
Skrevet af ThePostmann
@Kapro

Drop nu det der med, hvis vi nu havde scoret, så havde vi vundet og bla bla bla. I scorede ikke, ergo førte i ikke med 2 mål inden returopgøret.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Skrevet af Rossetti
Hallo! Det var afgjort allerede i Milano. Så det overhoved ingen overraskelse eller "ydmygelse" for den sags skyld. Real Madrid er tilgengæld offer for ydmygelse i ChL...

Milan skal skifte hele holdet ud, hvis de skal vinde ChL igen. Kun Silva og Pato er gode nok til at spille i så stor en klub som Milan, i øjeblikket. Desværre var det andre tider engang. (Husker 5-0 sejren over Real Madrid i ChL-Semifinalen i slut 80´erne) - Og det er klart et tegn på, at der er noget fuldstændig galt hos ledelsen/direktionen.
FORZA MILAN! IL CLUB PIÚ TITOLATO AL MONDO! 18 INTERNATIONALE TITLER - Ingen over, ingen ved siden af...OFFICIELT!
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Er vi heldige fordi i ikke score på jeres chancer, eller er i elendige for ikke at score på jeres chancer? Ved godt hvad jeg hælder til

Du hælder vel til en helt tredje som jeg gør?
Jeg nævner at Pato, Antonini & Nesta er ude inden gør jeg ikke?
Det er pisse uheldigt. Pato kunne have gjort en kæmpe forskel i dag på kontraerne.
En 2 plads passer mig fin i Serie A, truppen holder ikke til mere(men man har lov at håbe). Desuden stor kredit til Rooney, han er verdens bedste spiller lige pt. Men hvis han bliver skadet kan Utd lige så godt melde sig ud af alle turneringer.
Skrevet af NH89
Kaparo, Milan mangler ikke kun en afslutter. Jf. det jeg skrev på side 8. I milan arbejder Forsvar og angreb hver for sig, hvorimod Rooney, Nani og valencia presser samlet hele tiden. Så du da Valencia lige havde været fremme i et angreb i omkring 80. minut, da havde rooney med det samme kanten således backen ikke var blottet. Det ser man ikke inzaghi gøre.. Der er signifikant klasseforskel. Det afspejler sig også i det samlede resultat. Og hvis din undskyldning er at i manglede et par spillere så se hvordan United har klaret sig hele denne sæson UDEN et komplet forsvar. Vidic+Ferdinand har max spillet 2-3 kampe sammen i denne sæson og kig i PM tabellen. Vi havde kampe hvor den eneste forsvarsspiller der var klar var evra, vi har ligeledes spillet kampe med carrick og fletcher i midterforsvaret.
Selvfølgelig har jeg brillerne på.
Skrevet af ThePostmann
@Kapro

Hvorfor er det du mener Pato og Nesta kunne gøre en forskel idag? De var med sidst gang, og hvordan var det lige præcis det gik?
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Skrevet af Euphorica
@ D.B.R

Du siger Beckham ikke har fotrudt noget som helst, så læs lige dette citat.


David Beckham om sin tabte drøm

"Jeg har været i 3 store klubber siden jeg forlod United, men det ville have været fedt at blive der ligesom Ryan Giggs.
At være i samme klub i så lang tid er en stor bedrift."
We're the famous Man UTD.
Skrevet af Martinovic
Hvem kan modstå fristelsen at skifte til verdens største klub? (Real Madrid).

Beckham kunne i hvert fald ikke i lighed med Ronaldo, Kaká, Benzema, etc.
Mojn do!
Skrevet af Forza United
"Men hvis han bliver skadet kan Utd lige så godt melde sig ud af alle turneringer."
- igen dumt sagt!

Se engang på Uniteds kollektiv, på måden holdet er bygget op.
Forsvinder han tager en ny over.
Skrevet af Rossetti
@Foggy

Paolo Maldini ;-)
FORZA MILAN! IL CLUB PIÚ TITOLATO AL MONDO! 18 INTERNATIONALE TITLER - Ingen over, ingen ved siden af...OFFICIELT!
Skrevet af NH89
@foggy
Jeg tror faktisk godt at Messi kan ;)
Selvfølgelig har jeg brillerne på.
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Det ser man ikke inzaghi gøre.. Der er signifikant klasseforskel. Det afspejler sig også i det samlede resultat. Og hvis din undskyldning er at i manglede et par spillere så se hvordan United har klaret sig hele denne sæson UDEN et komplet forsvar. Vidic+Ferdinand har max spillet 2-3 kampe sammen i denne sæson og kig i PM tabellen. Vi havde kampe hvor den eneste forsvarsspiller der var klar var evra, vi har ligeledes spillet kampe med carrick og fletcher i midterforsvaret.

Inzaghi står altid i offside? Så du kan slet ikke sammenligne ham med Rooney. Jeres trup er langt breddere end vores? Hvis en Nesta er skadet er vi på røven det kan man ikke sige om jer hvis en Rio er skadet. I har mange flere alternativer, der skal handles til sommer!
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Jeg giver op nu. Der er alt for mange Utd fans til at jeg kan svare jer alle. :)
Skrevet af Martinovic
Naturligvis Rosetti :-)

Messi laver da en Figo inden for nogle år :-p
Mojn do!
Skrevet af NH89
HAR DU OVERHOVEDET LÆST HVAD JEG SKREV?
Carrick og fletcher har flere kampe i år spiller centralt forsvar fordi alle alternativer har været skadet.
Nej du kan ikke sammenligne inzaghi og rooney, det er netop det jeg siger..
Milan hænger ikke sammen som kollektiv, Rooney og kanterne arbejder også defensivt, det gør Inzaghi og ronaldinho ikke. Jeg sammenligner holdene, og konkluderer at United er stærkere.
Selvfølgelig har jeg brillerne på.
Skrevet af Martinovic
Milans kollektiv er nu ganske fint. Mange andre hold havde flækket Uniteds spillere i frustration over at blive kørt over. Det ligger ikke til Milans stil.

Uniteds forsvar og Rooney er en klasse eller to over Milans ditto, og det kom til syne i de to kampe. Slut prut.
Mojn do!
Skrevet af NH89
Tak Foggy. Det var det jeg søgte..
Det irriterede mig bare at en 18 årig Milanfan siger det er ufortjent set over 2 kampe, efter man lige har vundet en samlet 7-2 sejr :)
Godnat herfra.
Selvfølgelig har jeg brillerne på.
Skrevet af Kastrup191
Kunne nu være rart at møde jer i kvartfinalen og få revanche for de nederlag vi har lidt mod jer hidtil i sæsonen.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
annonce
0